Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
NO tak to je dobrý, tak teť jsem fakt nenápadná a nejde mi to smazat..
@nejvíczoufalá píše:
NO tak to je dobrý, tak teť jsem fakt nenápadná a nejde mi to smazat..
nevadí,
měla bys tam mět někde pod příspěvkem nastavit abonymitu nebo pisni adminům ![]()
@1simona1 mám psát adminům ať mi dají do anonymity moje příspěvky, kde všem vykládám, že mu ho prostě nemůžu vyčudit??
To by byli fakt odvázaný.. ![]()
@nejvíczoufalá píše:
@1simona1 mám psát adminům ať mi dají do anonymity moje příspěvky, kde všem vykládám, že mu ho prostě nemůžu vyčudit??![]()
To by byli fakt odvázaný..
@nejvíczoufalá píše:
@1simona1 já už taky nemůžu
se celé téma vydalo úplně do zadnice teď ![]()
@1simona1 že, úplně?
zakladatelka šťastná, že jí všichni poradili ![]()
@nejvíczoufalá píše:
@1simona1 že, úplně?zakladatelka šťastná, že jí všichni poradili
No svým způsobem slyšela co chtěla, tak na 20%
![]()
Jsem na tom podobně bývalý pořád chtěl a já ne..pak jsme se rozešli já měla pár kluků jen tak na sex a zjistila jsem, že to dneska chce fakt každej…tak jsem to zkusila a zjistila, že to je fakt super…ale on na to musí fakt pomalu, a hlavně holka musí být uvolněná..jinak je to naprd…ale naposled se přítel taky nějak netrefil
a já to nečekala a taky jsem myslela, že se zbláznim
až mi tekly slzy..od té doby jsem to zatim znova nezkusila a ani asi jen tak nezkusim ![]()
@Anonymní píše:
Jsem na tom podobně bývalý pořád chtěl a já ne..pak jsme se rozešli já měla pár kluků jen tak na sex a zjistila jsem, že to dneska chce fakt každej…tak jsem to zkusila a zjistila, že to je fakt super…ale on na to musí fakt pomalu, a hlavně holka musí být uvolněná..jinak je to naprd…ale naposled se přítel taky nějak netrefila já to nečekala a taky jsem myslela, že se zbláznim
až mi tekly slzy..od té doby jsem to zatim znova nezkusila a ani asi jen tak nezkusim
Můj známi mi kdysi vykládaj jak holku klátil do dupky a vona se tak uvolnila že pustila s*anec jak čert
![]()
Hele já slyšela, že to povoluje svěrač, tak aby jste pak nes** za letu..
@1simona1 píše:
Můj známi mi kdysi vykládaj jak holku klátil do dupky a vona se tak uvolnila že pustila s*anec jak čert![]()
Zazila jsem dvakrat, jadnou moc hezky a jednou uplne na nic a od ty doby nemam odvahu, partner o to nastesti nestoji