Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám se dobře, ono je to stěžování spíš národní sport
už mi to leze na nervy, když se někoho zeptám „jak se máš?“ tak se spustí proslov jak je všechno špatně atd
já povětšinou na tuto otázku odpovídám výborně
většinou tím končí hovor, protože je dotyčný překvapen ![]()
Včera se mi udělal váček na zubu(opět) bolelo to jako sv. ňa, ráno jsem ho vyoperovala a zatím dobrý
dítě mi právě usnulo po obědě, druhé čučí na bednu, třetí je s mužem na chalupě, mám před sebou tak tři hodinky naprostého klidu a ticha, co víc si přát ![]()
Jo jsem se svým životem spokojená ![]()
Ahoj, sice je to otázka na včera, ale snad nebude vadit, když odpovím i dnes
zatím jsem se neprokousala k odpovědi od zakladatelky, jak se má ![]()
a co se týče čech - jako všeobecně, tak práce hodně pro chlapi, ale za málo peněz, cigáni (ať mě tu klidně ukamenují
) se mají na poměry velmi dobře, finance v republice nechybí jen politikům, kteří je mají schované v podlaze a my? obyčejní lidé? jak se to asi vezme…ještě před pár lety bych díky svému ex napsala „špatně“…ale díky tomu, že jsem 5 let šťastně zadaná, maminka skoro 3 leté zdravé dcerky a těhule, mající zdravou rodinu, přátele a výborného chlapa…nemůžu si stěžovat. máme co jíst, máme kde bydlet, dokážeme našetřit peníze, které pak za něco rozfofrujem…prostě dobře se máme ![]()
@Zuzza0 píše:
Ahoj, sice je to otázka na včera, ale snad nebude vadit, když odpovím i dneszatím jsem se neprokousala k odpovědi od zakladatelky, jak se má
a co se týče čech - jako všeobecně, tak práce hodně pro chlapi, ale za málo peněz, cigáni (ať mě tu klidně ukamenují) se mají na poměry velmi dobře, finance v republice nechybí jen politikům, kteří je mají schované v podlaze a my? obyčejní lidé? jak se to asi vezme…ještě před pár lety bych díky svému ex napsala „špatně“…ale díky tomu, že jsem 5 let šťastně zadaná, maminka skoro 3 leté zdravé dcerky a těhule, mající zdravou rodinu, přátele a výborného chlapa…nemůžu si stěžovat. máme co jíst, máme kde bydlet, dokážeme našetřit peníze, které pak za něco rozfofrujem…prostě dobře se máme
Ja se mam taky dobre, dekuji za optani ![]()
V soucasne dobe resim otazku, mam ci nemam
(prestehovat sebe a svoji rodinu zpatky do Ceska)
Takze proto ta zalozena vcerejsi diskuze
![]()
ono asi všude je něco, záleží kde byste byli a co by jste dělali…pro mě to tu zas tak hrozný není, spíš bych byla srab někam vycestovat
na dovču klidně, ale opustit rodinu, přátele, zázemí tady…obdiv těm, kteří to zvládnou ![]()
Já jsem se bohužel postupem času naučila politiku a vůbec zprávy v TV vytěsnit ze života. Dřív jsem se o to hrozně zajímala, bavilo mě to, přišlo mi to skvělý zajímat se o vedení státu, kde žiju. Teď už ne. K volbám samozřejmě půjdu.
Takže pokud žiju fakt jen svůj život a neřešim ty hnusy, co se dějou tam nahoře, tak se mám báječně. Sice jsem se dnes objednala na revizi po druhém zamlklém těhotenství, což neni nic moc
Ale mám se fajn. Nejsme milionáři, ale máme auto, kterým můžeme jezdit na výlety po naší krásný vlasti, máme dva psy, kteří nám zvedají náladu i mandle, těšíme se na rodinu, která určitě brzo přijde, oba máme práci, která nás baví…já su prostě šťastná.
@Izzz píše:
Já jsem se bohužel postupem času naučila politiku a vůbec zprávy v TV vytěsnit ze života. Dřív jsem se o to hrozně zajímala, bavilo mě to, přišlo mi to skvělý zajímat se o vedení státu, kde žiju. Teď už ne. K volbám samozřejmě půjdu.
Takže pokud žiju fakt jen svůj život a neřešim ty hnusy, co se dějou tam nahoře, tak se mám báječně. Sice jsem se dnes objednala na revizi po druhém zamlklém těhotenství, což neni nic mocAle mám se fajn. Nejsme milionáři, ale máme auto, kterým můžeme jezdit na výlety po naší krásný vlasti, máme dva psy, kteří nám zvedají náladu i mandle, těšíme se na rodinu, která určitě brzo přijde, oba máme práci, která nás baví…já su prostě šťastná.
To je mi lito
ale zivot beres dobre a jednoho dne budes stastna ![]()
@Zuzza0 píše:
@webparazitono asi všude je něco, záleží kde byste byli a co by jste dělali…pro mě to tu zas tak hrozný není, spíš bych byla srab někam vycestovatna dovču klidně, ale opustit rodinu, přátele, zázemí tady…obdiv těm, kteří to zvládnou
A ted jen zjistit, jestli po skoro 10 letech dokazu zase blizko te rodiny zit
![]()
trošku jsem si zavzpomínala, jak jsme při pracovních pobytech v zahraničí (nic moc podmínky pro nás) na tyhle fráze odpovídali po našem „na ho…“