Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Pokud kupoval pres internet, muze vratit do 14dnu, jinak reklamace
@couch Nemají šanci to hodit do reklamace? A do jaké doby musí vrátit peníze? Díky
@jahuhudka Musíš reklamovat, jinak by to poškození tabletu mohlo jít za tebou.
@mag píše:
@jahuhudka Musíš reklamovat, jinak by to poškození tabletu mohlo jít za tebou.
@jahuhudka Stane se to, že zjistí, že zboží je poškozené, tudíž budou chtít zaplatiti, to co budou muset vynaložit na jeho uvedení do původního stavu.
I když reklamace není taky to pravé, protože budou tvrdit, žes to poškodila ty.
Takže odstoupit od smlouvy, ale do odstoupení napsat jako důvod to, že zboží ti již bylo doručeno poškozené, jedná se tedy o podstatné porušení smlouvy, neboť vada brání řádnému užívání věc.
V Alze jsem jeden čas pracovala. Vrátit do 14 dnů lze zboží nepoškozené a úplné. Pokud má zboží nějakou vadu, je potřeba reklamovat, reklamace trvá 30 dnů. Můžeš to buď donést někam na pobočku, nebo poslat s průvodním dopisem, popisem závady a doklady ke koupi na reklamační oddělení.
Dobrý den, chystám se si nakoupit zboží přes internetový obchod Alza. Když si dáte zboží do košíku, hned vám tam vyběhnou následující možnosti: ZÁRUKA OKAMŽITÉ VÝMĚNY za 167 Kč a MOŽNOST VRÁTIT ZBOŽÍ DO 2 MĚSÍCŮ za 84 Kč.
Nerozumím tomu, v čem má být ten příplatek výhodnější, když záruční lhůta výrobků je dva roky? Je to zase marketingový tah jak z lidí dostat víc peněz?
@chipsa No, výhodnější je to v tom, že se ti to nebude válet 30 dní na reklamaci, kdy máš houby a ne přístroj… případně, že to můžeš bez udání důvodu vrátit do 2 měsíců místo do 14 dnů, což já osobně bych asi nevyužila, ale to první mi u určitého zboží zajímavé přijde.
@j.a.n.i1 píše:
@chipsa No, výhodnější je to v tom, že se ti to nebude válet 30 dní na reklamaci, kdy máš houby a ne přístroj… případně, že to můžeš bez udání důvodu vrátit do 2 měsíců místo do 14 dnů, což já osobně bych asi nevyužila, ale to první mi u určitého zboží zajímavé přijde.
Za příplatek 167 Kč bych to nevyužila, raději si počkám 30 dnů na opravu.
@chipsa píše:
Za příplatek 167 Kč bych to nevyužila, raději si počkám 30 dnů na opravu.
Tak já třeba v případě mrazáku za cca 16 tis. bych si 167,– klidně připlatila (pokud to nabízejí, nedívala jsem se)… neb fakt nevím, kam bych to jídlo na 30 dní dala. To samý pračka, asi by se mi nechtělo prát měsíc v ruce.
Ted se na to dívám. Je tam možnost prodloužené záruky na rok za 670 Kč, na tři roky 1340 Kč. Dále je tam možnost vrácení zboží do dvouch měsíců za 335 Kč.
@chipsa Tak to je nezajímavé, ale třeba tu okamžitou výměnu bych u „nezbytných“ spotřebičů i zaplatila… u ostatních ne, ty buď člověk oželí, nebo má záložní (třeba telefon).
Syn si koupil tablet Acer, skoro za 5 tisíc, po týdnu teprve chtěl zkusit foťák a zjistil, že ta čočka je poškrábaná zevnitř. Včera už tablet nešel dobít. Kupoval cca před 10ti dny. Je možné zboží vrátit a požadovat peníze zpět, nebo bude muset reklamovat?