Apetit recepty - časopisy, kuchařky, online

439
17.6.22 15:13

Apetit recepty - časopisy, kuchařky, online

Zdravím,
najdu tady někoho, kdo sleduje Apetit nebo odebírá popřípadě má kuchařky?
Vyplatí se časopis si kupovat, popřípadě investovat do knih? Nemáte přehled o tom, zda recepty „nerecyklují“, a že to co je v časopise, najdu i v knize a naopak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21726
17.6.22 15:26

Všechny recepty najdeš na jejich webových stránkách. Jinak mám staré série časopisů, i ty půlroční sběrné a novější knihy receptů a nemyslím, že by se tam recepty opakovaly. Aspoň jsem si toho nevšimla. Akorát tím teda listuju jednou za uherský rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
17.6.22 15:32
@nozu píše:
Všechny recepty najdeš na jejich webových stránkách. Jinak mám staré série časopisů, i ty půlroční sběrné a novější knihy receptů a nemyslím, že by se tam recepty opakovaly. Aspoň jsem si toho nevšimla. Akorát tím teda listuju jednou za uherský rok…

Já právě vím o pár receptech, které jsou jak na webu, tak v časopise a i v kuchařce právě. Ale nejspíš ne všechny. A uvažuji, jestli je lepší investovat do časopisu nebo knih…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
17.6.22 15:36

Já si občas koupím časopis a koukám na web, něco je tam i tam..knihy nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21726
17.6.22 16:09

@ritterqa no tak jasně, že vše, co jim vyjde v knihách a časopisech, tak najdeš na webu. Jinak porovnání knihy a časopisy je těžké. Časopisy jsou fajn, protože tam jsou tematické recepty k danému měsíci, jsou tam různé tipy a recenze. Ale pokud zase hledáš něco konkrétního, třeba moučníky, je lepší si pořídit knihu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí