Ada z Módního pekla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Reňulín
25.10.13 10:33
@lentilka248 píše:
Nevím, no, některé tipy např ohledně kvality látek, kvality šití, na co si dávat pozor jsou fajn..ale paní se podle mě vkusem zasekla někde cca před 10 lety..a dát si na zavalité nohy a výraznější podvozek silonky zářivé barvy, zrovna když jdu do televize taky nesvědčí o nějaké přílišné módní znalosti..můj názor na tuto paní je takový rozpačitý..

Zavalité nohy a výraznější podvozek? Bože to myslíš vážně? To se pak nedivím, že citlivější povahu může tohle hodnocení normální postavy dovést k anorexii :zed:

• Citovat
  • Upravit
6453
25.10.13 10:33

Ksafinka-jo jo ty jsem chválila hned ty šaty, navíc si je šila sama (myslím) takže fakt klobouk dolu. Ale ty boty jsou fakt děs. Klasické černé sametové lodičky a bylo by to fajn, takto jsem z toho rozpačitá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
25.10.13 10:38

Ta vložená fotka je z plesu v opeře, sukně má kratší délku kvůli tanci (tj. standardní vzhledem k události) a boty jsou TANEČNÍ!!!

Jinak Ada je vkusná, vtipná a poměrně soudná pani, ale od jisté doby nečtu její web, spíš občas nárazově kouknu. Vytvořilo se tam nepříjemné ovzduší, společenství nohslednic, které Adu zbožšťují, snaží se ji za každou cenu napodobit a ve svých komentech se předhánějí, kdo koho více/lépe shodí, handrkují se o centimetr délky rukávu, milimetr velikosti knoflíku, mikrorozdíl odstínu punčocháčů… jakoby to byla ta nejzásadnější věc života. A to mě se.re, obtěžuje číst a nikam mě to neposouvá. Módu mám ráda, snobismus nenávidím.

Příspěvek upraven 25.10.13 v 10:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reňulín
25.10.13 10:39
@RyBANA píše:
Na té fotce s černými šaty ji to náhodou moc sluší.Já se jí nehodlám nijak zastávat ale s těma matkama měla převážně pravdu. Nevím jak moc jste čtenářky pekla, ale nebylo tam jen házení špíny. Dokázala i pochválit, bohužel v Česku je, co se týče módy, málo co chvályhodné :roll:

souhlas :palec:

• Citovat
  • Upravit
20296
25.10.13 10:40

Ono ve finále i kdyby vypadala jakkoli - má úspěch a o to jde, jak módní peklo, tak arome je prodaný a určitě ne za málo peněz. Je to úspěšná obchodnice a to se mi líbí. Hrozně se mi líbí a i závidím tomu, kdo si umí vydělat svým koníčkem (krom teda nějakých společnic a podobně :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reňulín
25.10.13 10:41

Zrovna jsem chtěla napsat co @TýnkaK . Ty boty na ples v opeře jsou náhodou moc hezké a navíc jsou určené na tanec. Mnohem lepší volba než pásečky na 10cm šteklu. :lol:

• Citovat
  • Upravit
6437
25.10.13 10:42
@Reňulín píše:
Zavalité nohy a výraznější podvozek? Bože to myslíš vážně? To se pak nedivím, že citlivější povahu může tohle hodnocení normální postavy dovést k anorexii :zed:

viděla jsi to video u Krsause? mě přišla oblečená nevhodně pro TV, určitě měla zbatočně přidaných X kg navíc touto kombinací..a ano, myslím to vážně..netvrdím, že paní je TLUSTÁ, tak mi to prosím nevkládej do úst..tvrdím, že má výraznější podvozek a silnější nohy, ale to má i moje mamka, co má celý život pod 60kg..zatímco moje teta vždy vážívala kolem 80kg a nohy má mnohem štíhlejší..já jsem třeba hodně hubená, ale mám silná svalnatá stehna a prostě mi některé typy oblečení nesluší(např. úzká miniskuně), tak se do toho necpu..

Příspěvek upraven 25.10.13 v 10:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616

Že jsou v ČR matky častěji zanedbané, umolousané a oblečené do jiné velikosti, než by jim náleželo, že se neumí obléknout na slavnostnější příležitost a postrádají vkus, považuju za holý fakt a souhlasím s tím. Bohužel. Čupr matek potkávám opavdu málo a to s penězi fakt nesouvisí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669

Na Módní peklo občas nahlédnu, Adu jsem tu viděla poprvé na fotce, co jste vložily. A má hezké šaty, sluší jí to.

Co se týká jejích názorů, tak je beru. Stačí se kolem sebe podívat a mohla bych do módního pekla rázem přispět a myslím, že bych si taky nebrala servítky. Češi a Češky chodí příšerně oblíkaní, o maminách ani nemluvím. To, že se ženská stane matkou neznamená, že musí nutně vypadat jako šmudla. Nebo chtějí zapadnout mezi ostatní? Je to škoda. Dneska se dá oblíknout levně a pěkně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
25.10.13 10:44
@RyBANA píše:
Ono ve finále i kdyby vypadala jakkoli - má úspěch a o to jde, jak módní peklo, tak arome je prodaný a určitě ne za málo peněz. Je to úspěšná obchodnice a to se mi líbí. Hrozně se mi líbí a i závidím tomu, kdo si umí vydělat svým koníčkem (krom teda nějakých společnic a podobně :mrgreen: )

Podepisuju :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.10.13 10:45

Jinak obdivuju každého, kdo má odvahu a vezme si na sebe nápadné a nápadité, barevné, extravagantní oblečení, aby se odlišil :palec:. Já tu odvahu nemám, ale aspoň nenosím bílé sportovní botasky k riflím, flísovou mikinu a baťoh. Tahkle oblečená ženská je tak moc asexuální a nevkusná, že se to fakt nedá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
25.10.13 10:46

@TýnkaK @KPKristy maminy mi jeste jako nejhur oblikana skupina nepripadaji.To spis zeny, tak padesat a vic,30 kilo nadvahy, vsechny stejne obleceny (strasne) silenou barvu a sestrih na hlave (na chlapa) vsechny utahany, neupraveny, unaveny…tech mi je az lito :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
25.10.13 10:49
@ksafnika píše:
@TýnkaK @KPKristy maminy mi jeste jako nejhur oblikana skupina nepripadaji.To spis zeny, tak padesat a vic,30 kilo nadvahy, vsechny stejne obleceny (strasne) silenou barvu a sestrih na hlave (na chlapa) vsechny utahany, neupraveny, unaveny…tech mi je az lito :roll:

To rozhodně. Ale když je úplně stejně oblečená třicátnice, mám chuť se rozbrečet a běžet jí říct, že to jak je oblečená velmi ovlivňuje její pocit ze sebe, což se projevuje navenek a ať se tedy pak nediví, až o ní chlap přestane jevit zájem, když ho dávno nejeví sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
25.10.13 10:52
@N. evill píše:
Taky by mě zajímalo, kolik jí je teda let @Lolllo?

Nemuzu to najit.. ale pokud si pamatuju, tak neco malo pres 30. Kdyz davala tu fotku na fcbk, tak ji tam prave spousta lidi psala, ze to neni spatny, ale ze ji to dela zbytecne starou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
25.10.13 10:56

@KPKristy no zrovan v jedné diskusi psala maminka, že když měla v mateřském centru sako, tak tam na ni všichni koukali jak na zjevení..ale to samozřejmě šmudlovitost neomlouvá..jen slabší povahy možná podlehnou, a taky vklouznou do uniformy kapsáče a vytahaná mikina/ džíny, flíska a tenisky určené na sport/pohory..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat