Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě by zas zajímalo, jak dlouho trvá, než se to od natáčení dostane do vysílání? Netušíte někdo?
@j.a.n.i1 píše:
Mě by zas zajímalo, jak dlouho trvá, než se to od natáčení dostane do vysílání? Netušíte někdo?
To nevím, ale jak jsem psala, tak na mapách je nálepka vidět od roku 2014. A díly z roku 2014, nebo i dřívější jsou k mání.
@chipsa Ne, to nebylo v souvislosti s tvoji restaurací, ale minulý týden jsme potkali štáb tam, kam chodíme na obědy, tak bych se na ten díl chtěla podívat, přece jen něco jiného, když je to o podniku, který člověk zná.
Já čekám na ten díl natáčený v Brně na Cejlu. Bylo to točeno asi před dvěma měsíci. Takže si myslím, že než se ńjaký díl dostane do oběhu, tak si počkáme ![]()
@j.a.n.i1 píše:
@chipsa Ne, to nebylo v souvislosti s tvoji restaurací, ale minulý týden jsme potkali štáb tam, kam chodíme na obědy, tak bych se na ten díl chtěla podívat, přece jen něco jiného, když je to o podniku, který člověk zná.
dneska visí cedule na facebooku, že se natáčí u Kaštanů, Jarov
@pikola píše:
Pokud vím, tak tři měl jen Stěpán a ty Slováci v Tatrách. A možná u Zběhlika
No, co si pamatuji jednu sérii, tak tam tři hvězdičky dával dost často.
Tři hvězdičky dostal například i ten pán co mu říkali Hroch, nevím, jestli se tak jmenoval.
A k dotazu, ono je taky možné, že si jí někdo přelepil z jiné restaurace ![]()
@radkka píše:
No, co si pamatuji jednu sérii, tak tam tři hvězdičky dával dost často.
Tři hvězdičky dostal například i ten pán co mu říkali Hroch, nevím, jestli se tak jmenoval.A k dotazu, ono je taky možné, že si jí někdo přelepil z jiné restaurace
Ale to už je přece podvod, ne? Hodnocená je restaurace jako celek a ne pan majitel
@chipsa píše:
Ale to už je přece podvod, ne? Hodnocená je restaurace jako celek a ne pan majitel
Je, ale myslím si, že toho někdo bude schopný ![]()
Koukni na starší série - už od první, já si myslím, že dřív tři hvězdičky dával až moc často, mám dojem, že se mi to právě moc nelíbilo, proto si to pamatuji
možná se pletu, je to už dlouho, co jsem na to koukala.
@radkka píše:
Je, ale myslím si, že toho někdo bude schopný
Koukni na starší série - už od první, já si myslím, že dřív tři hvězdičky dával až moc často, mám dojem, že se mi to právě moc nelíbilo, proto si to pamatujimožná se pletu, je to už dlouho, co jsem na to koukala.
procházeli jsme je všechny, díl po dílu a tahle restaurace nikde není ![]()
@chipsa píše:
procházeli jsme je všechny, díl po dílu a tahle restaurace nikde není
Tak to bude jak píšu, můžeš kouknout, kdo tam vaří nebo kdo to provozuje a hledat podle toho nebo se prostě zeptat ![]()
Jinak taky byla soutěž o kuchaře (nemyslím na nože), vařili v Imperialu, ten co vyhrál si to taky nalepil ve své restauraci.
@radkka píše:
Tak to bude jak píšu, můžeš kouknout, kdo tam vaří nebo kdo to provozuje a hledat podle toho nebo se prostě zeptat
Jinak taky byla soutěž o kuchaře (nemyslím na nože), vařili v Imperialu, ten co vyhrál si to taky nalepil ve své restauraci.
To je, jako bych vyhrála třeba já a dala si nálepku na vchodové dveře se třemi hvězdičkami. Divné, ne?
http://www.opivo.cz/…rno/u-daana/
Nabízejí mrskání zdarma po
22.hod. Stále víc se mě nezdá, že by Zdenda dal tomuto pajzlu tři hvězdičky. Asi je ta nálepka fakt falešná
Majitele nikde neuvádějí. Jinak jsou tam rozpory v adresách a vypadá to, že se stěhovali ![]()