Ano, šéfe!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65
18.9.15 13:25

Tak já nevím, ale včerejší díl ve mě zanechal dost rozporuplné pocity. Bylo mě líto toho Honzy, byl vyloženě mimo, jakoby nějaký postižený… Byl tam 4 dny a jakoby nastrčený, ať si na něm Polreich zmlsne…Jak mu říkal, že to maso tam leží už 15minut v teple - a Honza s takovou tou nevinnou pravdomluvností řekl, že né, že od rána… Je to vyloženě trubka.
Jinak mi vysvětlete, proč teda nevařil ten druhý mladý? Pokud je lepší, myslím, že ve škole by mu na takové vaření před Polreichem určitě dali volno..Potřebovali to nějak zaonačit, jako že úžasná změna, zlepšení, reklama…
Bylo mi toho trdla vážně líto…CHudačisko. Jako uvařil hnus, o tom žádná, ale zřejmě ho tak někdo zaškolil za ty 4 dny… A vina padla nakonec jen na něj??!! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
18.9.15 13:33

@Pšenice Viděla jsem jen části, takže nevím, co tam ten kuchař dělal nebo nedělal špatně, ale připadá mi vyloženě neprofesionální dávat někomu výpověď před kamerou. To by nebylo příjemné vůbec nikomu. A že tam měli za měsíc a půl několik kuchařů taky o něčem svědčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
18.9.15 14:20

@Pšenice Taky mi ho bylo líto, souhlasím, vidím to jako fatální selhání vedení. Bylo na nich všech, krom té pomocné síly, vidět, že jim bylo jedno, co mu naservírují, snad jakoby by měli zájem, aby to bylo co nejhorší. A taky mi přišlo, všechno nahrané na velkou změnu a reklamu a taky aby se ho lehce zbavili, ale! Myslím si, a souhlasím s tím, co říkal mamince Zdenda, že není žádná omluva pro to, aby kuchař s maturitou, tedy člověk, který má být vzdělaný v tomto oboru, navrch s nástavbou a maturou, naservíroval člověku takové jídlo 8o Ani špatné proškolení nemůže omluvit, kuchařem naservírované nepropečené jídlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
18.9.15 14:22
@monna.monna píše:
@Pšenice ja si myslim, ze kazdy si o tom udela vlastni obrazek, ja urcite nevidela problem v tom chudakovi Honzovi, ale v prvni rade v ucitelici, ze ho nechali vyucit v tom oboru a snad i odmaturovat, dale jeho maminka adoptivni by mela take odhadnout, ze na to kluk nema a odradit ho a pak ti majitele ho nemeli zamestnat.Nevim, stacilo, aby na zkousku udelal steak, burger a polivku a hned by videli, ze ho nemuzou zamestnat. ten kluk je mozna retardovanej a sam nema nadhled. Fakt je mi ho lito. On za to vubec nemuze.

Přesně to jsme řešili s přítelem, že jsme žili v tom, že když někdo najímá kuchaře, tak si od něj nejprve nechá něco uklohnit a po té ho přijme.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
18.9.15 17:18

@Pšenice Já myslím, že někdo si Pohlreicha pozve, ale neví, KDY přijede. Myslím, že je to spíš překvápko. Taky mi toho Honzi bylo líto, to né že né :? Ale ten zmatek, co v kuchyni panoval a to jídlo, to bych nechtěla jíst. Asi to nedělal 4 dny všechno syrové, to už by si někdo stěžoval, ale tohle se mu fakt nepovedlo, no… Chudák je asi nějaký pomalejší. Ostatně minulý týden ten kuchtík, co ukradl/neukradl babičce řetízek, ten taky neměl chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
18.9.15 17:39

@roksy25 To máš pravdu, Polreich jí odpovídal dobře(mamince). Ten mi přišel, že se i trochu krotil když viděl, jak je kluk mimo (že bývá jindy drsnější). Mně to přišlo nejvíc hnusné od těch majitelů, provozního..Že to na kluka trochu navlekli, využili jeho „indispozice“.
Maminka o něm určitě měla jiné mínění a zřejmě byla ráda, že má práci, asi to objektivně neodhadla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
18.9.15 17:40

@roksy25 Kdoví co kluk vůbec studoval…Tu maturu měl prý z turismu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11607
18.9.15 17:50

Peťule a Pšenice - souhlas. Jako oba díly vtipný, ale kdyžtak o tom přemýšlím, zastávám názor, že se v té poslední sérii zesměšňují (jak to říct kulantně?) lidi se sníženou inteligencí. To s tím řetízkem, to se klidně mohlo vyřešit s vypnutou kamerou a ta výpověď pro Honzu taky, ten kluk je v tom nevinně, trošku pomalejší, ale byl rád, že má nějakou práci, že jo. Ti majitelé těžcí frajeři, typický podnikatel. Bohužel, Honza nebyl dost inteligentní, aby prásknul dveřma, protože dělat pod takovýma arogantníma frajerama, jako byl Zmeškal a Obr, to bych fakt nechtěl. A Prima se zjevně kvůli sledovanosti neštítí ničeho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
18.9.15 17:59

@Ploskutáček Tak všechno je o sledovanosti, že :nevim: Ale možná ten rozhovor o řetízku odvysílali, aby si pak na kluka každý neukazoval, že ON okradl babičku. Když už byl v týmu, který měl vařit v restauraci a on odešel s tím, že jde na policii, že něco ukradl. Takže možná to bylo zamýšleno jako polehčující okolnost, že nic vlastně neukradl. A vtipné k tomu to „Vy vydržíte ještě tak 20 let“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
18.9.15 18:17
@roksy25 píše:
Přesně to jsme řešili s přítelem, že jsme žili v tom, že když někdo najímá kuchaře, tak si od něj nejprve nechá něco uklohnit a po té ho přijme.. :nevim:

takhle to ale nefunguje :lol: :lol:, ale měl by dělat pod někym ten si ho až v praxi vyzkouší a pokud po pár dnech se nechytne tak nazdar. V minutkové kuchyni kolikrát je jen 1 kuchař na směnu takže musí zvládat vše sám a rychle ;) @Pšenice turismu? To by byla hotelovka, ale má fakt maturitu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
18.9.15 20:43

Je smutné, že v obou dílech byli kluci krapet pomalejší. Ovšem třeba díl včera. Kluk plnoletý, svéprávný a byznys se holt neptá. To, že ho vůbec vzali, byla chyba majitelů, ale zjevně bude chyba už na škole. Dnes je maturita vlastně nic a podle toho to tak dopadá. Ale klučina byl v práci, špatně práci odvedl a proto následoval vyhazov. To, jak to měl a má doma, může být všem šumák. Život je boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
18.9.15 20:48

Tak jsem to zkoukla :mrgreen: :mrgreen:, on mu řekne že by to sám nejedl a to musel smažit chvíli když to bylo ne nedopečený ale celé syrové :jazyk:, říkal to dobře že vůbec neměl dostat výučák, to ten co teprve studoval byla jiná třída :palec:. chyba že vůbec měl výuční list a 2 chyba že ho tam vzali :jazyk:. Dle toho co tam dělal to odpovídalo praxi 1 ročníku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
21.9.15 08:46

@Markéta80 Aha, tak to jsem zase o něco chytřejší.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
21.9.15 08:53

@roksy25 mě spíš fakt zarazilo že ho tam nechali samotného ale když tam říkali kolik kuchařů se vystřídalo během 1,5m ale to je tak když hospodu má někdo kdo neni z oboru :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pavlapo
21.9.15 22:03

Taky jsem tento díl viděla a byla jsem docela v šoku. Několik let jsem pracovala v gastronomii a pravdou je, že v poslední době byla opravdu velká nouze o dobrého kuchaře. Přišlo mi, že k tomu vaření neměl z těch dětí skoro nikdo kladný vztah. A nedokážu si ani představit, že by někdo z nich zvládnul provoz v normální kuchyni.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!