Anální sex - nechci, jsem jediná?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.8.12 21:05

NO tak to je dobrý, tak teť jsem fakt nenápadná a nejde mi to smazat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.12 21:06

@1simona1 já se fakt po*** :mrgreen: tak teť už je to jedno.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
9.8.12 21:06
@nejvíczoufalá píše:
NO tak to je dobrý, tak teť jsem fakt nenápadná a nejde mi to smazat..

nevadí, :lol: měla bys tam mět někde pod příspěvkem nastavit abonymitu nebo pisni adminům :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
9.8.12 21:07
@nejvíczoufalá píše:
@1simona1 já se fakt po*** :mrgreen: tak teť už je to jedno.. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: a si jasná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.12 21:09

@1simona1 mám psát adminům ať mi dají do anonymity moje příspěvky, kde všem vykládám, že mu ho prostě nemůžu vyčudit?? :mrgreen: :mrgreen: To by byli fakt odvázaný.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
9.8.12 21:10
@nejvíczoufalá píše:
@1simona1 mám psát adminům ať mi dají do anonymity moje příspěvky, kde všem vykládám, že mu ho prostě nemůžu vyčudit?? :mrgreen: :mrgreen: To by byli fakt odvázaný.. :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: si mě dostala na kolená teď :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.12 21:11

@1simona1 já už taky nemůžu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
9.8.12 21:13
@nejvíczoufalá píše:
@1simona1 já už taky nemůžu :D

se celé téma vydalo úplně do zadnice teď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.12 21:14

@1simona1 že, úplně? :D zakladatelka šťastná, že jí všichni poradili :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
9.8.12 21:15
@nejvíczoufalá píše:
@1simona1 že, úplně? :D zakladatelka šťastná, že jí všichni poradili :D

No svým způsobem slyšela co chtěla, tak na 20% :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.12 21:16

Jsem na tom podobně bývalý pořád chtěl a já ne..pak jsme se rozešli já měla pár kluků jen tak na sex a zjistila jsem, že to dneska chce fakt každej…tak jsem to zkusila a zjistila, že to je fakt super…ale on na to musí fakt pomalu, a hlavně holka musí být uvolněná..jinak je to naprd…ale naposled se přítel taky nějak netrefil :lol: a já to nečekala a taky jsem myslela, že se zbláznim :poblion: až mi tekly slzy..od té doby jsem to zatim znova nezkusila a ani asi jen tak nezkusim :think:

• Citovat
  • Upravit
24603
9.8.12 21:18
@Anonymní píše:
Jsem na tom podobně bývalý pořád chtěl a já ne..pak jsme se rozešli já měla pár kluků jen tak na sex a zjistila jsem, že to dneska chce fakt každej…tak jsem to zkusila a zjistila, že to je fakt super…ale on na to musí fakt pomalu, a hlavně holka musí být uvolněná..jinak je to naprd…ale naposled se přítel taky nějak netrefil :lol: a já to nečekala a taky jsem myslela, že se zbláznim :poblion: až mi tekly slzy..od té doby jsem to zatim znova nezkusila a ani asi jen tak nezkusim :think:

Můj známi mi kdysi vykládaj jak holku klátil do dupky a vona se tak uvolnila že pustila s*anec jak čert :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.12 21:18

Hele já slyšela, že to povoluje svěrač, tak aby jste pak nes** za letu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
9.8.12 21:19
@1simona1 píše:
Můj známi mi kdysi vykládaj jak holku klátil do dupky a vona se tak uvolnila že pustila s*anec jak čert :poblion: :poblion:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
9.8.12 21:19

Zazila jsem dvakrat, jadnou moc hezky a jednou uplne na nic a od ty doby nemam odvahu, partner o to nastesti nestoji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky