Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj katerinahonzat - máme prase, kohoutka, príves, traktor… temam
@Mathea píše:
@Pasra Ahoj, Madetu mámChybí mi osel, farmář, seno, traktor, přívěs a husy
Diky, uz jsme sehnali jinde.
Sháním :kachny, slepici, pes, husy, hrušen, kráva, kupa sena, farmáře, mléko, dodávku, plot, prase, ještě hrací podložku. Na výměnu mam:koně, králíky, osla, přívěs, traktor, strašáka, farmářku, kozu,
Stále nabízím 2× zelenina, 2× přívěs, konve s mlékem, farmářka, kohout, kachny, jablka.
Pošlu za úhradu poštovného nebo vyměním za spotřební body a čárové kódy (Nivea, Emco, Bonavita, Hollandia, Lipánek, Harmony, Aquila…).
Ahoj nabizím na výměnu :
3× strom hruška
1× farmářka
1× vozík
1× ovečky
2× kozel
2× kačenky
1× pes
1× husa
Sháním :
osel
králík
kohout
kůň
farmář
traktor
kráva
bedýnka albert
prase
plot
mléko
Ozvěte se do zpráv ![]()
Zdravim, mame farmu navic: 6× krava,3× traktor, 4× strasak,4× kralici, 3× koza, 3× hrusen,2× ovce, 4× kun, 2× prase, 2× farmar, 2× kohout, 2× konev a 1× osel, kachna, husa, slepice, zelenina, seno, pes, plot, bedynka, farmarka, mlekarensky vuz. Mame dosbirano, vymenim za Billa body na plysaky ![]()
Ahoj, sháním ještě strom a ještě jednu farmářku pro kamarádku. Mám jich hromadu na výměnu, tak kdyžtak SZ. Díky!
Ahoj holky. Už máme všechno a mám hromadu kartiček navíc. Jen neposílám poštou. Pokud někdo sbíráte a jste z Prahy, tak můžu kartičky předat na Bdějovické na metru po, st, čt ve tři a v páte ve dvanáct. Kdyby měl někdo záem, napište mi.
Ahoj, sháním kachny, hrušen, husy, krávu na výměnu mam 3× osla, kozu, farmáře, farmářku. Tak napište na IP.
Ahoj nechtel by nekdo jeste karty z farmy? Mam takovy mensi štos ![]()
@břízka husy mam 5krat, kone bohuzel ne…jen 4 ale ty uz jsou slozeny. Dal mam psy, farmare, auto madeta, slepice, kohouty, nadoby na mleko, zeleninu, bedny s ovocem, ploty a prasata
Prosím nemá někdo kachničky? za poštovné ![]()
Příspěvek upraven 17.04.15 v 21:20
Zdravím, stále máme dost kartiček navíc, a už nepotřebujeme, takže pošlu za poštovné, ale napište si co nejdřív, o víkendu tu budu mít děti a zřejmě vše vyloupou, takže jestli má někdo zájem tak si písněte ![]()
Zdravím ještě sháním do farmy kachny, krávu, strom (hrušen),mam na výměnu osla, strašáka, slámu, farmáře, farmářku, prase, kozu, ovečku