Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bacil1 Oboje mám, ale měnit už nepotřebuji, máme dosbíráno. Pokud budeš chtít za poštovné, pošlu.
Ahoj, nemá někdo ještě přívěs(vůz),mam na výměnu kačenku, osla a krávu,
@delfínek001 píše:
Ahoj, nemá někdo ještě přívěs(vůz),mam na výměnu kačenku, osla a krávu,
Přívěs mám (dvakrát). Pošlu za poštovné.
Ještě pořád mám většinu kartiček, za poštovné pošlu, co komu chybí. Nemám akorát plot s ptáčkem a kačenky.
Nabízím za poštovné nebo za věci, které sháním (viz níže):
ALBERT FANĎULÁCI – všechny (kromě Ať se na nás lepí štěstí) mám víckrát
ALBERT NA FARMĚ – strašák, strom, farmář, farmářka, traktor, vozík, auto, konve, seno, plot
ALBERT ŠMOULI – všechny
PENNY MĚSTEČKO – prodavač, doktor, doktorka, lékařské pomůcky, policista, hasič, pošťák, pošťačka, servisák, servisačka, nářadí, táta Ušetřil, máma Ušetřilová, táta Šetrný
OSTATNÍ - víčka Sýr a křup, obal Hollandia (žolík omalovánka)
Sháním:
PENNY MĚSTEČKO – vozík, zboží, mikroskop, lékařský kufřík, vysílačka a pistole, značka, zátarasy, kužely, telefonní budka, balíky, kufřík, sada nářadí, barely, počítač, klavír, tabule, pes, kočka, květiny
PENNY MINIATURY – jakékoli, ale nemáme – hotová jíška, olmíci, rohlík, pro psy, pomazánkové máslo
OSTATNÍ – víčka se znakem CZ 709 ES v oválku (Hollandia, Boni, Tesco,…)
Děkuji moc všem ![]()
Ahoj, lidičky sháním z alberta-u nás na farmě jen plot. Mam na vyměnu krávu, osla, kachny.
Ještě sháním kartičky rio 2 jen stříbrné a křídla, mam kartičky z tesco, billa, zalberta šmoulové postavičky.
Zdravím všechny,
mám k dispozici ještě dva kousky - strašáka a kohoutka. Pošlu za známku. Kdo má zájem, pište, prosím, soukromou zprávu.
Díky!
Karticky-simpsons-z-penny
Dobrý den, Nabízím 13 ještě neotevřených balíčků + jeden otevřen ve kterém byly karty: 11, 16, 51, 75, 123.