Ada z Módního pekla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2411
25.10.13 11:17
@Tuco píše:
A neni to jedno kdo má co na sobě, když neni špinavej a nesmrdí? :andel:

Ne neni a bohuzel my „maminky“ na to po porodu „mimiska“ pekne serem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
25.10.13 11:17

@Tuco presne tak zazila jsem i lady v kostymku a pachla potem :poblion:

• Citovat
  • Upravit
6437
25.10.13 11:18

@Mišmiš ale ted mluvíme o tanečích botách ne o botách běžných, případně botách vhodných na ples..já sama mám asi 50-60 párů a jsem na ně dost vysazená, ale pokud jde o boty na nějaký konkrétní účel, tam dokážu přimhouřit oko..taky si nekupuju např. nové inliny nebo pohory jen proto, aby mi ladili k novému funkčnímu triku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
25.10.13 11:24

Lentilko pleteš víc věcí dohromady - ani nevím proč to pořád řešíme, já jen napsala, že šaty ok, ale boty děs a za tím si stojím a nevím proč to nějak okecávat a hledat omluvy a důvody. je to jen konstatování faktu, že i mistr tesař se evidentně někdy utne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
@Mišmiš píše:
TýnkaK - TANEČNÍ boty nedělají černé? :think:
Reňulín-boty jsou třeba i hezké (no nevím) ale barevně se k šatům nehodí
prostě mi to nesedí s tím jak je jí opěvováno za vkus - zde ho postrádám. stejně jako u outfitu u Krause. to je vše.

Myslím, že to, jestli se hodí nebo ne, už je otázka vkusu. Já bych si je k tomuhle neobula, ale nemyslím, si, že se nehodí. Taneční boty se vyrábějí v různých barvách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
@ne-silenamatka píše:
Ne neni a bohuzel my „maminky“ na to po porodu „mimiska“ pekne serem.

myslím, že ženská, která se před porodem udržovala, se bude udržovat i po porodu, jen někdy na to nejsou podmínky, když jsem nevychrápaná a jdu jen s kočárem, tak si boty neleštím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
25.10.13 11:26
@emers píše:
Ada? no oblečení možná rozumí, ale zase by se na ní vyřádily vizážistky a kadeřnice ;)Příspěvek upraven 25.10.13 v 11:15

Tak s tím musím naprosto souhlasit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
25.10.13 11:29

@Mišmiš já paní nějak mermomocí neobhajuju, mě se její outfity nějak zvlášť nelíbí, jen jsem chtěla v tomto konkrétním případě pokukázat na možné příčiny tohoto nesouladu..když si enchám na míru ušít boty, ve kterých se skvěle tančí, tak je asi budu často na příležitosti, kde se tančí nosit..něco podobného jsem totiž kdysi řešila s kolegyní, která tančí závodně latinu a boty si nechávala dělat na míru za cca 3tis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.10.13 11:30

Já nepíšu, že všechny matky vypadají děsně, ale ty co právě tak vypadají, mě pinknou do očí jako první. Mně taky není jedno, jak vypadám i přesto, že už zase nějaký čas vstáváme s mladším v pět. Ano, snažím se přežít a je to fuška, když funguju od pěti ráno do devíti večer kolem dětí, ale to neznamená, že rezignuju na vzhled…

Stejně tak ženské kolem padesátky. Nevypadají všechny zle, ale většina jo. A to zrovna v době, kdy jejich muži chytají druhou mízu. Možná to jde ruku v ruce a chytají druhou mízu právě proto, že ta jejich doma vypadá tak jak vypadá ;) - elasťáky, flekatý triko od Vietnamců, tenisky a stobarevný melír na hlavě. A jedna jako druhá.
Mojí mamce je 53 a obléká se moderně, elegantně, hodně nosí sukně, umí sladit doplňky, má několikery botky na podpatku a normální účes. Mé tchýni je taky 53, nosí jen rifle, bílé botasky, teď si koupila šedý softshelový kabát ke kolenům a nosí umělé nehty s francouzskou manikúrou. Naprosto nesourodé, bez špetky nápadu a vkusu. A ve finále moje mamka nakoupí levněji, protože umí hledat v sekáčích parádní kousky. Poslední úlovek je podzimní kabát v béžové barvě za 100,–. Tchýni ten šílený softshelák stál jistě mnohem víc a vůbec jí nesluší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3239
25.10.13 11:32

Ada super, jeji outfity taky, ne kazdymu to voni, ale jsem rada ze tu je a ze kritizuje, kritika vzdycky posouva dal :palec: a jestli se kvuli ni par holek prestane rvat do pruhlednych legin, tak je to jen dobre :palec:

Příspěvek upraven 25.10.13 v 11:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
25.10.13 11:32

@KPKristy :potlesk: a ať si stádovitý maminy říkaj co chtěj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
25.10.13 11:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
25.10.13 11:44

@KPKristy ty jo, to se dvěma dětma dva roky po sobě jsi vždycky hezky nalíčená a upravená v sukni a lodičkách???

nemyslím to jako rýpání, jen, že se mi teď narodí druhé, taky po dvou letech, že bych šla do sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
25.10.13 11:46

@TýnkaK @RyBANA
Já nemluvim o vás samotných, ale o těch druhých…aby si každej nosil co se líbí jemu a v čem se cítí dobře…jakože nechápu proč má někdo potřeby komentovat vzhled někoho jinýho a aplikovat na něj svůj vlastní vkus…žádnej univerzální vkus přeci neexistuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
25.10.13 11:50

Mám děti dva a půl roku od sebe a troufám si tvrdit, že v 90proc. případů vycházím na ulici oblečená čistě, vkusně, vlasy upravené, líčení. Samozřejmě taky adekvátně příležitosti- na ples, do divadla… jdu ve večerním líčení a krásných šatech, rukavičky, sladěná maličkatá kabelka, střevíčky a do lesa sukně, třeba celokolová puntíkatá, řasenka a linka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat