Půjčili byste svoje dítě puberťákům?

hamanek1
20.4.13 13:49

Půjčili byste svoje dítě puberťákům?

Mám takový dotaz, z pohledu kamarádky. Bydlí na sídlišti a jsou tak děti kolem 15 a 16 let, její sousedka se vrátila z nemocnice měla asi měsíční miminko ani ne, ještě k tomu nedonošené, děti pro ní úplně cizí a půjčovala ho ven. Třeba i od 3 až do 5 hodin odpoledne. Děti si vychvalovala že se umí starat, přebalit, nakrmit (ona nekojí) ale já to nechápu, já bych se stejně o své dítě bála 8o ještě má 2 letou holčičku, tu měli občas ty starší děti venku taky..Půjčili byste na hlídačku? :nevim: Jestli jsem jenom ujetá já, která se bojím :lol: když vidím jak ta malá holčina 2 letá má s tou jednou 16 letou holčinou fotky na facebooku, ty ksichtíky co jí učí ta starší :lol: dokonce jim dovolila vzít i tu dvouletou na koupák, nic to pro tu sousedku není, jen že její dcera se baví s těma holkama, ale její dcera je přes týden na intru..Takže když mají ty děti tak bez ní..Co si myslíte? Půjčili byste vy? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4885
20.4.13 13:50

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
20.4.13 13:50

NE!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
20.4.13 13:51

Jestli to jsou kamarádky její dcery, tak ano..mimino do kočáru bych jim půjčila..dvouleté na koupaliště ale ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
20.4.13 13:52

Ja tedy pujcuji 14-lete sousedce svou 3-letou obcas na odpoledne.Jsme na vesnici a hrajou si za barakem na louce.Ale na koupak, nebo nekam na vylet bych nepustila. Umrela bych strachy:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
20.4.13 13:53

Nikdy :kytka:
A to jsem jako malá hlídala všechny děti v okolí, ale to mi přijde jiná doba…i když i s odstupem času to vidím jako risk :think: a to šlo o vesnici případně nejbližší sousedy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
20.4.13 13:53

Ne, nepůjčila.

Ale pamatuju si, že dřív to bylo běžné. Ale taky lidi byli jiní, i ti puberťáci. Byly zodpovědnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
20.4.13 13:54

Na koupak, kde je provoz rozhodne NE! Do kocarku na vesnici na povozeni mozna ano, ale musela bych si to dlouho rozmejslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464

Svoje dítě bych kromě rodiny nikomu nepůjčila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
@peggy.sl píše:
Jestli to jsou kamarádky její dcery, tak ano..mimino do kočáru bych jim půjčila..dvouleté na koupaliště ale ne..

do kočárku asi taky, ale na koupání samy to ne. i když mi někdo vyprávěl, že půjčil asi 2 měsíční dítě do kočárku s 17 lrtou pubetackou a málem je přejelo auto :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
20.4.13 13:55

Chtěla bych mít tolik času, abych mohla řešit sousedky kamarádek :roll:

Promiň, ale vůbec nevíš, jak je zná či nezná a soudíš.

• Citovat
  • Upravit
13837
20.4.13 13:57

Nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
20.4.13 13:58

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
20.4.13 13:59

Já bych taky nepůjčila. ale pamatuju si, že když mě bylo tak cca 7 let, tak jsem se sousedovic holkou (asi o 3 roky starší než já) hlídala skoro každé mimino v dědině a nikdo se nebál nám je svěřit :mrgreen: Ale na bazén se bojím jít pomalu i sama se svým malým divočákem.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
20.4.13 14:01

@hamanek1 půjčila bych - na vození v kočárku - nesměl by ho nikdo vyndávat a jen od krmení do krmení - taky jsem takhle kdysi vozila kočárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová