Anarchie na zadních sedadlech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36404
4.8.22 14:38
@stinga píše:
já si všimla, že dcera kdykoli má v autě tablet, tak se pozvrací,
když tablet nemá, sice otravuje, kdy už tam budem, já se nudím, ale je to bez zvracení

U nás ne. Naše blije většinou dopoledne. Ale mě to teda taky nedělá dobře když se za jizdy dívám do mobilu, jako spolujezdec samozřejmě. O čtení ani nemluvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
4.8.22 14:38
@Janli píše:
Anarchii na zadním sedadle řeším řevem, že by zahnal hladovýho tyranosaura. Neexistuje se odpoutávat. Nediskutuju, nepřemlouvám.

Asi tak. Okamžitě bych zastavila a to starší dítě by dostalo ceres a bez připoutání by se nikam nejelo.
Nicméně děti mají autosedačky, které jsou pohodlné a sedí jim.
V sedačce z autopůjčovny taky pindaly, ale měly prostě smolíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
4.8.22 14:39

A v autě pouštím audiopohadky či dětské písničky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.22 14:41

Co máte za auto, že vám to nehlásí odepnutí pásu? My to víme ihned, zkusil to pětiletý dvakrát, ihned zastavění a vysvětlení a pohrůžka, že může běžet za autem pěšky…

• Citovat
  • Upravit
78493
4.8.22 14:41
@unuděná píše:
Dělá se dětská spona na ty pásy, tu jentak nerozepnou. I když pokud se jedná o školní dítě, což předpokládám, když jezdí jen na podsedáku, tak by zvládla asi i tu.. Naše děti dostanou v autě tablet/knihu/časopis a je klid. Kdyby se mi takhle odpoutávaly a nepomohla by domluva nebo i názorná ukázka nějakého crash testu, tak bych si jednoduše sedla mezi ně.

ale odtamtud se blbě řídí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
4.8.22 14:44
@Anonymní píše:
Co máte za auto, že vám to nehlásí odepnutí pásu? My to víme ihned, zkusil to pětiletý dvakrát, ihned zastavění a vysvětlení a pohrůžka, že může běžet za autem pěšky…
:mrgreen: já mám auto rok výroby 2001, to fakt nic nehlásí :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
4.8.22 14:45
@stinga píše:
ale odtamtud se blbě řídí :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: Tak psala v množném čísle, nepředpokládám tedy, že by řídila ona.
@Anonymní píše:
Co máte za auto, že vám to nehlásí odepnutí pásu? My to víme ihned, zkusil to pětiletý dvakrát, ihned zastavění a vysvětlení a pohrůžka, že může běžet za autem pěšky…

Starší auta nemají alarm na zadních sedačkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.8.22 14:45
@Svistice píše:
Asi tak. Okamžitě bych zastavila a to starší dítě by dostalo ceres a bez připoutání by se nikam nejelo.
Nicméně děti mají autosedačky, které jsou pohodlné a sedí jim.
V sedačce z autopůjčovny taky pindaly, ale měly prostě smolíka.

Já ten podsedák taky nechápu. Mám dítě 141cm velký, ale sedačku má kvalitní a ještě nějakou dobu mít bude. Nevím, jak má zakladatelka velký dítě, ale nerozumnej prcek to nebude. Kdybych zjistila, že mi takhle velký dítě odeplo sebe i sourozence, tak mu rovnou zmaluju zadek, že na to nezapomene. A jestli na podsedáku vozí nějakýho prcka, tak je mimo zakladatelka.

• Citovat
  • Upravit
Billi
4.8.22 14:47

@Marelinka syn se taky jednou zkusil odepnout. Manžel zastavil poměrně ostře, vysadil syna a řekl mu, že nebude vozit nikoho nepripoutaneho a má jít domů pěšky. Šla jsem s ním celých 6 km. Od té doby to syn už neudělal.
Pokud je holka na podsedaku, už musí být dost velká na to, aby pochopila, že to jinak nejde.

• Citovat
  • Upravit
Janli
4.8.22 14:47
@Anonymní píše:

Za posledních deset let jsme vystřídali osm aut, vesměs nových a odepnutí zadních pásů hlásilo jen jedno. To není běžná výbava v autech.

• Citovat
  • Upravit
Billi
4.8.22 14:49
@Billi píše:
@Marelinka syn se taky jednou zkusil odepnout. Manžel zastavil poměrně ostře, vysadil syna a řekl mu, že nebude vozit nikoho nepripoutaneho a má jít domů pěšky. Šla jsem s ním celých 6 km. Od té doby to syn už neudělal.
Pokud je holka na podsedaku, už musí být dost velká na to, aby pochopila, že to jinak nejde.

Synovi tehdy bylo čerstvých 5 a přecházel na tříbodový pás. Takže to zkusil. Můj řev nezabral.

• Citovat
  • Upravit
53190
4.8.22 14:52
@Janli píše:
Já ten podsedák taky nechápu. Mám dítě 141cm velký, ale sedačku má kvalitní a ještě nějakou dobu mít bude. Nevím, jak má zakladatelka velký dítě, ale nerozumnej prcek to nebude. Kdybych zjistila, že mi takhle velký dítě odeplo sebe i sourozence, tak mu rovnou zmaluju zadek, že na to nezapomene. A jestli na podsedáku vozí nějakýho prcka, tak je mimo zakladatelka.

Ona spousta rodičů se na ten podsedák těší, aby jako dětem udělali větší pohodlí, a dává je tam zbytečně brzy. Já mám veliké děti (syn 95 percentil) a ještě v 6 letech v ní normálně jezdil, potom musel na podsedák protože se nevešel rameny (chlap no) a přišlo mi zbytečné kupovat prostornější sedačku. Tak asi rok byl na podsedáku a pak už atakoval hranici 150cm a bylo. Dcera má 7 let, 140cm a v sedačce normálně stále jezdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
4.8.22 14:53

@Janadel jo i to, že umřou jsme říkali… Ale myslím si, že ji ještě úplně nedochází ty, následky 😖

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.8.22 14:55
@unuděná píše:
Ona spousta rodičů se na ten podsedák těší, aby jako dětem udělali větší pohodlí, a dává je tam zbytečně brzy. Já mám veliké děti (syn 95 percentil) a ještě v 6 letech v ní normálně jezdil, potom musel na podsedák protože se nevešel rameny (chlap no) a přišlo mi zbytečné kupovat prostornější sedačku. Tak asi rok byl na podsedáku a pak už atakoval hranici 150cm a bylo. Dcera má 7 let, 140cm a v sedačce normálně stále jezdí.

Taky si žijete na vysoké noze, co? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
72
4.8.22 14:55

@JancaS84 mají tablet i pohádky, mezi ně se narvu tak tak, ale tlačí mě z obou stran sedačky, nejsem žádná modelína :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí