Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak už nám chybí jen pes. Nemáte prosím někdo?
Nabízím 2× kohout, 2× přívěs, 2× farmář, 1× prase, kachny, osel, ovce, kráva, konve s mlékem, dodávka Madeta.
Díky ![]()
Příspěvek upraven 21.03.15 v 20:43
Maminky mel by nekdo na vymenu nebo darem? Chybí nam kohoutek, konik, strašak, farmar, traktor i vlečka, kravička, bedynka, konve a auto
mame 2× ovečku, strom, seno, prasatko, slepičku,
Ahoj, my jsme na tom nasledovne.
Shanime: husa a seno
Nabizime: osel, 2× kralici, kohout, 4× kun, 2× strasak, farmar, 3× traktor, vozik, 3× krava, kachny, konve
Predem diky za nabidky vymeny ![]()
Příspěvek upraven 22.03.15 v 18:28
Ahoj, potřebuju farmářku, krávu, seno.
Mám na výměnu celý štos, nenajde se někdo, kdo má vše?
@momi33 Zdravím, mám farmářku a seno a potřebovala bych koníka a strašáka. Jestli tedy netrváte na všech třech ![]()
@břízka píše:Ahoj,
@momi33 Zdravím, mám farmářku a seno a potřebovala bych koníka a strašáka. Jestli tedy netrváte na všech třech
@krokodylka píše:
Ahoj, my jsme na tom nasledovne.Shanime: husa a seno
Nabizime: osel, 2× kralici, kohout, 4× kun, 2× strasak, farmar, 3× traktor, vozik, 3× krava, kachny, konve
Predem diky za nabidky vymeny
Příspěvek upraven 22.03.15 v 18:28
máme husu i seno potřebujeme strašáka a traktory
@krokodylka Zdravím, pokud s Jízvíkovou vyměníte, pošlete mi za poštovné toho zbylého strašáka a koníka? Díky ![]()
Dobrý den všem,
sháním tři poslední figurky z Albert Farmy - dodávku, jablka a plot. Na výměnu mám snad vše ostatní i několikrát. Na konkrétní požadavek se doma podívám a potvrdím:-) Díky za zprávy.
Tomáš
Sháníme traktor, kozu a slepicku. Na výměnu máme osla, bednu s jablky, psa, ovečku, vozík za traktor, bandu na mléko. Nejlépe více najednou
má někdo zájem měnit? ![]()
@břízka ta menarna tam bude jen v sobotu nebo tam bude na dyl? ![]()
Příspěvek upraven 23.03.15 v 20:53
Díky všem za výměnu, už máme vše!
Pokud by měl někdo zájem, můžu za ofrankovanou obálku zaslat:
farmáře, bednu s jablky, kachnu, vozík za traktor, oslíka, zeleninu
Příspěvek upraven 29.03.15 v 10:31
Ahoj, taktez nabizim na vymenu karticky. Chybi mi plot a slepicka. Navic mam snad vse ostatni. Diky za nabidky.
Ahojte, take vyměním : chybi nam : hrušeň, kralík, ovce, kachna, jablka, farmařka, farmař, kupa sena, koza, osel, plot.
mame navic: strašak, kun, traktor, pes, husa, prase. slepice. nekolik jich mame vicekrat. dekuji za nabidky ![]()
Aktuální stav. Chybí nam: Koníček traktor, konve a strašák a konve. Može prosím nekdo nabídnout?
Na výměnu máme: pejska, farmaře, kačera, ovečku, prase, seno, hrušeň.
Dekujemeeee