Air Bank - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
63
1.10.12 13:04

Airbank je super. Mam jí chvilku ale líbí se mě ten nekorporátní přístup který je ostatně i zřetelný z reklamy :). I jejich pobočky jsou takové uvolněné a služby mě zatím příjemně překvapují. Podle mě je to ukázka jak by měla banka vypadat a fungovat v roce 2012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
2.10.12 13:03

Akorát že teď snížili úrok na spořícím účtu.. ale stejně převažují výhody spolupráce s nimi.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.12 13:41

@majinka13
ano, ale malinko. to se podle mě na úrocích snad ani nepozná. my tam máme 1,5 mil. (dočasně, nejsme milionáři, kupujeme byt) a je to v řádu desítek korun měsíčně. to počítám běžný člověk dlouhodobě na účtu nemá, aby si vůbec změny všiml…dřív jsme měli před zdaněním 3030 Kč/30 dní, teď to vychází na 2980/30 dní…

• Citovat
  • Upravit
24.11.12 10:49

Chtěla bych si založit Air Bank a to online, abych lidově nemusela vytáhnout nohy z baráku. Trošku mě vadí fakt, že musím naskenovat a poslat občanský průkaz + další doklad a pak ještě výpis z účtu.

Mohu třeba u skenu občanky začmárat podpis. Mám skenovat z obou stran? Zařizoval si tady někdo air banku online?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
8.1.13 21:05

Já jsem šla na pobočku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
4.2.13 21:40

AIRBANK je nejlepší!! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
24.2.13 09:57

Čekám, až air bank vybuduje pobočku v Jihlavě a jdu k nim. Bylo mi odepsáno, že to plánují, tak už se těším..
JEN OTÁZKA - zatim jsem zde četla samou chválu jen na spořicí účet u této banky, ale JAK TO VYPADÁ S VEDENÍM BĚŽNÉHO ÚČTU?? JE TO TAKY TAK VÝHODNÉ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
24.2.13 14:30

@HajaL My jsme spokojení, teď s vydáním bezkontaktních karet úplně na jedničku.
Běžný účet - pokud čekáte výhodné = zadarmo, tak to není.
Jsou tam jisté poplatky, které si ale můžete nechat vrátit, anebo zaplatit tzv. velký tarif a pak mít všechno zdarma. Všechno mají na webovkách, tak si to tam pročětte.
My používáme BÚ u AB jako společný s manželem, zejména k platbám kartou, na převody máme ZUNO, kde jsou zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adan.N
24.2.13 17:17

Někdo psal ne do 2500,ale nad 2500 je bez poplatku… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
43
24.2.13 17:47

A co do 2500? Nechápu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
24.2.13 17:49

ceník AB

Nevím, jestli se to může, ale tady je odkaz na jejich ceník. o 2500 se tam nic nepíše.
 https://www.airbank.cz/…resource.pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
František Grulich
4.3.13 19:51

Neserioznost

Dobrý den, od banky Air Bank jsem dostal schválenou půjčku 60 125 CZK. Při zadání žádosti přišla odpověď s nabídkou 0 CZK.Do dnešního dne mi nikdo nevysvětlil tuto podivnou záhadu slibované částky. Stále čekám na odpověď, telefonuji a stále nic nevím. Každý pracovník v info centru mi říká něco jiného. Podotýkám, že nejsem v žádném z registru dlužníků. S pozdravem Grulich

• Citovat
  • Upravit
alik.mamca
6.3.13 16:22

odpověd

Mame stejny problem schválená pujčka na 140 000 a už je to 8 dni a ni nevíme pořad mame čekat. Tak nevím.

• Citovat
  • Upravit
alenya
25.3.13 09:54

Půjčka u AB?

@František Grulich píše:
Dobrý den, od banky Air Bank jsem dostal schválenou půjčku 60 125 CZK. Při zadání žádosti přišla odpověď s nabídkou 0 CZK.Do dnešního dne mi nikdo nevysvětlil tuto podivnou záhadu slibované částky. Stále čekám na odpověď, telefonuji a stále nic nevím. Každý pracovník v info centru mi říká něco jiného. Podotýkám, že nejsem v žádném z registru dlužníků. S pozdravem Grulich

Dobrý den,
taky zvažujeme vzít si půjčku u AB, tak jsem zvědavá, jak to u vás, resp. u alik. mamca dopadlo? Děkuji za odpověď, Alena

• Citovat
  • Upravit
alik.mamca
25.3.13 13:23

Dobry den tak půjčku jsme dostali sice až za 6 dnů ale banka se nam omluvila že jsme tak dlouho čekali jelíkož mají velký nárust klientu. Jsme velmi spokojeni pokud něco nevíme tak kontaktujem svého bankéře a vždy ochotně pomuže. alik. mamca

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat