Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@radkka píše:
@Hanka1 jo ty jsi ta, co očumuje děti, no tak to jo, ty někomu poraď s výchovou
Mužů se Te zeptat,co tímhle myslíš?
@stock píše:
To, na co dotyčná narážela ve svém příspěvku.
Náš prvňák dostane za školní snahu nové kolo. Doufám, že ho to moc nepoznamená.
Já mám pocit, že takovou blbost může řešit jen člověk, který má nějaký mindrák. To vás to fakt baví ženský tady takhle kdákat o nesmyslech? Fakt už se nedivím ničemu.
Dočíst diskuzi mi dalo dost zabrat. Pohádat se kvůli takové krávovině dokážou fakt jen ženský. Nicméně, abych nebyla OT. Já osobně bych odměňování nechala v režii babičky, případně se jí poptala, co má v plánu dítěti dát. Pokud nějakou blbost, pokusila bych se s ní domluvit. Když to nezabere, nechala bych to být. Já dostávala od jedné babičky za vysvědčení 50,–
Naši nás brali na večeři kam jsme si vybrali, plus nějaká menší hotovost. Druhá babička nedávala nikdy nic, ani na Vánoce/narozeniny. A přesto jsem ji milovala a prázdniny u ní bylo vždy to největší, to pro mě byla odměna. Na dětství u ní vzpomínám, nyní o to víc, protože nedávno zemřela. My odměníme za konec školky i naši starší dceru. Bude mít poprvé prázdniny, tak to chceme oslavit. Moji rodiče dětem určitě také budou dávat dary za vysvědčení a budu za to ráda, snad na to budou také vzpomínat. U tchyně těžko říct, nemá o děti příliš velký zájem.
@stock píše:
Ona totiz mila Radkka mi vyhrozovala v diskusi o holeni v 11 letech, ze mne nahlasi za sexobtezovani/zneuzivani a ja nevim co… ![]()
Kvuli tomu, ze jsem v jednom prispevku napsala, ze kdyz po plaveckem treninku cekam s neteremi ve sprchach, az se uvolni misto pod sprchou, ze jsem si nevsimla, ze by apriori vsechny pubescentky byly vyholene (nekdo narazel na modu holeni s tim, ze bobry se nenosi).
Myslela to naprosto vazne, tak abyste vedely, s kym tady mate tu cest. ![]()
Nastesti - ac jsme se v nazoru na bobry neshodly - tak kazdemu prislo nenormalni, co Radus slovne blije pres klavesnici ![]()
Jako z Kaliopy ma clovek srandu, ale tohle
![]()
@radkka píše:
@Hanka1 jo ty jsi ta, co očumuje děti, no tak to jo, ty někomu poraď s výchovou
Nahlasila jsem te a pokud se toto bude opakovat, pozadam admina oficialne pres sveho pravni zastupce o odtajneni tveho profilu, protoze zvazuji pravni kroky - konkretne pomluva a znevazeni me osoby. O tomto jsem samozrejme adminy informovala.
@Hanka1 píše:
Nahlasila jsem te a pokud se toto bude opakovat, pozadam admina oficialne pres sveho pravni zastupce o odtajneni tveho profilu, protoze zvazuji pravni kroky - konkretne pomluva a znevazeni me osoby. O tomto jsem samozrejme adminy informovala.
To si klidně informuj
Kdybys to tu sama nenapsala, tak bych si na to nevzpomněla, já si tvůj nick fakt nepamatuju. ![]()
@dedrichov píše:
Jezisi, takovy trauma:).
Já diskusi nečetla , protže věřím, že se z toho udělá další hon na babičky ![]()
Ale asi takto.. Jako dítě si pamatuju, že babičky, dávaly odměnu za vysvědčení jak mě, tak vím o kamarádkách.. Kluk , dostává od babiček taky do pokladničky- pak jenom třeba narozeniny, svátek, aby nebylo, že mu dává peníze..
nenapadlo by mě to řešit..
Proč , když může odbarovat maminka nemůže i babička?? Trochu mi přijde, že je v tom něco jiného..
Asi bych se torchu vžila do dítěte, jak nese ukázat vysvědčení babičce, a má radost, když ho pochválí a něco mu dá, než to řešit co se nelíbí mě.. ![]()
@jkra píše:
Jezisi, takovy trauma:).
@dedrichov píše:no jo, když tady se chodí např. na zmrzliny, což teď chodíme docela často. Přechod do školního prostředí zvládl a zvládá krásně, začlenění, výsledky - jsme na něj pyšní. Tu první třídu beru jako důležitý mezník v dětském životě.
No jasny. To kolo si bude pamatovat cely zivot.
@Hanka1 píše:
Ona totiz mila Radkka mi vyhrozovala v diskusi o holeni v 11 letech, ze mne nahlasi za sexobtezovani/zneuzivani a ja nevim co…![]()
Kvuli tomu, ze jsem v jednom prispevku napsala, ze kdyz po plaveckem treninku cekam s neteremi ve sprchach, az se uvolni misto pod sprchou, ze jsem si nevsimla, ze by apriori vsechny pubescentky byly vyholene (nekdo narazel na modu holeni s tim, ze bobry se nenosi).
Myslela to naprosto vazne, tak abyste vedely, s kym tady mate tu cest.
Nastesti - ac jsme se v nazoru na bobry neshodly - tak kazdemu prislo nenormalni, co Radus slovne blije pres klavesnici
Jako z Kaliopy ma clovek srandu, ale tohle![]()
Dík za vysvětlení. Mne se ten její příspěvek totiz vůbec nelìbil a rozumnyho vysvětlení jsem se od ni nedočkala. Nicméně ten příspěvek byl velenevhodnej.
@Hanka1 píše:
Ona totiz mila Radkka mi vyhrozovala v diskusi o holeni v 11 letech, ze mne nahlasi za sexobtezovani/zneuzivani a ja nevim co…![]()
Myslela to naprosto vazne, tak abyste vedely, s kym tady mate tu cest.
Nastesti - ac jsme se v nazoru na bobry neshodly - tak kazdemu prislo nenormalni, co Radus slovne blije pres klavesnici
Jako z Kaliopy ma clovek srandu, ale tohle![]()
Hele a může tam jít taťka nějaké z těch holek? Nebo to už je špatně?
@dedrichov píše:
Můj taky dostal nové kole… Tedy vlastně dvě
jedno hned testujeme na dovolený. A jak je nadšený
![]()