Ada z Módního pekla
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Tuco píše: …ať si každý nosí co chce, když jemu samotnýmu je v tom dobře…
myslím si to samé, navíc co sedí jednomu, nemusí sedět druhému ![]()
taky si myslím, že je to o tom, jak to umí člověk prodat, mě se třeba Ada v tom odelu u krause líbila, i když to tu holky kritizovaly, bylo to neotřelé, barevné, veselé, klidně bych si to vzala taky, ale to by to muselo být delší, nemám ráda šaty nad kolena
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já s ní souhlasím s názorem na nošení tepláků. Značkové, neznačkové, v teplákách max. na zahradu, sport nebo do fitka. Všude jinde to mě osobně přijde hrozně nevkusné. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem koukla na toho Krause. Viděla jsem jen Adin příchd, zbytek nemám teď náladu sledovat. Šaty jsou náááádherné!!! Hned bych po nich skočila. Já bych si k nim tedy vzala silonky tyrkysové, neb růžová mi nesluší. Jen chci říct- že Adiny nohy působily „macatým“ dojmem, jak tu někdo v tom duchu psal, vidím jako nešťastnou kombinaci jejich barvy a kouzla televizních kamer (přidávají na kilech, výšce a celkové mohutnosti a to dost markantně).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@páájaa2 píše:
Já s ní souhlasím s názorem na nošení tepláků. Značkové, neznačkové, v teplákách max. na zahradu, sport nebo do fitka. Všude jinde to mě osobně přijde hrozně nevkusné.
Taky nesnáším tepláky a zrovna včera šla do naší školky paní pro dítě - Adidas tepláky, Adidas mikinu, Adidas boty, Adidas kabelčičku, Adidas asi i mozek. Vypadlo to příšerně, ale ona měla pocit, že je sladěná. V našem krajském městě se tohle bere za jakousi prestiž, ale já teda budu mileráda krajně neprestižní…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TýnkaK píše:
@KPKristy![]()
![]()
Se nesměj! Já v první chvíli vylalila oči, nemohla jsem tomu uvěřit a tři pruhy mi lítaly sem a tam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KPKristy píše:
Se nesměj! Já v první chvíli vylalila oči, nemohla jsem tomu uvěřit a tři pruhy mi lítaly sem a tam
Buď ráda, že nejsi epileptik, mohla jsi mít z těch pruhů i záchvat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja si myslim, ze Ada je na MP jeste ta nejhodnejsi. Trosku vypustila krakena (tim, ze dala najevo, ze smat se lidem za obleceni je pripustne) a uz nezvlada krotit svoje nasledovnice. Uz mela i clanky o tom, ze uzivatelky nemaji byt takove zle
![]()
Jinak obdivuji jeji literarni talent a rozhled. Postrehy ma sice trefne, ale nic to nezmeni na mem nazoru, ze je sice hezke, kdyz ma nekdo modu jako konicka a venuje tomu tolik pozornosti, ale ze by se mel kazdy zabyvat vyhradne sebou. Plati tady jako vzdy - dost casto maji lide k nevkusnemu obleceni svoje duvody a jakkoli si kriticka mysli, ze vsechny realne vyloucila, ve skutecnosti vi prd. je to jako kritizovat neci nevychovane dite, protoze „nevypadalo nijak postizene“.
No nicmene chapu rize lidskou (zenskou) potrebu nekoho resit a nekomu se vysmat, takze uznavam relaxani povahu toho blogu. Jen nikomu nesmi z MP hrabnout. Couhajici ramenko podprsenky neni to same, jako kdyz se nekomu na WC zachyti kus toaletaku za sukni ![]()
Dostala me diskuse, kdy jedna neverici uzivatelka MP nahodne zabrousila na msi a pohorsovala se, ze se praktikujici krestanky do kostela oblekaji nevhodne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale jo, pokud je ta daná žena se sebou spokojena, tak není co řešit…mě pak ale jen přijde směšné to rozčilování se právě nad módním peklem nebo např. výroky Agáty apod. Přece pokud jsem spokojená, cítím se dobře, manžel je spokojen, tak mě to nemůže nakrknout ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RyBANA Tak to je obecně problém lidí, že jsou strašně vztahovačný…mě třeba vaše pomlouvání tepláků rozhodit nemůže páč to je moje láska
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak Ada nikdy nikoho nekritizovala za to, ze je tlusty.
Jestli ziska trochu nadhled, az si sama okusi radosti sestinedeli, uvidime ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava píše:
Jestli ziska trochu nadhled, az si sama okusi radosti sestinedeli, uvidime
Na to hrozně čekám u protivné blondýny
ona se s maminkami také moc nemazlí… u čtení blondýny mě vždycky napadlo, jo jo to jsem si myslela taky, ale už od toho upouštím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TýnkaK píše:
Neexistuje, ale existují jevy, které jsou fakticky strašné, bez ohledu na vkus. Například vylezlé spodní prádlo, špatná velikost podprsenky, která čumí ven, tričko o tři čísla menší, které se nacucne na třířadé špeky, rozšmajdané boty, ošlapané nohavice…
Tohle se strašně hezky říká někomu, kdo má standartní konfekční velikost. Protože cokoliv „nestandartního“ a slušně vypadajícího se v téhle zemi shání poměrně dost špatně. Já osobně třeba do nedávné doby skutečně dobře padnoucí podprsenku nepotkala cca 12 let, od dob, kdy mi velikost „vyrostla“ na 75J. Totéž platí pro halenky, nedej bože saka…buďto je to velké a plandá to, nebo to nejde zapnout přes prsa.
Netvrdím, že je to jediný důvod, proč se český národ obléká blbě, ale u lidí nestandardní rostlých je fakt problém koupit normální oblečení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elke píše:
Tohle se strašně hezky říká někomu, kdo má standartní konfekční velikost. Protože cokoliv „nestandartního“ a slušně vypadajícího se v téhle zemi shání poměrně dost špatně. Já osobně třeba do nedávné doby skutečně dobře padnoucí podprsenku nepotkala cca 12 let, od dob, kdy mi velikost „vyrostla“ na 75J. Totéž platí pro halenky, nedej bože saka…buďto je to velké a plandá to, nebo to nejde zapnout přes prsa.Netvrdím, že je to jediný důvod, proč se český národ obléká blbě, ale u lidí nestandardní rostlých je fakt problém koupit normální oblečení.
Promiň, ale jako bezdětná jsem nosila podprsenku ve velikosti 70F (útlý hrudník, velká prsa) a upozorňuju, že to je prakticky nesehnatelné. A představ si, jaká zábava byla pátrat po vhodných plavkách. Trojúhelníky by mi poprsí neudržely, košíčky s kosticemi v téhle velikosti prakticky nesehnatelné a když, rozhodně mi byly velké kalhotky. Ale vždycky jsem sehnala. Taky s oblečením byl problém. Do mojí velikosti hořejšku se mi nevešla prsa, větší velikosti, které je pojmuly, mi zase všude plandaly… Nyní mám prsa výrazně menší, takže jeden problém odpadl, ale protože mi chybí 6 kg, které se nedaří nabrat, mám konfekční velikost 34 nebo XS. třeba sehnat kalhotky- velikostně odpovídám dětským, ale hello kitty fakt odmítám dávat i dceři…
Nežijeme v dobách dávno minulých a sehnat lze prakticky cokoliv. Na to prostě neexistuje výmluva.
Ps. Manžel má nohu vel. 47, měří dva metry a je velmi štíhlý. Trup standardní délky, ale předlouhé nohy a ruce. Ten má fakt průser a nahý a bos vážně nechodí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, teď jsem pořádně dočetla tvoje velikosti- podobný problém. Ale řešení najít vždycky jde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit