ADHD - hyperaktivita s poruchou pozornosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.4.17 13:44
@EvaG píše:
Deti s adhd by měli mít nějaký koníček Kde si vybije energii. Za me i v tom bude rozmazlensot. Dítě s adhd by v šesti nemělo dělat to co pises. K tomu určite když si hraje nemel by mít tablet. U děti s adhd by televize a tablet bych dávala opravdu minimálně.

my mu tablet dovolujeme nekdy o vikendu rano(treba ted) a do auta, protoze tam na nas neustale mluvi. porad. porad zvani a nuti nas odpovidat a my uz jsme moc unaveni z toho vecneho mluveni. hrajeme taky v aute nekdy hru kdo vydrzi nejdyl mlcet. :oops: :oops: :oops:

ale ja sinemyslim, ze bude mit ve skole nejake problemy. je vysoce inteligentni a vsechno mu jde daleko lepe nez ostatnim detem, velmi rychle si pamatuje atd.

• Citovat
  • Upravit
10937
15.4.17 14:08
@Anonymní píše:
my mu tablet dovolujeme nekdy o vikendu rano(treba ted) a do auta, protoze tam na nas neustale mluvi. porad. porad zvani a nuti nas odpovidat a my uz jsme moc unaveni z toho vecneho mluveni. hrajeme taky v aute nekdy hru kdo vydrzi nejdyl mlcet. :oops: :oops: :oops:ale ja sinemyslim, ze bude mit ve skole nejake problemy. je vysoce inteligentni a vsechno mu jde daleko lepe nez ostatnim detem, velmi rychle si pamatuje atd.

Ale škola není jen o chytrosti. Ale i o poslušnosti. A do školy jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
15.4.17 14:12

Mám syna s podezřením na adhd. Jako je velmi chytrý což je potvrzeno i odborníků. Ale problém je jakmile ho něco nebaví. Je také beran. Tak nechce nebo úkol udělá ale nepřemýšlí nad tim. A jako aby mi tedy vse vylival nebo kvůli němu jsem nemohla mít ubrus tak opravdu ne. Deti s adhd. Jsou hodne jak kdyby zrychlene. Můj syn dokáže celý den lyžovat a není unaveny jako i hrát fotbal. U televize taky vydrží. Ale deti s adhd nerespektují když musí dělat něco co je nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
15.4.17 14:19

Já nechápu dnešní maminky kdy vidí ze jejich dítě je sice chytré ale už nevidí ze ke škole a školní zralosti patří i to ze jde a dela co ho nebaví. Např po práci si sám uklidí věci. Respektuje dospělé. Atd. Není to jen o počítání. Určitě bych s nim zašla do poradny. Toto me neprojde jako dítě pripravene na školu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
15.4.17 14:33

No já možná půjdu proti proudu, ale mě to nepřijde teda jako ADHD.. Nejsem odborník, ale je normální, že u věcí co děti baví, tak vydrží a co nje nebaví tak omrčí.. to dělají všechny..
To pouštění všeho najednou nevím, ale možná je to blbý zlozvyk. Třeba já musím mít k činnosti buď rádio a nebo televizi, jinak jsem na nervy, třeba to ani nevnímá tu televizi, tablet, jenom takový zvyk..
A to s těma dětma.. Asi je to normální.. kluk má takových kamarádů dost, kteří prostě přijdou a mluví i na mě,. jakobych byla jejich kamarádka- žádný ostych..
U nás máme problém s energii, prostě potřebuje pořád nějaký pohyb- např. dlouho poskakoval i při dívaní na televizi, pořád poskakol, pobíhal, i při snídaní, neusedí.. Hodně nahlas mluví, nahlas mluví.. a ve škole měl problémy, protože prostě byl problém usedět, nic nedělat- učitelka říkala, že aspoň musel kopat nohou.. Byl chaotický, nesoustředění.. tak unás…
Můžu ale říct a to nemyslím zle, třeba každé dítě je jiné, že prostě co se smí a nesmí chápe tak od toho 4 roku.. to co popisuje zakladatelka mi přijde spíš spojené s výchovou :nevim: nevím, nebudu hodnotit, prostě mu to zakázat strhávat ubrusy atd
Jinak protože jsme to taky potřebovali pro školu, tak taky mu dělali různé testy inteligence a různé, aby věděli, kvůli té soustředěnosti- měl horší známky a taky mu vyšlo nadprůměr, dokonce na matematiku 3 třída, ale prostě moc mu to nebylo platné, když měl problém se soustředěním a polovinu věcí nevnímal, potom se to projevilo i špatné sluchové vnímání…
Teď k němu přistupujem, jako k běžnému dítěti, jenom jsme zařadili víc pohybu- ten tablet má taky, tak nějak to nehrotíme a musí míř řád a pořád dokola připomívat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.24 07:42

Strattera bez předpisu - https://wourldpillseller.com mám syna 8 let.Od příchodu do první třídy užívá Stratteru.Je pravdou, že se zklidnil, více se soustředí, vymizela agrese vůči ostatním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí