Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Markéta80 píše:
@Tom-Jerry![]()
já to zkouknu až zítra ale ta matka ta je taky blbá ne
![]()
ta tam ještě nebyla ![]()
@Tom-Jerry aha já na ní koukala si včera, blběna
, to mu fakt pomohla ale dle ukázek to musela být síla
![]()
@Markéta80 píše:
@Tom-Jerry aha já na ní koukala si včera, blběna![]()
, to mu fakt pomohla ale dle ukázek to musela být síla
![]()
už to proběhlo, ona je blbá, vůbec nepochopila kde je problém. Pořád mu opakovala, že jak mu to mohl udělat, když je to absolvent ![]()
@Tom-Jerry no právě že je absolvent tak musí umět co má
a pokud nezvládá tak tam ani nemá co dělat. matka ač nevlastní asi na tom s iq bude stejně
, co čekala? Jo uvařil hnus ale je absolvent takže ok? No konečnému zákazníkovi je úplně jendo kdo je v kuchyni ale důležitý je výsledek ![]()
Holky, jak jde v televizi ten díl, to je moje rodné město a já se tu u televize tak strašně moooc stydím
Už od začátku
Je pravda, že jsem ani nevěděla, že tam nějaký takový podnik je. Až nedávno jsem slyšela rozhovor, že tam byl Pohlreich, tak jsem se do té restaurace taky chtěla vydat, až se v Mohelnici zase někdy vyskytnu. Ale asi si to odpustím ![]()
@Petule030 třeba už tam ten exot vařit nebude. zítra se na to kouknu jak mu ta práce jde od ruky, třeba tam bude vařit i s mámou
, Pat a Mat proti nim budou umělci
![]()
@Markéta80 Tak možná tomu přece jen dám šanci. Ten mladý odmaturovaný chlapec vypadá celkem šikovně. Sice je absolvent… ![]()
Holky, prosím, já zas neviděla začátek, mládě mi stavkovalo s usínáním, co mu ten chlapec naserviroval, že byl Polreich tak vytočený?
@Tiger-lily: nezáleží, kam se dostane na praxi, ale jak je ten člověk snaživý, zda chce dělat i něco navíc anebo se nechá „jen“ upíchnout k tomu škrábání brambor.
U nás třeba studenti zpočátku opravdu dělají jen přípravné práce, ale pokud jsou i v těch šikovní, tak prostě můžou dělat i více a naši kuchaři se jim věnují a ukážou co a jak - anebo začnou s pomáháním alespoň snídaňové kuchařce apod… jde i o to, jak k tomu přistupují ti učni/studenti na té praxi..
Dívala jsem se s otevřenými ústy až do konce. Jsem ráda, že ten mladý klučina se vyšvihl a ukázal, že i absolventi můžou umět vařit. Až pojedeme kolem, asi se tam stavíme
. Ale začátek byl teda masakr. To být majiteli, tak se omluvím všem, co tam do té doby něco konzumovali.
@1Luca tak to si to budu muset pustit
já jen zahlídla, jak to bufetil z koše, ale to jsem fakt nedokázala vydedukovat, co to bylo
![]()
@Janha Bylo to celý syrový, spálená, plno oleje, ale hlavně to krvavý, bléé. Už atmosféra v kuchyni od začátku byla špatná, do toho hrůzostrašná hudba
Potom tam Pohlreich upozornil na to, že mají to maso už aspoň 15min venku, že by se mělo chladit a ten kluk, že to maso je venku už od 8mi od rána ![]()
@Liszane: no já nevím, u nás teda pomocný kuchař vaří taky - máme na směně kuchaře a pomocného kuchaře a vaří oba, akorát „korigovat“ to vždy musí a má kuchař, popřípadě šéfkuchař, je-li přítomen ![]()
Jinak teda, o jaký učňák se jedná by tam možná mohlo být uvedeno, ale možná to uvést nemohli - víme, jak to je, aby pak nebyl štáb osočen z něčeho (rasismus apod. )