Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Danča87 píše:
@chipsa A kam na Cejl? To bude zase prd*l, až to odvysílají
Píšou Cejl 78, restaurace u Vlka. Je to vedle toho bazarového nábytku
Prosím o pomoc v hledání. Dneska jsme procházeli kolem této restaurace, kde nás zaujala nálepka Ano šéfa. V žádné sérii ale nemůžeme tento díl najít. Dle mapy už je tam nálepka od roku 2014.
https://www. google. cz/maps/@49.2095551,16.6048562,3a,53.1y,210.3h,83.07t/data=!3m7!1e1!3m5!1sVdIHo_nBgrUDp6SclLGZiQ!2e0!5s20140701T000000!7i13312!8i6656
Tak ono se to mohlo jmenovat dřív jinak, ale nic mi to neříká..
@pikola píše:
Tak ono se to mohlo jmenovat dřív jinak, ale nic mi to neříká..
Já vím. Ale prošla jsem všechny díly a série. A nic takového točeno v Brně jsem nenašla
Na nálepce mají tři hvězdičky, takže je to asi nej nej restaurace.
Tak asi kecaj
sla bych se na to klidně zeptat. Kolik mají hvězdiček?
Pokud vím, tak tři měl jen Stěpán a ty Slováci v Tatrách. A možná u Zběhlika ![]()
@pikola píše:
Tak asi kecajsla bych se na to klidně zeptat. Kolik mají hvězdiček?
Nechci nikoho podezřívat, hvězdičky mají tři. Ale taky mě napadlo, že nálepka může být jenom okopírovaná. Je to typická, zaplivaná hospoda ve špinavých ulicích velkoměsta. No ještě budu hledat.
@pikola píše:
Pokud vím, tak tři měl jen Stěpán a ty Slováci v Tatrách. A možná u Zběhlika
Ta nálepka je vidět i na mapě z roku 2014
Žádná zaplivana čtyřka určitě nálepku nemá a už vůbec ne tři hvězdičky. Možná, že by si ji přenesl majitel nebo kuchař, ale to fakt pochybuju.
@pikola píše: Žádná zaplivana čtyřka určitě nálepku nemá a už vůbec ne tři hvězdičky. Možná, že by si ji přenesl majitel nebo kuchař, ale to fakt pochybuju.
Už jsem napsala na facebook do Ano šéfe, at mě ten díl najdou ![]()
I chlap kvůli mě procházel všechny série od jedničky do šestky a nikde nic ![]()