Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja mám deprese, jsem úplně vyhořela na mateřské a nemůžu spát bez léků, beru hodně silný a nemůžu to brát dlouhodobě, co bude dál až to budu muset vysadit nevím, asi prostě nebudu spát a žít s tím nějak.
@Anonymní píše: Více
Ahoj, ano, prošla opakovaně, léky mi moc nezabíraly, u mě na deprese jedině elektrošoky. Sertralin jsem taky brala, bereš 3 dny, účinek najíždí tak od 3. týdne. Lexaurin máš jako sos, abys to nějak přečkala, než ti AD zaberou. Držím palce.
Ahojky holky, je tu některá z vás která si prošla nebo prochází ošklivýma depreseme? A jak jste to řešili? co vám pomohlo?
je mi hrozne 
Ja uz dostala nějaké prášky ze začátku od doktorky jen slaby lexaurin ktery mi moc nepomohl, přes léto deprese jakoby zmizeli, ale ted jsme se s přítelem rozešli a on se odstěhoval a znovu se rozjeli doktorka mi dala slabě antidepresiva mam je zatim jen par dní. Dnes sem se ale uplne složila a musela si zavolat sanitku tak sem mluvila s paní a říkali ji co vše se mi děje na co myslím kdyz deprese mam a pak si mela vzala doktorka z psychiatrie ktera mi zvýšila dávku tech novych léků a přidala jeste jedny abych lépe spala a zacla mit chut k jídlu protoze posledni týden skoro nejim, nic do sebe nedostanu. Mate s tim některá zkušnosti? Jinak beru prášky sertranil ale zatim jen 3 den, kdyz mi ma me prisla vetsi úzkost mam si dat dva lexauriny. Pry by ten sertranil mel zacit zabírat do několika týdnů, ale je to nekonečné