Alkohol v dechu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33
20.4.13 17:26

@quinny výsledky budou za 14 dní. Do tý doby asi vyletí z kůže. a já taky, protože jí nemám jak pomoct. :nevim:
@kočička Evička řekla! :zed:

@Aspera píše:
@Mispula V tomto případě by hladina v krvi měla být určitě nižší. Tady už jde o zbytkový alkohol a ten by se měl odbourávat. A je teda divný, že ještě něco se naměřilo, po takové době by už neměla mít v dechu nic. Leda mě ještě napadá, jak byla nemocná, nevzala si třeba před cestou bromhexin nebo něco podobného, že by to zkreslilo tu dechovou zkoušku?

nic si nebrala, ale poslední dobou je dost ve stresu a špatně jí. Takže to asi bude jedno s druhým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.13 17:44

@Mispula

ježiši, přece dokud mi něco nedokážou, nemůžu se sama usvědčit, to je škoda, no…hele máte právo nahlížet do spisu, otravujte je i dřív, jestli jsou už výsledky, protože tohle se zjjistí poměrně rychle, ať se nenervujete tak dlouho. Nemáte tam někoho známýho třeba? V tom špitále?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
20.4.13 21:14
@kočička Evička píše:
@Mispulaježiši, přece dokud mi něco nedokážou, nemůžu se sama usvědčit, to je škoda, no…hele máte právo nahlížet do spisu, otravujte je i dřív, jestli jsou už výsledky, protože tohle se zjjistí poměrně rychle, ať se nenervujete tak dlouho. Nemáte tam někoho známýho třeba? V tom špitále?

nemáme. :( Prý to posílají na rozbor do Hradce. A řidičák jí vzali okamžitě. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
20.4.13 21:23
@Mispula píše:
nemáme. :( Prý to posílají na rozbor do Hradce. A řidičák jí vzali okamžitě. :cert:

:cert:??

fakt k vzteku, co? nejí, bere ATB, dá si 5 pivek… a ještě jí seberou řidičák 8o
njn, zbytkáč je holt prevít.

nicméně k dotazu - v tomto případě bude alkohol v krvi +- stejný. Myslím ale, že do 0,3 promile se to řeší velmi mírně a bude to jen za ztrátu bodů a ne ŘP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
20.4.13 21:30

@Mispula vyletí z kůže proč? Pro mě je zbytkáč jeden z důvodů pro který bych se skutečně kála…přijala určený trest a byla ráda, že se na to přišlo jen běžnou kontrolou :oops:
Nicméně tady bych čekala že v té krvi bude minimum pokud vůbec něco i když do toho dechu se to odněkud dostalo :nevim:
Teď nezbývá než čekat, ale 14 dní je teda šílenost, když ten výsledek je max do druhého dne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
20.4.13 21:35
@Black_Orchids píše: :cert:??

fakt k vzteku, co? nejí, bere ATB, dá si 5 pivek… a ještě jí seberou řidičák 8o
njn, zbytkáč je holt prevít.

nicméně k dotazu - v tomto případě bude alkohol v krvi +- stejný. Myslím ale, že do 0,3 promile se to řeší velmi mírně a bude to jen za ztrátu bodů a ne ŘP.

Ta hranice je myslím 0,24 promile. Podle vyhlášky je to za pokutu 2000 - 20000 a ztráta ŘP na půl roku až rok. Říkali to i policajti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
20.4.13 21:39
@quinny píše:
@Mispula vyletí z kůže proč? Pro mě je zbytkáč jeden z důvodů pro který bych se skutečně kála…přijala určený trest a byla ráda, že se na to přišlo jen běžnou kontrolou :oops:
Nicméně tady bych čekala že v té krvi bude minimum pokud vůbec něco i když do toho dechu se to odněkud dostalo :nevim:
Teď nezbývá než čekat, ale 14 dní je teda šílenost, když ten výsledek je max do druhého dne :zed:

Je špatná z toho, že to má 90km za vnoučkem a bez auta se k nám jen tak nedostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
20.4.13 21:44
@Mispula píše:
Je špatná z toho, že to má 90km za vnoučkem a bez auta se k nám jen tak nedostane.

No jasně to chápu, že je z toho špatná i že to budou provázet komplikace…
Ale i kdybych měla půl roku jezdit sockou budu šťastná za to, že jsem zdravá já i všichni ostatní a budu si říkat že mě to zmoudření vlastně tolik nestálo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
12.5.13 12:23

Tak je to dobrý! Řidíčák mamce vrátili!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
13.5.13 07:02

@Mispula tak paráda :potlesk: :potlesk:
A kolik teda vyšlo z tý krve a jak se to řešilo? Nějaký přestupkový řízení a asi pokuta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
13.5.13 08:38

@quinny Hodnotu jí nikdo neřekl. Přišel jí jen papír, že si má přijít vyzvednout řidičák. O pokutě nikdo nic neříkal, ale zdá se mi divný, že by jí to nechali jen tak zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101748
13.5.13 09:19

@Mispula Hele možný to je, protože pokud bylo v krvi méně než 0,2 (nebo 0,3 nevím přesně) tak se to bere jako fyziologická hodnota a tedy není za co trestat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
13.5.13 15:17

@Mispula tak to asi bude jak píše @j.a.n.i1 což by bylo nejlepší.
Možná jí něco řeknou u toho vyzvedávání řidičáku, pokud tam ještě nebyla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
13.5.13 20:44

Už si pro něj byla. Paní se smála a vtipkovala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.5.16 22:49

Alkohol v dechu

Je možne nadychat 3-4. promile a clovej vubec nepil? Jak by k tomu došlo? Moje pritelkyne nepila a merim ji
na alkohol testrem a pise rano i odpoledne Hot vysoky promile!!! Ja si dejchnu a mam 000 a kdyz si dam piva dve namerim 0.30. Testr stal 2800 takze zadny moc smejd CA2010. Ma i testr na kontrolu cidla kalibrace a to
vse probjehne OK. Nevim pricinu proč proč, jedine že by měli vliv nějaky prašky od psychologa a ze by zubni vaček - zpusobil v dechu promile? Děkuji za nějake info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová