Jedná se o uhnizďování, nebo jsem paradnoidní?

13
22.2.24 12:34

Ahoj holky, jedná se o uhnizďování nebo jsem paranoidní?

Ahoj, mám možná blbou otázku, možná si to vsugeruji. Od včera jsem si myslela že mě chytli ledviny, bolest v podbřišku, takový divný tlaky a bolest v bedrech, tak jsem byla dnes s močí u dr, ta mě udelala i crp a že na žádný zánět to nevypadá, ale ať si zajdu na gyndu. Na gyndě jsem popsala situaci i s tím, že se s přítelem snažíme. On mě prohlédl s tím že to je zánět močáku nejspíš (čůrání mě vůbec nebolí, nic) a že mi antibiotika nebude dávat, ať místo toho beru kyselinu listovou :nevim:, chtěla jsem s ním i řešit moji nepravidelnou menstruaci a to mi řekl, že teď nebudem řešit, čekala jsem že mi dá datum na nějakou kontrolu, ale jediný co mi řekl ať přijdu až budu mít pozitivní test. No a teď doma sedím, čtu na internetu a dávám si dvě a dvě dohromady. Styk jsme měli 15.2. a pokračovali v něm každý den do 18.2.. teď k moji otázce, může se jednat o uhnizďování? A že o tom i dr ví, tuší, nevím?🙈 přece by zánět močáku poznala dr i z moče a neposílala by mě na gyndu a moč byla v pohodě, crp taky bez zánětu. Třeba jsem blázen 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ledová káva
22.2.24 12:50

To je ještě hrozně brzo. Budeš muset vydržet co se z toho vyklube. Ale chápu tu nedočkavost, taky jsem byla ;)

• Citovat
  • Upravit
260
22.2.24 12:55

@anuska007 to by teoreticky mohlo být uhnizďování, ber kyselinu listovou a vyčkej.. testy zatím nic neukážou to až tak za týden nejdřív.. držím palce :hug:

P. S. zánět močáku by určitě poznali… z moči..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
22.2.24 12:56
@Ledová káva píše:
To je ještě hrozně brzo. Budeš muset vydržet co se z toho vyklube. Ale chápu tu nedočkavost, taky jsem byla ;)

Noo, doufám jen v to nejlepší :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
22.2.24 12:57
@katerina9615 píše:
@anuska007 to by teoreticky mohlo být uhnizďování, ber kyselinu listovou a vyčkej.. testy zatím nic neukážou to až tak za týden nejdřív.. držím palce :hug:P. S. zánět močáku by určitě poznali… z moči..

Právě a ta bolest příčinu mít musí a tak mě napadlo toto i s tím, co říkal dr 🙈 😊no budu doufat že by to mohlo být ono.. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11855
22.2.24 13:00

Mohlo by být…kys. listovou se doporučuje brát už v době snažení aby ji i bylo už v prvních týdnech těhotenství v těle dostatek, takže tu si určitě kup ;-) případně můžeš podlehnout reklamám a koupit či nějaké komplexní těhotenské vitamíny jako pregnafolin nebo femibion apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
22.2.24 13:02
@Vladusxx píše:
Mohlo by být…kys. listovou se doporučuje brát už v době snažení aby ji i bylo už v prvních týdnech těhotenství v těle dostatek, takže tu si určitě kup ;-) případně můžeš podlehnout reklamám a koupit či nějaké komplexní těhotenské vitamíny jako pregnafolin nebo femibion apod…

Děkuju moc, určitě vyzkouším. 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.3.24 07:51

Ahoj, omlouvám se mám dotaz. S manželem se snažíme o mimi. Poslední ms byla 6.2. mazlení proběhlo 13.2. a pak 21.2. údajně den po ovulaci. Od 26.2. hrozné bolesti v bedrech v kříži a podbřišku divné tlaky a píchání v pupíku, začala jsem víc pít bála jsem se aby to nebyl zánět mocaku (chodila jsem častěji na WC ale bez bolesti při močení)ale u Dr. jsem nebyla říkala jsem si že když to po ms neprejde tak za Dr. zajdu. Těhotenský test jsem si dělala ale byl negativní. Samozřejmě všechny příznaky že bych byla tehu tam jsou jakože citlivé prsa, náladovost, citlivost na pachy, nevolnosti a tak podobně. Krvácení přišlo teďka 5.3 v den menstruace může to být uhnizdovani nebo je to jasná ms? Bolesti a příznaky tehu stále přetrvávají krvácela jsem dva dny hodně teď už skoro vůbec má cenu zkusit tehu test nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozinka_terka
7.3.24 09:18

@anuska007 Ahoj, jak to dopadlo? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
13
7.3.24 09:28

@Rozinka_terka Ahojda, paranoidní 🥹dokonce jsme se shodli s přítelem že mě vyrostli prsa, ale test negativni 🙈 🥹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozinka_terka
7.3.24 09:49

@anuska007 oni jsou ty příznaky někdy totožné před MS…takže paranoidní být nemusíš :mrgreen:
Držím palce, ať to brzy vyjde :kytka:

• Citovat
  • Upravit
13
7.3.24 10:49

@Rozinka_terka no měla bych ji dostat 8.ho teď tak uvidime🙈když to už si myslím že by test vyšel 🥹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozinka_terka
7.3.24 11:07

@anuska007 No to asi ano.. kolik dní jsi po ovulaci?

• Citovat
  • Upravit
5
7.3.24 11:17

Ahoj holky, mám dotaz :) mám dostat m/s 10.3 a teď mám poslední 4 dny pozitivní ovulacni testy.. přitom ovulace proběhla 100% 24.2.. co to znamená? Dvě ovulace v jednom cyklu asi nejsou 😬

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozinka_terka
7.3.24 11:32

@Ivetq3 Znamená to, že zkus udělat těhotenský test :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat