Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Já bych řekla, že to vyházení talířů bylo asi to nejmenší…
Takovýmu zmetkovi bych už ani žádný čas na rozmyšlenou nedávala, protože alespoň za mě, by to byla jen ztráta času.
Buď ráda, že je konec. Kur.vil by se pořád, tomu věř. ![]()
Taky jsem kdysi jednoho takovýho měla. Jen teda s tím rozdílem, že jsem se o těch všech jeho nevěrách, dozvídala až po rozchodu.
Takže se vybreč, utři slzy a příště už nikomu takovýmu, žádnou bokovku nikdy netoleruj. Protože to nemáš zapotřebí… ![]()
Přeji ti hodně štěstí do dalšího života.
![]()
Ty sis bohužel rozbila talíře a on má nádobí i tebe zcela u pr.dele
.
Trochu Itálie neškodí. Nic si nevyčítej, tady jsou všechny strašně vyrovnané a ví, co a jak by vždy dělaly. Tak to určitě.
A toho pána nech jiné.
@Okta píše: Více
Jakýho pána? To je pro takovýho ksindla až moc slušný slovo… ![]()
No já být na místě zakladatelky, tak mu jeden z těch talířů, rovnou přistane na hlavě. ![]()
Vůbec se ho nedoprošuj už nikdy o nic, doporučuju toho sukničkáře zablokovat, aby tě to nenutilo ve slabé chvíli mu psát… rozchod přebolí, věř mi… a najdeš někoho, kdo si tě bude vážit a ne šu-kat kohokoli na potkání… drž se ![]()
Afektivní výbuch se může stát. Nevím, co jsi od něj chtěla slyšet. Nestačí ti nevěra, dopisování a totální nezájem? Spíše by se chtělo nad tím zamyslet, nejlépe s terapeutem, proč jsi na něm tak visela, i když se k tobě choval, jak se choval. Není povinnost, aby tě měl každý rád. To si opravdu nevážíš sama sebe a necháš to dojít tak daleko?
Zakladatelko nebreč. ![]()
Celá věc nakonec dospěla ke svému závěru a to je jen dobře. Co taky od takovýho chlapa ještě čekat? ![]()
A ty rozbitý talíře? Tak ty sral pes. V životě můžeš přijít o mnohem víc, než jen o těch pár kusů porcelánu. ![]()
Ale jo, byl v pořádku. Měla jsi už všeho prostě dost a muselo to ven, a tak to odnesly talíře no. Ulevilo se ti? Určitě joo. Kašli na to, život jde dál. Tolerování nevěry je mnohem horší než ty talíře. Docela se divim, že si mu je nenaházela na hlavu ![]()