Akční maminky Letňany

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2040
25.7.13 09:04

Já mám 9-ti měsíční dvojčata a chodím s nima plavat (jedno mimi má instruktorka), chodíme cvičit a na výlety také jezdíme. Nijak mě to neomezuje, dokonce už jsme spali i na lodi:) A dnes jedeme ve třech na výlet na 3 dny. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
25.7.13 09:55

@i.c. ahojky, docela tě chápu. Většina maminek co znám, taky maximálně chodí kolem baráku :roll:. Jinak já mám 19měsíční cácorku a ráda podnikám různé výlety na koupák, za zvířátkama nebo na různé akce, kde se něco děje. Většinou jen s manželem. :roll: Jsem z Prahy 10, z Vršovic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
25.7.13 09:56

@Kacaacert takže sama s dětmi a kam jedete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
25.7.13 09:59

@Zuza30 Chodime na prehradu a do Komina, to mame nejbliz, jsme z Popuvek. Bez auta to je na prd, to verim. Ale clovek se musi asi otrkat a ostatni neresit. A hak mas stare detatko?
@MaDoRaBe To verim, ja co se potkavam s mamkama tak ruzne pri sportech a vyletech, tak nejaktivnejsi jsou bud s jednim mimcem, nebo pak uz se samostatnym starsim a malym mimcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
25.7.13 10:04

@petulatko V srpnu bude mít rok, pořádáte nějaké akce i s jinými maminami? Rádi bychom se někdy přidali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
25.7.13 10:14

@Zuza30 No jasne, mame takovou partu :lol: Chodime i vecer cvicit bez deti, kdyz se zadari, aby hlidali muzi.
Akorat se casto potkavame smerem na Bystrc, ony jsou vsechny odtud. Ale to byste zvladli prijet, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
25.7.13 10:19

@i.c. Ahojky, kam jezdíš na koupák? Do Čakovic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
25.7.13 13:30

@Karamelka86 jo jo, do čakovic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
25.7.13 13:32

@Míša_8888 Tak pojed v úterý nebo čtvrtek příští týden se mnou :lol: Je to ve Vodičkový na Václaváku, takže to metrem nemáš tak daleko, nemusíš se objednávat, prostě jen přijdeš v 10h jeden z těch dvou dnů…dali by jsme si někde sraz, jmenuje se to Studio pro ženy tak na to mrkni na netu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
25.7.13 13:33

@Lo to nevadí, tak až budeš mít čas, tak písni soukromou zprávu a můžem se někde srazit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
25.7.13 13:34

@Míša_8888 Jinak jsem stejného názoru jako ty :palec: Já taky pracuju k mateřské přes internet, ale aspon tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
25.7.13 13:36

@zichisek No z toho by neměl ještě Honzík rozum…já když někam jdu, tak dýl než hodinu mi v kočárku nevydrží a pak musím na zem plácnout deku a nechat ho na ní, aby mohl řádit a pak je to ok a můžu zase jet dál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
25.7.13 13:39
@petulatko píše:
@Zuza30 No jasne, mame takovou partu :lol: Chodime i vecer cvicit bez deti, kdyz se zadari, aby hlidali muzi.
Akorat se casto potkavame smerem na Bystrc, ony jsou vsechny odtud. Ale to byste zvladli prijet, ne?

určitě by to nebyl problém :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
25.7.13 13:41

@petulatko Hele já jsem byla na tomhle jen jednou, byli jsme tam cvičit jen dvě :mrgreen: -já a jedna kamarádka- ale to mi docela brečel Honzík, protože mu byli dva měsíce a my jsme docela pořád stáli s těma kočárkama a to ho nebavilo a jelikož jsem pořád lítala ke kočárku a zpátky se zapojit, tak mě to nějak nenadchlo, ale asi záleží na tom, kdo to vede…já chodila v zima na H. E.A. T. a to bylo super, ale pak jak začalo být pěkně už se mi nechtělo být zavřená v sále a začala jsem hodně drandit s kočárkem s kamarádkou co jsem bydlela dřív, protože ona byl taky takový coura, ale ted se jí odtamtud nikam dál nechce a mě se nechce jezdit pořád jen k ní…s tou jsem byla i na tom strollelingu nebo jak se to píše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.7.13 14:01

@i.c. ja jsem z kostelce nad labem, což je z letnáň kousek autem. Je mi 32, mam 4-měsíčního chlapečka. Taky porad něco podnikáme. Maminky, co tu znám, už mají větší děti, ťakze je ta koordinace složitější. Dnes jedem na 2 týdnty na moravu, ale pak se rada zapojím do akce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová