Jak vysvětlit babičce, aby neučila dítě očekávat dárky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24747
27.6.18 16:49
@radkka píše:
@Hanka1 jo ty jsi ta, co očumuje děti, no tak to jo, ty někomu poraď s výchovou :roll:

Mužů se Te zeptat,co tímhle myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
27.6.18 17:03
@stock píše:

To, na co dotyčná narážela ve svém příspěvku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
27.6.18 17:12

Náš prvňák dostane za školní snahu nové kolo. Doufám, že ho to moc nepoznamená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
27.6.18 17:15

Já mám pocit, že takovou blbost může řešit jen člověk, který má nějaký mindrák. To vás to fakt baví ženský tady takhle kdákat o nesmyslech? Fakt už se nedivím ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
27.6.18 17:33

Dočíst diskuzi mi dalo dost zabrat. Pohádat se kvůli takové krávovině dokážou fakt jen ženský. Nicméně, abych nebyla OT. Já osobně bych odměňování nechala v režii babičky, případně se jí poptala, co má v plánu dítěti dát. Pokud nějakou blbost, pokusila bych se s ní domluvit. Když to nezabere, nechala bych to být. Já dostávala od jedné babičky za vysvědčení 50,– :mrgreen: Naši nás brali na večeři kam jsme si vybrali, plus nějaká menší hotovost. Druhá babička nedávala nikdy nic, ani na Vánoce/narozeniny. A přesto jsem ji milovala a prázdniny u ní bylo vždy to největší, to pro mě byla odměna. Na dětství u ní vzpomínám, nyní o to víc, protože nedávno zemřela. My odměníme za konec školky i naši starší dceru. Bude mít poprvé prázdniny, tak to chceme oslavit. Moji rodiče dětem určitě také budou dávat dary za vysvědčení a budu za to ráda, snad na to budou také vzpomínat. U tchyně těžko říct, nemá o děti příliš velký zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
27.6.18 18:20
@stock píše:

Ona totiz mila Radkka mi vyhrozovala v diskusi o holeni v 11 letech, ze mne nahlasi za sexobtezovani/zneuzivani a ja nevim co… 8o

Kvuli tomu, ze jsem v jednom prispevku napsala, ze kdyz po plaveckem treninku cekam s neteremi ve sprchach, az se uvolni misto pod sprchou, ze jsem si nevsimla, ze by apriori vsechny pubescentky byly vyholene (nekdo narazel na modu holeni s tim, ze bobry se nenosi).

Myslela to naprosto vazne, tak abyste vedely, s kym tady mate tu cest. :poblion:

Nastesti - ac jsme se v nazoru na bobry neshodly - tak kazdemu prislo nenormalni, co Radus slovne blije pres klavesnici :zed:

Jako z Kaliopy ma clovek srandu, ale tohle :roll: 8o

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
27.6.18 18:26
@radkka píše:
@Hanka1 jo ty jsi ta, co očumuje děti, no tak to jo, ty někomu poraď s výchovou :roll:

Nahlasila jsem te a pokud se toto bude opakovat, pozadam admina oficialne pres sveho pravni zastupce o odtajneni tveho profilu, protoze zvazuji pravni kroky - konkretne pomluva a znevazeni me osoby. O tomto jsem samozrejme adminy informovala.

• Citovat
  • Upravit
20767
27.6.18 18:28
@Hanka1 píše:
Nahlasila jsem te a pokud se toto bude opakovat, pozadam admina oficialne pres sveho pravni zastupce o odtajneni tveho profilu, protoze zvazuji pravni kroky - konkretne pomluva a znevazeni me osoby. O tomto jsem samozrejme adminy informovala.

To si klidně informuj :mrgreen: Kdybys to tu sama nenapsala, tak bych si na to nevzpomněla, já si tvůj nick fakt nepamatuju. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56138
27.6.18 18:43
@dedrichov píše:

Jezisi, takovy trauma:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
27.6.18 18:53

Já diskusi nečetla , protže věřím, že se z toho udělá další hon na babičky :mrgreen:
Ale asi takto.. Jako dítě si pamatuju, že babičky, dávaly odměnu za vysvědčení jak mě, tak vím o kamarádkách.. Kluk , dostává od babiček taky do pokladničky- pak jenom třeba narozeniny, svátek, aby nebylo, že mu dává peníze..
nenapadlo by mě to řešit..
Proč , když může odbarovat maminka nemůže i babička?? Trochu mi přijde, že je v tom něco jiného..
Asi bych se torchu vžila do dítěte, jak nese ukázat vysvědčení babičce, a má radost, když ho pochválí a něco mu dá, než to řešit co se nelíbí mě.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
27.6.18 18:53
@jkra píše:
Jezisi, takovy trauma:).
:lol: no jo, když tady se chodí např. na zmrzliny, což teď chodíme docela často. Přechod do školního prostředí zvládl a zvládá krásně, začlenění, výsledky - jsme na něj pyšní. Tu první třídu beru jako důležitý mezník v dětském životě. :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56138
27.6.18 19:12
@dedrichov píše: :lol: no jo, když tady se chodí např. na zmrzliny, což teď chodíme docela často. Přechod do školního prostředí zvládl a zvládá krásně, začlenění, výsledky - jsme na něj pyšní. Tu první třídu beru jako důležitý mezník v dětském životě. :kytka:

No jasny. To kolo si bude pamatovat cely zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24747
27.6.18 20:19
@Hanka1 píše:
Ona totiz mila Radkka mi vyhrozovala v diskusi o holeni v 11 letech, ze mne nahlasi za sexobtezovani/zneuzivani a ja nevim co… 8o

Kvuli tomu, ze jsem v jednom prispevku napsala, ze kdyz po plaveckem treninku cekam s neteremi ve sprchach, az se uvolni misto pod sprchou, ze jsem si nevsimla, ze by apriori vsechny pubescentky byly vyholene (nekdo narazel na modu holeni s tim, ze bobry se nenosi).

Myslela to naprosto vazne, tak abyste vedely, s kym tady mate tu cest. :poblion:

Nastesti - ac jsme se v nazoru na bobry neshodly - tak kazdemu prislo nenormalni, co Radus slovne blije pres klavesnici :zed:

Dík za vysvětlení. Mne se ten její příspěvek totiz vůbec nelìbil a rozumnyho vysvětlení jsem se od ni nedočkala. Nicméně ten příspěvek byl velenevhodnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
27.6.18 21:26
@Hanka1 píše:

Hele a může tam jít taťka nějaké z těch holek? Nebo to už je špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.6.18 21:39
@dedrichov píše:

Můj taky dostal nové kole… Tedy vlastně dvě :mrgreen: jedno hned testujeme na dovolený. A jak je nadšený :palec: :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML