Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Irinaaa píše: Více
Vůbec neřeš, co píše.
Všichni sou chytrý jak rádio dycky.
Ale jinak sem ráda, že píšeš, co všechno si díky tomu dokázala.
Když se s tím naučíš pracovat, zbavit se takový ty vnitřní nervozity, tak věřím, že se to dá premenit docela na superschopnost.
@Hobitka ano, lidé s ADHD mívají úžasnou paměť, ale neumí ji vždy využít. Záleží v jakém rozpoložení jsou.,
@Bahha ano, jen jsou dny kdy nedokážu udělat nic a upadnu do takové depky z toho, že nic nedělám ale zaroven to nejde i když moc chci a tyhle stavy jsou paradoxně nejhorší, ale nikdo tomu nerozumí.. moji rodiče celou dobu tvrdí, že jsem líná a neschopná pořádku i po tom co jsem se nechala diagnostikovat.
@Jahru píše: Více
Zakladatelka tady od rána založila x diskuzí, ze kterých si troufám usoudit, že jejich smysl není hledání řešení problému. O nich jsem taky psala, ne o téhle. Jestli se vám všem ulevilo, nemáte zač. ![]()
@hanka.br. Mym cílem je najít pomoc. Usuzujete na základě toho kolik příspěvku přidám?? ![]()
@hanka.br. píše: Více
Za 1. Jak jsme z tvyho příspěvku měli pochopit, že reagujes na založení více diskuzi?
Za 2. No a co? Tak řeší víc věcí najednou - to pořád neznamená, že prokrastinuje.
Za 3. Hanka.br, 30352 komentářů - ehm?..asi chápeš, co naznačuju? ![]()
Vsadím se, že kdybych se v tom stourala, tak většina těch komentářů je kopání do ostatních. Internetová bezva zábava.
Příspěvek upraven 07.04.26 v 15:01
@Bahha Není ta paní náhodou učitelka? Pokud ano, je mi velmi líto děti.. Nesvěřila bych ji ani psa ![]()
@Bahha píše: Více
k té trojce, všimla sis, že je tu 16 let na rozdíl od tvých pěti měsíců?
@Bahha A tak ja mam taky 30.000 za 15 let, ale vetsinu teda v soukromce. Tam drbeme fest
.
@Hobitka píše: Více
právě, v těch soukromých toho nasbíráš hodně. Navíc dřív to tu hodně jelo. Anebo stačí, když se na chvíli zapojíš třeba do těch slovních fotbalů, to jsem jednou tak seděla pár dnů jen doma a hecla jsem se, že vyhraju žebříček příspěvků za měsíc. A na těch fotbálcích jsem to nabrala a cíl splnila ![]()
@hanka.br. píše: Více
A proč v této diskuzi vytahuješ jiné? Notabene, když pravidla to zakazují?
@vokishka píše: Více
Jo. O to smutnejsi to je, že někdo tráví 16 let drbanim na diskuzních fórech… Kolik času tím asi zprokrastinovala?
@Hobitka píše: Více
Jo ale ty tady nikoho kdo má sotva 20 příspěvků nejebes že prokrastinuje. O to de…
Ahoj, uplně rozumim.
Každopádně mně celkem pomáhal Ritalin - jen byl trochu problém, že když efekt vyprchal, cítila jsem ty příznaky ještě o dost víc, než dřív 🙈 A kvůli snaze o mimčo jsem ho nechtěla brát víc (dost se neslučuje s těhotenstvim), takže jsem ho vysadila, resp. přestala brát. Ale asi se k tomu jednou vrátim, pokud nepřijde něco revolučního. Plus mám teda i klasické AD.
Psychiatra jsem měla super v IKEMu (léčim se tam ještě s něčím), ale bohužel skončil a šek na soukromou kliniku s placeným členstvím. Mám nového, mladého a zatím nemohu moc soudit, ale funguje klasicky spíš prostě na bázi vystavování receptů.