Asexuální manželka - proto hledám milenku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9028
20.5.19 21:19
@79 píše:
To jsem přesně čekal. Ne, triko rozhodně ne.

A to ostatní? ;) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
18
20.5.19 21:23
@alisekR píše:
Tak víme, kolik měříš, kolik ti měří :mrgreen: ale nenapsal jsi jaký typ hledáš. Dlouhodobou gazelu, či ustrelene kecky. Lentilky pod kobercem, či bujné vlnobití :mrgreen: Havraní vlasy či jako len. Oči jako uhlíky, chrpy, holubí šeď??

Uz davno vim, ze na fyzickym vzhledu vubec nezalezi, nemam rad povrchnost, hloupost a zavist

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
18
20.5.19 21:25
@alisekR píše:
A to ostatní? ;) :lol: :lol:

To ostatni samozrejme vzhledem k moji situaci je jasny ze jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
20.5.19 21:35

Radsi bych znicila rodinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
18
20.5.19 21:36
@Micaella22 píše:
Radsi bych znicila rodinu…

To ja ale nechci, mam svoje deti moc rad, a tohle jim udelat proste nemuzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
20.5.19 21:40

Pochopím že hledáš milenku, ženská která nechce sex no, nechtěla bych to. Frigidní to je problém. :lol: Ale nehledala bych milenku tady, vybral jsi si špatný místo na hledání. Zkus seznamku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
18
20.5.19 21:41
@J.O.V píše:
Pochopím že hledáš milenku, ženská která nechce sex no, nechtěla bych to. Frigidní to je problém. :lol: Ale nehledala bych milenku tady, vybral jsi si špatný místo na hledání. Zkus seznamku.

Seznamku jsem samozrejme zkousel, tam mam pocit, ze chlap nema zadnou sanci ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9028
20.5.19 21:41
@79 píše:
Uz davno vim, ze na fyzickym vzhledu vubec nezalezi, nemam rad povrchnost, hloupost a zavist

Ajaj, dobrý no. Jako hledáš milenku, ne matku Terezu. To že nechceš úplně tupou, to bych i pochopila…ale ta povrchnost je tedy názorový úlet. Vždyť ty hledáš povrchnost. Milenka je dost povrchní záležitost. Možná si jen chtěl, aby to vyznělo vzletně. :think: A závist? No to mi taky přijde v souvislosti s mým dotazem na fyzické vlastnosti adeptky divné. Ona by ti mohla závidět co? Tu asexuální manželku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
20.5.19 21:43
@79 píše:
Mám doma asexuální manželku. Vyzkoušel jsem snad všechno, ale bez úspěchu. K odborníkovi nechce, ji to problém nedělá.
Takže touto cestou hledám milenku, popř ženu, co má doma to same, nechce ale ničit rodinu. Pokud možno střední Čechy.Tom

Pokud s tebou tvoje žena nechce spat, není to pro tebe jako milence moc dobrá reklama. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
20.5.19 21:44

Já na ni šla kdysi dávno a teda zoufalost, co fotka to tragédie :lol: :roll: 8o, ale když není příležitost jak najít, tak co. Jsem ráda že tohle mám z krku :lol: @79

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
18
20.5.19 21:44
@alisekR píše:
Ajaj, dobrý no. Jako hledáš milenku, ne matku Terezu. To že nechceš úplně tupou, to bych i pochopila…ale ta povrchnost je tedy názorový úlet. Vždyť ty hledáš povrchnost. Milenka je dost povrchní záležitost. Možná si jen chtěl, aby to vyznělo vzletně. :think: A závist? No to mi taky přijde v souvislosti s mým dotazem na fyzické vlastnosti adeptky divné. Ona by ti mohla závidět co? Tu asexuální manželku?

Povrchnost mela bejt ve smyslu povysovani se nad nekoho, souzeni, no to je jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
20.5.19 21:52

Ty píšeš, že je asexuální, ale asi jen s tebou, psal si že ti byla nevěrná a ne jednou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.19 21:53

Hele taky bohužel nechci spát s mužem, ale já beru antidepresiva a bohužel to má vliv i na tohle. Ale v zájmu zachování rodiny s manželem spím tedy né tak často jak by chtěl ale spím, udělali jsme takový kompromis. A manželce jsi říkal, že si tedy milenku najdeš a i to jí je jedno?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.5.19 21:55
@J.O.V píše:
Ty píšeš, že je asexuální, ale asi jen s tebou, psal si že ti byla nevěrná a ne jednou :think:

Taky to tak mám sex mě baví pouze když sem zamilovaná, a není to mým mužem zkrátka to tak mám, to bude i případ zakladatele. Muž by se mohl přetrhnout, ale už ho tak znám, že mě to prostě nebaví. Pouze v zamilovanosti

• Citovat
  • Upravit
1192
20.5.19 21:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky