Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@fruktoza píše:
Nic se neděje, hlavně, že jsi se opravila. A obličej může ten tvůj dát na web?
Pokud by mi to řekl a já souhlasila tak může.
@Míša_8888 píše: Ženy, mám pár zásadních otázek - Je Fruktoza muž?? Má svůj profil na amateri.cz? Má Oidipovský komplex? A co na to Jan Tleskač???
Zkus si dát http://crux.lightbb.com/…ovo-jubileum
![]()
@Míša_8888 píše: Ženy, mám pár zásadních otázek - Je Fruktoza muž?? Má svůj profil na amateri.cz? Má Oidipovský komplex? A co na to Jan Tleskač???
No jistě, že ano ![]()
@Alises píše:
Pokud by mi to řekl a já souhlasila tak může.
vy budete asi pěkný kousci. A co když se nad jeho obličejem jinej udělá a pak mu to napíše do mailu?
@fruktoza píše:
vy budete asi pěkný kousci. A co když se nad jeho obličejem jinej udělá a pak mu to napíše do mailu?
Předpokládám, že když se dá na takovou stránku jako jsou amateri.cz, tak si jiný u toho budou dělat dobře a i mu to psát, takže co by se mělo asi dít. Já se nad tím pobavím, ale opět jen ve chvíli kdy budu vědět, že se vystavuje a budu s tím souhlasit a nebude mi to proti srsti.
@Alises píše:
Předpokládám, že když se dá na takovou stránku jako jsou amateri.cz, tak si jiný u toho budou dělat dobře a i mu to psát, takže co by se mělo asi dít. Já se nad tím pobavím, ale opět jen ve chvíli kdy budu vědět, že se vystavuje a budu s tím souhlasit a nebude mi to proti srsti.
a může jít bez dovolení s kamarádem na pivo?
@fruktoza píše:
a může jít bez dovolení s kamarádem na pivo?
Jistě, že může není můj otrok
. Jsem u výslechu?
Pěkně jste to tu rozjeli
Honění neřeším, vyfocené brko neřeším, pokud není tak blbej a nedá tam svůj obličej, jeidné, co by mě fakt naštvalo je, kdyby dal někdo veřejně moje fotky nebo video s obličejem. A proto zásadně schovávám obličej ![]()
@nepř. G12 píše:
Pěkně jste to tu rozjeliHonění neřeším, vyfocené brko neřeším, pokud není tak blbej a nedá tam svůj obličej, jeidné, co by mě fakt naštvalo je, kdyby dal někdo veřejně moje fotky nebo video s obličejem. A proto zásadně schovávám obličej
motorkářská helma?
@fruktoza píše:
Zkus si dát http://crux.lightbb.com/…ovo-jubileum
Nic proti Janu Husovi, ale důvod proč mi posíláš v rámci této diskuse odkaz na jeho jubileum mi asi zůstane navždy utajen. ![]()
Tak a teď doufam, ze fruktoza na dukaz toho, ze je zena nepošle fotku svého hudrovadla…