Jak vysvětlit babičce, aby neučila dítě očekávat dárky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.6.18 00:53

Já se omlouvám ale tady problém nevidím.
Dítě se snaží, za snahu se dává odměna a mne osobně to přijde správně… ale nevím no. Každý vychovává děti po svém.
U nás tomu bylo tak a nemůžu říct že jsme nějaký špatný člověk nebo mam s tim problém v životě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
28.6.18 08:37
@radkka píše:
@Janina81 Už jsi našla ty diskuze?@Hanka1 Kde v téhle diskuzi píšu o tom, jestli je dobře nebo špatně odměňovat děti za vysvědčení? Nikde. :mrgreen: Absolutně nikde nepíšu, jestli já budu dětem dávat něco za vysvědčení nebo ne :lol:

Diskuze jsem nehledala, nemám na to čas. Radši jsem šla se synem do bazénu… A dneska na tebe fakt nemám náladu, snažím se synovi, který je x tisíc kilometrů ode mě, vysvětlit, proč musíme nechat utratit psa… Takže se tebou fakt zaobírat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
28.6.18 09:22
@Janina81 píše:
Diskuze jsem nehledala, nemám na to čas. Radši jsem šla se synem do bazénu… A dneska na tebe fakt nemám náladu, snažím se synovi, který je x tisíc kilometrů ode mě, vysvětlit, proč musíme nechat utratit psa… Takže se tebou fakt zaobírat nebudu.

To je mi líto, upřímně… Já jsem přišla od doktora a asi brzy utratí mě, takže hádací náladu nemám ani já. Takže dneska je tu bezpečno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
28.6.18 09:51
@radkka píše:
To je mi líto, upřímně… Já jsem přišla od doktora a asi brzy utratí mě, takže hádací náladu nemám ani já. Takže dneska je tu bezpečno :mrgreen:

Díky, je to nějak složitější než jsem čekala. Blbý je, že je přímo u toho a moje maminka je taková lehce hysterická, takže tomu moc nepřidává. Ale bude se s tím muset nějak vyrovnat, k životu to patří.

Copak, další dvojčátka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.6.18 09:54
@Janina81 píše:
Díky, je to nějak složitější než jsem čekala. Blbý je, že je přímo u toho a moje maminka je taková lehce hysterická, takže tomu moc nepřidává. Ale bude se s tím muset nějak vyrovnat, k životu to patří.Copak, další dvojčátka?

My tohle čekáme s morčetem. Aspoň ho kluk ještě viděl a doufám, že jeho čas nastane až budeme zase pryč.

• Citovat
  • Upravit
2621
28.6.18 09:58
@lucenka píše:
My tohle čekáme s morčetem. Aspoň ho kluk ještě viděl a doufám, že jeho čas nastane až budeme zase pryč.

Já jsem nějak doufala, že pokud se to stane, tak buď když budeme tady na Kypru, ale teď už bylo jasnější, že je to záležitost dnů… A dneska odpo má jet k druhé babičce, ale takhle dlouho to bohužel nejde. A hlavně ona prý strašně naříká, tak za ní chodí, krmí jí a hladí. Je to pes, kterého zná od malička, sice žije u našich, ale i tak. Ještě že náš pes je celkem mladý. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
28.6.18 10:02
@Janina81 píše:
Díky, je to nějak složitější než jsem čekala. Blbý je, že je přímo u toho a moje maminka je taková lehce hysterická, takže tomu moc nepřidává. Ale bude se s tím muset nějak vyrovnat, k životu to patří.Copak, další dvojčátka?

Ježíš neblázni, táhlý problémy s ženskými orgány, už jsem z toho na mrtvici, teda teď spíš v beznaději. Manžel se vrátí z výletu, tak si užije utírání slziček :roll: :?

No, tak to máme doma podobný, mamka je taky taková, zažili jsme to s jejím pejskem a bylo to teda strašný. Jak to bere syn? Nedá se nic dělat no, ale je to smutný :( jsou to členové rodiny.

@lucenka kolika se vůbec dožívá morče, já měla jen křečky, to bylo tak na dva roky :oops: morče asi žije déle, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
28.6.18 10:08
@radkka píše:
Ježíš neblázni, táhlý problémy s ženskými orgány, už jsem z toho na mrtvici, teda teď spíš v beznaději. Manžel se vrátí z výletu, tak si užije utírání slziček :roll: :?

No, tak to máme doma podobný, mamka je taky taková, zažili jsme to s jejím pejskem a bylo to teda strašný. Jak to bere syn? Nedá se nic dělat no, ale je to smutný :( jsou to členové rodiny.

@lucenka kolika se vůbec dožívá morče, já měla jen křečky, to bylo tak na dva roky :oops: morče asi žije déle, ne?

Tak držím palce, s tím jsem si taky užila svoje.

Syn brečí, střídavě obviňuje všechny okolo, že jí chceme zabít, vyfotil si jí na svůj foťák, aby měl památku. Teď říkala máma, že je venku, tak snad ho nějak zaměstnají. Doktor přijede přímo tam, tak jsem jí jen řekla, ať ho pak nějak odvede do ústraní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.6.18 10:14

@radkka většinou se mi dozili maximálně 5 let. Tohle je náš rekordman, je mu 5.5. Křečci mi vždycky do roku spáchali sebevraždu :roll:

• Citovat
  • Upravit
20767
28.6.18 10:18
@Janina81 píše:
Tak držím palce, s tím jsem si taky užila svoje.Syn brečí, střídavě obviňuje všechny okolo, že jí chceme zabít, vyfotil si jí na svůj foťák, aby měl památku. Teď říkala máma, že je venku, tak snad ho nějak zaměstnají. Doktor přijede přímo tam, tak jsem jí jen řekla, ať ho pak nějak odvede do ústraní.

Díky :kytka:

Chudák :( musí se s tím vyrovnat no, časem to bude ok… Ale teď je to vypjatý. Pochopí, že to pro ní je to nejlepší řešení, neboj.
No vidíš, to jsem ani nevěděla, že veterinář může přijet za pejskem domů a udělat to tam. Tak hodně sil, bude líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
28.6.18 10:24
@lucenka píše:
@radkka většinou se mi dozili maximálně 5 let. Tohle je náš rekordman, je mu 5.5. Křečci mi vždycky do roku spáchali sebevraždu :roll:

No, mně jeden křeček vydržel sotva rok, bála jsem se to přiznat :oops: Ale jinak tak kolem dvou. Aha, tak to morče žije docela dlouho. Chudáci děti, my máme pejska, to jednou taky bude zážitek :? Občas si říkám, že je snad lepší zvíře nemít, vždycky to hrozně obulim. Tak ať to kluk dobře vstřebá. A promiň :kytka: asi už je toho na mě moc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80113
28.6.18 14:31

@radkka Doufám jsi OK? ržím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
28.6.18 14:34
@inkakřivák píše:
@radkka Doufám jsi OK? ržím palce!

Ale jo, ještě neumírám, ale už toho mám plný zuby, počasí taky nic moc, tak jsem z toho nějaká smutná. Díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80113
28.6.18 14:36

@radkka Já se lekla, však víš. No, my co víme, se bojíme. Tak držím palce, to se srovná - když nejde o život , tak jde o co? Správně, o exkrement.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
28.6.18 14:40
@inkakřivák píše:
@radkka Já se lekla, však víš. No, my co víme, se bojíme. Tak držím palce, to se srovná - když nejde o život , tak jde o co? Správně, o exkrement.

Díky :kytka: nene, to se nelekej, až tak vážně to není. No jasně, já s tím zatočim :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí