Aktuální situace České Pošty?

22
15.11.21 19:19

Aktuální situace České Pošty?

Hezký večer! Nepracuje tu někdo u celnice nebo ČP? Nebo jaká je tam teď situace?..čekám na balík z Německa už asi 2 týdny a naposledy byl viděň u vyměňovací pošty v Praze tak před týdnem, to už začalo to šílené vánoční období? :,(

Já se vždycky snažim vyčkat, ale zrovna tohle je na rychlo..je možné že nejsou lidi? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3699
15.11.21 19:26

Já se s dovolením zaháčkuju. Jak to vypadá s daněním zásilek do 22 EUR? Opravdu to nějak začalo fungovat? Jaká je praxe, pokud je to zásilka za 50 Kč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
15.11.21 19:40
@Proto02 píše:
Já se s dovolením zaháčkuju. Jak to vypadá s daněním zásilek do 22 EUR? Opravdu to nějak začalo fungovat? Jaká je praxe, pokud je to zásilka za 50 Kč?

Taky jsem zvědavá! Mají tam napsáno, že to platí pro zásilky které nejdou z EU, takže doufám že za tuhle zásilku platit nebudu… :mrgreen: Ale Anglie a tak asi ano. Ještě s tím zkušenost nemám, ale čekám na balík od přítele z USA, který odhaduju že platit budu :roll: Snad nám někdo pomůže :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
15.11.21 19:41

@Proto02 Pokud se ptas na balicky z ciny, tak vcera o tom byla diskuze. Pokud jine, tak neporadim
 https://www.emimino.cz/…-clo-446050/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová