Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kate888 píše:
Ahojky viděli jste díl ano šéfe, jak byl Polreich v tom učňáku? Já teda nejsem vyučená kuchařka, ale mám spousty kamarádů, co ano a tak by mě zajímalo, co jste říkali na tento nebo jakýkoliv díl? Zjistila jsem, že na té střední nebo na učňáku moc ty děti nepřipraví na tuto práci a to mě přišlo poměrně alarmující.![]()
![]()
Odráží to naše školství, dříve se na učňák na kuchaře nedostal každej d… Dnes se tam dostane každý.
Poradí mi nekdo kde ten díl najdu/stáhnu celý? Na youtube jsem našla jen úryvky, asi neumím hledat ![]()
@Kate888 píše:
No mě příjde že ten kluk snad má nějakou poruchu osobnosti
Pohlreich? Taky si to myslím, protože často mluvil hodně sprostě.
@janeshort jo a to máš taky pravdu moji dva kámoši, co to teda měli s maturou tak se tam dostali normálně přes přijímačky a ve škole dvojky jedničky max jednu dvě trojance.
@Jan Nepomucký píše:
Pohlreich? Taky si to myslím, protože často mluvil hodně sprostě.
To je tím prostředím (v kuchyni, příp. na učňáku).
Já to právě vidím i u toho kámoše, že míval v restauraci i učence jako na praxi a nechtělo se jim i já když jsem mu občas pomohla byla kvapnější(což nechápu, ale byla).Jako bylo pár šikovnejch vyloženě, ale většina právě těch horších, co šli na kuchaře protože se nedostali nikamjinak, ale to je až teď tak pět šest let si myslím, jinak za našich let(28 mi je)tjsme teda chtěli něco dělat. Teď mě příjde, že to jsou na jednu stránku i lenoši strašní.
@Kate888 Tam mi to právě nechce přehrát, ani v Exploreru, Chromu ani v Mozille, přitom všude jinde videa v pohodě přehraju, ale díky.
@aslynt Že někde valí sra. čky do hlavy, neznamená, že je to tak všude, každá škola není stejná
Takový malý brouk pytlík, všude byl, všechno ví a zná, ideálně má od všeho klíče..
@Jan Nepomucký nene polreich ne a neslyšela jsem tam snad ani jedno sprosté slovo to že byl tvrdší těm žákům jedině prospělo!!!Myslela jsem ten s tím řetízkem.
Přijde mi, že na tyhle učnáky jde minimum lidí, kteří mají o obor zájem a chtějí v něm pracovat, spíš jsou tam jen trdla, která nikam jinam nevzali a rodiče je dokopali jít aspoň do učení.
@Františka85 no a pak to třeba na praxích v restauraci taky vypadá a ještě si na ně člověk nemůže moc dpnout, protože pak si jdou stěžovat, že je to omezování svobody atd…