Opařenina, mám jet k lékaři?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16298
20.6.25 13:23
@ugluk píše: Více

No, ona sama psala, že zezadu to má horší. Takže to je jednoznačně zadní strana stehna a je tam opravdu vidět ta podkolenní jamka.
Vypadá to jako obtisk nějakého rozpáleného předmětu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69116
20.6.25 13:35

@Černá Madonna vidím fotku jenom z jedné strany - pokud to má horší zezadu, tak to má asi z obou stran a to není o jednorázovým přitisknutí pánve :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16298
20.6.25 14:00

No takhle to píše ona, ale pravda může byt i úplně jiná.
Ale ať už je to jak chce, tak to vypadá opravdu dost „ošklivě”…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77375
20.6.25 14:01
@Černá Madonna píše: Více

tak snad byla opravdu na těch popáleninách a má to odborně ošetřené a léčené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.25 14:10

Oběti často o násilí na nich páchaném lžou a to tak, že to je průhledné. Je to volání o pomoc. Řešit se to bojí, protože už jsou tím hovadem, co jim ubližuje, zpracované. :(

• Citovat
  • Upravit
16298
20.6.25 14:33
@stinga píše: Více

Jo, taky v to doufám…
Muselo to šíleně bolet a hojit se to bude asi ještě hodně dlouho. To jí teda lituju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80232
20.6.25 15:24

@sobospaly přesně tak. To jsou právě řeči jako - praštila jsem se o dveře, blbé jsem upadla a zlomila si ruku, ten otisk žehličky mám vlastní hlouposti, nevšimla jsem si ji - ti doktoři to slyší asi dost často a určitě si umí udělat obrázek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.25 15:26
@inkakřivák píše: Více

Tak oběť čeká, že přijde pomoc, protože ony samy si pomoci neumějí. Jenže to je tím zpracováváním, neuměl by to nikdo v té situaci.

• Citovat
  • Upravit
8698
20.6.25 15:30

Já myslím, že je z té fotky zcela jasné, že tohle není vylitá polévka, stejně tak, že tohle si člověk nemůže způsobit sám :( to by si musela sednout na rozpálený obrácený hrnec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80232
20.6.25 15:35

@Amalthea amen. To říkám od začátku. A jo, upozornila jsem na tuhle diskuzi adminy, poslali jí soukromý mail s nějakými doporučeními, jak situaci řešit. Ale pochybuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.25 15:44

Tak měla by hlavně vědět, že když se bojí to řešit nebo si připadá, že to řešit nemůže, tak to není její chyba, ale důsledek toho, co se dělo předtím. V její situaci by si nevěděl rady nikdo a pro každého by bylo nesmírně obtížné učinit ty první kroky k úniku od agresora.

• Citovat
  • Upravit
80232
20.6.25 15:49

@sobospaly tihle lidé se rozhoupou až většinou v situaci, kdy ten útok je ohrozí na životě. A někdy ani tehdy ne. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.25 15:51

Ale ono to je složité. Když někdo tohle snáší, musí to být obrovsky složité, a kvůli chování agresora i prakticky obtížné, něco udělat pro únik z toho.

• Citovat
  • Upravit
80232
20.6.25 15:54

@sobospaly vždyť jo. Ten člověk se často rozhodně ve chvíli, kdy ta agrese přestoupí poslední mez. On skončí dlouhodobě v nemocnici mimo působení agresora. A i pak se někteří vracejí. Je to těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
20.6.25 16:51

Holky, jak jste přišly na to ze je zakladatelka týraná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák