Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jestli to jsou kamarádky její dcery, tak ano..mimino do kočáru bych jim půjčila..dvouleté na koupaliště ale ne..
Ja tedy pujcuji 14-lete sousedce svou 3-letou obcas na odpoledne.Jsme na vesnici a hrajou si za barakem na louce.Ale na koupak, nebo nekam na vylet bych nepustila. Umrela bych strachy:-).
Nikdy ![]()
A to jsem jako malá hlídala všechny děti v okolí, ale to mi přijde jiná doba…i když i s odstupem času to vidím jako risk
a to šlo o vesnici případně nejbližší sousedy ![]()
Ne, nepůjčila.
Ale pamatuju si, že dřív to bylo běžné. Ale taky lidi byli jiní, i ti puberťáci. Byly zodpovědnější.
Na koupak, kde je provoz rozhodne NE! Do kocarku na vesnici na povozeni mozna ano, ale musela bych si to dlouho rozmejslet.
@peggy.sl píše:
Jestli to jsou kamarádky její dcery, tak ano..mimino do kočáru bych jim půjčila..dvouleté na koupaliště ale ne..
do kočárku asi taky, ale na koupání samy to ne. i když mi někdo vyprávěl, že půjčil asi 2 měsíční dítě do kočárku s 17 lrtou pubetackou a málem je přejelo auto ![]()
Chtěla bych mít tolik času, abych mohla řešit sousedky kamarádek ![]()
Promiň, ale vůbec nevíš, jak je zná či nezná a soudíš.
Já bych taky nepůjčila. ale pamatuju si, že když mě bylo tak cca 7 let, tak jsem se sousedovic holkou (asi o 3 roky starší než já) hlídala skoro každé mimino v dědině a nikdo se nebál nám je svěřit
Ale na bazén se bojím jít pomalu i sama se svým malým divočákem.. ![]()
@hamanek1 půjčila bych - na vození v kočárku - nesměl by ho nikdo vyndávat a jen od krmení do krmení - taky jsem takhle kdysi vozila kočárek
Mám takový dotaz, z pohledu kamarádky. Bydlí na sídlišti a jsou tak děti kolem 15 a 16 let, její sousedka se vrátila z nemocnice měla asi měsíční miminko ani ne, ještě k tomu nedonošené, děti pro ní úplně cizí a půjčovala ho ven. Třeba i od 3 až do 5 hodin odpoledne. Děti si vychvalovala že se umí starat, přebalit, nakrmit (ona nekojí) ale já to nechápu, já bych se stejně o své dítě bála
ještě má 2 letou holčičku, tu měli občas ty starší děti venku taky..Půjčili byste na hlídačku?
Jestli jsem jenom ujetá já, která se bojím
když vidím jak ta malá holčina 2 letá má s tou jednou 16 letou holčinou fotky na facebooku, ty ksichtíky co jí učí ta starší
dokonce jim dovolila vzít i tu dvouletou na koupák, nic to pro tu sousedku není, jen že její dcera se baví s těma holkama, ale její dcera je přes týden na intru..Takže když mají ty děti tak bez ní..Co si myslíte? Půjčili byste vy?