Ano, šéfe!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101713
6.11.16 15:19

Mě by zas zajímalo, jak dlouho trvá, než se to od natáčení dostane do vysílání? Netušíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
6.11.16 15:21
@j.a.n.i1 píše:
Mě by zas zajímalo, jak dlouho trvá, než se to od natáčení dostane do vysílání? Netušíte někdo?

To nevím, ale jak jsem psala, tak na mapách je nálepka vidět od roku 2014. A díly z roku 2014, nebo i dřívější jsou k mání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101713
6.11.16 15:25

@chipsa Ne, to nebylo v souvislosti s tvoji restaurací, ale minulý týden jsme potkali štáb tam, kam chodíme na obědy, tak bych se na ten díl chtěla podívat, přece jen něco jiného, když je to o podniku, který člověk zná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
6.11.16 15:30

Já čekám na ten díl natáčený v Brně na Cejlu. Bylo to točeno asi před dvěma měsíci. Takže si myslím, že než se ńjaký díl dostane do oběhu, tak si počkáme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
6.11.16 15:36
@j.a.n.i1 píše:
@chipsa Ne, to nebylo v souvislosti s tvoji restaurací, ale minulý týden jsme potkali štáb tam, kam chodíme na obědy, tak bych se na ten díl chtěla podívat, přece jen něco jiného, když je to o podniku, který člověk zná.

dneska visí cedule na facebooku, že se natáčí u Kaštanů, Jarov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101713
6.11.16 15:39

@chipsa jojo, to je přesně ona :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
6.11.16 15:48
@j.a.n.i1 píše:
@chipsa jojo, to je přesně ona :-)

https://www.facebook.com/anosefe/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.11.16 16:07
@pikola píše:
Pokud vím, tak tři měl jen Stěpán a ty Slováci v Tatrách. A možná u Zběhlika :think:

No, co si pamatuji jednu sérii, tak tam tři hvězdičky dával dost často.
Tři hvězdičky dostal například i ten pán co mu říkali Hroch, nevím, jestli se tak jmenoval.

A k dotazu, ono je taky možné, že si jí někdo přelepil z jiné restaurace :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101713
6.11.16 16:19

@chipsa Tohle věc nevedu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
6.11.16 16:21
@radkka píše:
No, co si pamatuji jednu sérii, tak tam tři hvězdičky dával dost často.
Tři hvězdičky dostal například i ten pán co mu říkali Hroch, nevím, jestli se tak jmenoval.A k dotazu, ono je taky možné, že si jí někdo přelepil z jiné restaurace :?

Ale to už je přece podvod, ne? Hodnocená je restaurace jako celek a ne pan majitel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.11.16 16:27
@chipsa píše:
Ale to už je přece podvod, ne? Hodnocená je restaurace jako celek a ne pan majitel

Je, ale myslím si, že toho někdo bude schopný :nevim:
Koukni na starší série - už od první, já si myslím, že dřív tři hvězdičky dával až moc často, mám dojem, že se mi to právě moc nelíbilo, proto si to pamatuji :nevim: možná se pletu, je to už dlouho, co jsem na to koukala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
6.11.16 16:30
@radkka píše:
Je, ale myslím si, že toho někdo bude schopný :nevim:
Koukni na starší série - už od první, já si myslím, že dřív tři hvězdičky dával až moc často, mám dojem, že se mi to právě moc nelíbilo, proto si to pamatuji :nevim: možná se pletu, je to už dlouho, co jsem na to koukala.

procházeli jsme je všechny, díl po dílu a tahle restaurace nikde není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.11.16 16:33
@chipsa píše:
procházeli jsme je všechny, díl po dílu a tahle restaurace nikde není :nevim:

Tak to bude jak píšu, můžeš kouknout, kdo tam vaří nebo kdo to provozuje a hledat podle toho nebo se prostě zeptat ;)
Jinak taky byla soutěž o kuchaře (nemyslím na nože), vařili v Imperialu, ten co vyhrál si to taky nalepil ve své restauraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
6.11.16 16:35
@radkka píše:
Tak to bude jak píšu, můžeš kouknout, kdo tam vaří nebo kdo to provozuje a hledat podle toho nebo se prostě zeptat ;)
Jinak taky byla soutěž o kuchaře (nemyslím na nože), vařili v Imperialu, ten co vyhrál si to taky nalepil ve své restauraci.

To je, jako bych vyhrála třeba já a dala si nálepku na vchodové dveře se třemi hvězdičkami. Divné, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
6.11.16 16:59

http://www.opivo.cz/…rno/u-daana/

Nabízejí mrskání zdarma po 8o 22.hod. Stále víc se mě nezdá, že by Zdenda dal tomuto pajzlu tři hvězdičky. Asi je ta nálepka fakt falešná :think: Majitele nikde neuvádějí. Jinak jsou tam rozpory v adresách a vypadá to, že se stěhovali :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí