Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ruply ti nervy, to se stát může. Kdyby se to opakovalo, stálo by za to probrat to s terapeutem.
@Andelskej_Satan píše: Více
No a to víš z čeho, že vztah skončil? Potom nechápu tu její poznámku na konci, že není důležité, jak vztah dopadl. Její reakce je za mě vzhledem k chování jejího (doufám, ale nemyslím si) ex lidská, to s člověkem podobné typy dokážou. Ale vzhledem k tomu, že tak dlouho tolerovala excesy nevěrníka se schopností komunikace předškoláka a nestačila jí ani tahle poslední kapka, tak pro mě blázen taky trochu je ![]()
Proč vychyluješ kvůli chlapovi který tě podvádí a ještě se musí rozmýšlet jestli s tebou chce být? Zbytečná námaha.
@WhiteCrow Taky si myslím, že spolu zůstali a ona teď bude mít doživotně na talíři, že jí ruply nervy a jak se zachovala. Mimochodem podle mě celkem přiměřená reakce na jeho ubohé chování.
Holky proč, proč sebou tak necháte zametat??? Nechápu…
@Anonymní píše: Více
Takže on byl nevěrný, vypisoval si s ženskýma a ty víš, že ho chceš dál, hučíš do něj hodiny, jemu to je fuk, má to na háku a nakonec jsi porozbíjela talíře?
Tohle není zdravý vztah, pokud jste se k sobě vrátili, nebo spíš jsi ho umluvila, tak si aspon nepořizujte děti.
Protože nevěry z jeho strany budou pokračovat a ty budeš čím dál víc labilnější a hysteričtější a pro děti to není dobré, v tomhle žít.
Je to nezdravá závislost na něm.
@miss_teeque píše: Více
Fyzicky zničit nějaké věci v domácnosti v reakci na to, že partner nekomunikuje, mi teda přiměřené nepřijde ani u dítěte, natož u dospělého. Neovládaná agrese může končit i ublížením na zdraví.
@kalamitaa v afektu rozbila pár talířů.
Já bych se zachovala samozřejmě jinak, talíře bych nechala na pokoji a místo toho toho nevěrného flegmatika, co jí má na háku s rozběhem kopla do zádele ![]()
Ale ona se za to omluvila, možná borce i odprosila jako správná Pickmesha a on jí třeba vzal na milost a jsou zase spolu. Ona je happy, že udržela vztah a borec si opět může dělat co chce… smutný příběh
@miss_teeque píše: Více
Ano, je to na odchod, ale za mě teda radši v klidu a s nadhledem nad situací. Jestli ji ten její hoch má na háku, tak těmito emocionálními výlevy mu jen dodává pocit, že s ní může zametat.
@Pučálkovic.Amina píše: Více
Podle všeho mluvila ona, on mlčel a byl na mobilu. Úplně nechápu, proč o nej tak stojí, zvlast, kdyz tam byla nevěra a pod. Ale kazdy svého štěstí strůjcem.
@kalamitaa ano, každý reaguje jinak. Ona ale nechtěla odejít, podle mě jí hlavně naštvalo to, že je mu to jedno, že se balí a odchází a proto taková reakce.
Ponížila se ne svým výbuchem, ale tolerováním nevěr a tolerováním toho, že si vypisuje s jinými ženami.
Tohle možná byla reakce na nahromaděné emoce a frustraci, za které se stejně sebemrská.
Já už jsem asi zdrcená z posledních dnů na emiminu, co jsem četla diskuze, jak si ženy nechají smolit na hlavu:
Diskuze o tom, že manžel si do baráku nastěhoval kamaráda, který už tam je 2 roky a teď si chce nastěhovat ještě nějakou holku, manželka nesmí říct ani popel a ještě je tam všechny živí.
Diskuze o společném dělení nákladů na dovolenou, kdy nějaký vychcanec vymyslí dovolenou a pak chce platit jen 25% za vše, protože jeho přítelkyně měla mít sebou dvě malé děti
Diskuze o domácím násilí.
Mám dost ![]()
Ahoj tady zakladatelka.. tedy, zírám kolik teorii se zde rozjelo. Tak ten x hodinový rozhovor rozhodně nebyl tak, že bych mluvila jen já a on musel poslouchat jak si,,vylévám” srdíčko. To určitě ne. Normalne jsme si povídali o tom, proč bychom měli/neměli zůstat spolu, co vadilo jemu, co vadilo mně. To ze se to tak protáhlo pak překvapilo nás oba, kolik je to uz hodin. Vztah samozřejmě skončil, nejsme spolu. Můj výbuch samozřejmě nebyl v pořádku, to vím a sypu si popel na hlavu, samotnou mě překvapilo, co to do me vjelo. Jen jsem se zde asi potřebovala vypovídat, zjistit, zda se to taky někomu stalo po delším emočním vypětí.. ano, ponížila jsem se sama ze jsem tolerovala nevěry. Byla jsem naivní blázen co si myslel, ze se vše zlepší, změní..
Diky za update, ted se z toho jen sebrat a najit si nekoho jineho, kdo s tebou bude kompatibilni a bude si te vazit. Hlavu vzhuru a usmej se. Naivnich blaznu je tu na emimi i mimo spousta.
Je to těžké. Postupně zjišťuji, že těch nevěr bylo mnohem víc. Oficiálně bejem vztahu jsem věděla jen o jedné.. vrchol byl kdyz jsem zjistila že si dal během našeho vztahu trojku.. Cítím se hrozně, nejim, nespim, záchvaty breku které nejdou zastavit, ale moc dekuji ![]()
Rozumim…citis se se asi, ze jsi pro nej v sexu nebyla dost..ale to nutne nemusi byt chyba v tobe. Kazdopadne podvadeni do hezkeho vztahu nepatri, tak asi tak hezky nebyl.
Ještě bych dodala nehledat hned, dát si pauzu a opečovat se.