Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všichni, studoval někdo Andragogiku na UJEP? Chci jednodušší obor, ve kterém bude pedagogika, psychologie atd… pro práci s lidmi. Zajímalo by mě, jak je studium náročné, popřípadě zda máte zkušenost s něčím podobným. Dekuji. ![]()
@Verča000777 ještě si pridej didaktiku, základy práva, ekonomie, jazyk, filosofii, siciologii…
Na navazujícím můžeš pokračovat v andragigice, nebo neucitelske pedagogice.
Já ji studovala na UJAKu jako navazující roční studium, mám jinak DiS. Sociální práce a pedagogika. Měla jsem téměř stejné předměty jako na VOŠ, státnice i absolutoruum jsem měla z psychologie, pedagogiky, Sociální prace/andragogiky a práva.
@Verča000777 to já nevím, každý je jiný.
Učit se budeš muset. Psát seminárku, potom bakalářku. Tak asi to pro tebe bude lehčí než matfyz
@g.sandova já teď studuju zdravotnický obor, anatomie, neurologie, interna atd… není to ono a nevím, zda to bude takhle těžké vsude.
@Verča000777 tak myslím že andragogika je lehčí. Studuješ vos nebo VŠ?
Se zdravkou más lepší uplatnění.
Máš fakt velký problém se studiem?
Nebude tě to mrzet?
@Verča000777 zdravotnické obory jsou určitě těžší. Pokud ti to nejde, uleví se ti jinde. Neni to ale škoda? Kolik máš před sebou?
@g.sandova Nemám nektere předměty a snažím se zaměřit na ty, které mi mohou uznat na jiném oboru. Líto mi to nebude, beru si případy moc osobně. Jinak jsem ve druhaku.
@Verča000777 a co speciální pedagogika? Tam je dost že zdravotnictví. Ale andragogika je lehčí
@g.sandova Mě spíš zaujala ta andragogika, ale právě jsem chtěla vědět jak moc je to složité
@Verča000777 ano, je, vybereš si směr buď management a personální řízení nebo profesní a kariérní poradenství.