Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
I dobrý kuchař bez praxe před lety mohl mít problém sehnat místo.
@Josefina Schweicke píše:
Našel se ten řetízek nakonec v tom jiném hrníčku, nebo ne?
ono to tam bylo celé nějaké zamotané. Nejdřív tvrdil, že ho prodal do zastavárny a neví za kolik a pak že byl v jiném hrníčku ![]()
Děkuju za vysvětlení. Takže akorát pořád nevím jak to dopadlo.
Je to tak, my používali všude vegetu a univerzální omáčku, bujon v prášku
![]()
@araw píše:
Ne dostane, kde si ji najde, to je na každém jednotlivci. takže záleží, jak moc se umí otáčet
Já bych to celé trochu uvedla na pravou míru. Můj bratr na tenhle učňák chodil, takže vím o čem píšu. Přijde mi fakt divný, že nikdo nepochopil, že tohle není normální učňák pro normální studenty. To snad bylo jasně vidět, ne? Byli tam jen „Trmický“ (u kterých je zázrak, že vůbec někam jdou studovat)a pak lehce retardovaní. Není to učňák na kuchaře, ale na pomocné kuchaře. Nikdo z těhle dětí nikdy vařit nebude-budou jen loupat brambory a mýt nádobí. Proto je ani nijak extra vařit neučí.
Naštvalo mě, že to v pořadu nebylo zmíněno. udělali ze všech naprosté pitomce…přitom jsou to všechno spíš chudáci. Záměrem bylo udělat senzaci a to se povedlo. Na úkor toho, jak ty děti ztrapnili…Bylo mi z toho strašně smutno-kvůli těm dětem a i kvůli tomu, že si celá republika bude myslet, že na kuchaře se učí jen „tyhle“ lidi. Nemohla jsem z toho půlku noci spát
Uměla jsem se vžít do rolí těch naprosto normálních rodičů, kteří mají lehce postižené děti, kterým se právě směje celá republika
Oni na ně byli pyšný, že zvládly na tý Větruši něco uvařit a všichni u tv se jim smáli…
Místo toho měla tv upozornit na to, že děti, které nejsou dostatečně chytré na normální učňák, ale zase nejsou tak blbé aby měly jen základní vzdělání nemají kam jít studovat…nikdy je nevezmou…v ústeckém kraji jen v Trmicích, kterým se teď ovšem směje celá republika…
@Liszane tak,ale v tom případě je to hrozný, že to neuvedli na správnou míru, nebou prostě neřekli jak to tam je!!!
aleupřímně si myslím, že těxh pár vyvolenejch by mělo nato nastartovat svoje kuchařské dovednosti ![]()
@Tom-Jerry
já to zkouknu až zítra ale ta matka ta je taky blbá ne
![]()
Naprosto souhlasím.