Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Většina mých partnerů to nechtěla…až teď manžel o tom furt mluví…ale mě to strašně bolí
s jedním jsem to dělala a kupodivu to tak nebolelo
ale určitě mě to nevzrušuje
ale musím vám říct, že manžel je nasytný v sexu a když večer usnu stejně mě vzbudí
a jednou jsem byla opravdu unavená a on mě osahával a tak…najednou jsem se vzbudila a měla ho v zadku
vůbec to nebolelo a on říkal, že to nevěděl
, že mu to přišlo těsnější, ale šlo to samo
tak nevím…každopádně já se mu občas budu snažit vyhovět a za to zase budu chtít něco já ![]()
Taky si tak někdy říkám, co chlap vše vydrží, nebo spíš bez čeho vydrží a jak dlouho. O análu jsem teda nepřemýšlela, ale já mám pro změnu nepřekonatelný problém s orálem.. Prostě nemůžu, nevím co s tím, ale rozhodně se nehodlám přemáhat, prostě to odmítám, bez vyjímky. Máte to některá stejně? A co na to váš chlap? my jsme spolu 6 let, ví že k tomu mám odpor a nenutí mě.
Zkusila jsem s partnerem uz nekolikrat, vzdycky jsem to prezila chvili, proste mi je neprijemne a rozhodne po tom neprahnu, vymluvu typu-chcestam okurku, banan, vibrous apd. pouzivam take-ale ani nemusim tak radikalne-nenecha si tam strcit ani prst-takze mi muze zadek akorat libat
![]()
Ahojky ja s expritelem zkusila, provozovala, ne ze bych to chtela ja, ale byla jsem zamilovana asi nebo nevim. Dalo se to vydrzet(nic jsem z toho nemela),pak se pritel opil a rval to do me a to uz jsem nehctela, jenze me neposlouchal.Ja prosila, uz se s nim i pralaa nezabrala, Vykonal co chtel i pres muj plac, narikani, bezmoc. Jedine na co jsem pomyslela bylo to, jak se musi citit ty male holcicky znasilnene.Fuj tajbl uz nikdy
U nás je to tak, že já sama to přítele naučila. Sama jsem mu navrhla ať to zkusí..bránil se
jenže od doby co jsem poprvé byla těhotná (cca dva roky) k tomu mám averzi..ještě po porodu jsem držela, ale prostě se ve mě něco zablokovalo a nepustím a nepustím ![]()
Jenže tím, že jsem ho do toho kdysi já zatáhla tak musím každý den poslouchat jak mu to chybí a blá blá blá
jenže já to nedokážu překonat ![]()
@Anonymní píše:
Taky si tak někdy říkám, co chlap vše vydrží, nebo spíš bez čeho vydrží a jak dlouho. O análu jsem teda nepřemýšlela, ale já mám pro změnu nepřekonatelný problém s orálem.. Prostě nemůžu, nevím co s tím, ale rozhodně se nehodlám přemáhat, prostě to odmítám, bez vyjímky. Máte to některá stejně? A co na to váš chlap? my jsme spolu 6 let, ví že k tomu mám odpor a nenutí mě.
jo jo..taky to nemusím..jen pokud jsme spolu ve vaně..a JÁ sama si ten penis omyju a vím, že je čistý…tak jsem ochotná…jinak ne…a určitě NIKDY pokud není čistý
@edithkaa píše:
jo jo..taky to nemusím..jen pokud jsme spolu ve vaně..a JÁ sama si ten penis omyju a vím, že je čistý…tak jsem ochotná…jinak ne…a určitě NIKDY pokud není čistý
Tak já myslím že jen prase veme do pusy nemytej penis
![]()
@edithkaa já ani tak.. mám docela strach, aby si to můj nezačal hledat někde jinde..
@1simona1
Jelikož my s chlapem orální sex milujeme, tak z tohodle je mi na
Ale je mi jasný, že i takový lidi jsou.
@giraffe11 píše:
@1simona1Jelikož my s chlapem orální sex milujeme, tak z tohodle je mi na
Ale je mi jasný, že i takový lidi jsou.
Tak že bych se taky připojila.??
Nikdy se mi to nelíbilo…až můj chlap momentální… jaksi, mi ho tam „fouknul“ ani jsem nevěděla jak
A zalíbilo se mi to.. Taky jsem si říkala, ježiš, já tím kakám a on se tam rochní a tak
a teď??
Je to prima! Ale mám kolem sebe spoustu kamarádek, které ani omylem, nechtějí, nepřipouští že by někdy chtěli…stačí leckterým i jedna poloha a čus! ![]()
presne tak, ani ja tomu nehovim, je to pocit jako kdyz jdes na velkou, jen to je obracene…leze neco do tebe a z druhe strany.To me opravdu nevzrusuje.