Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@79 píše:
To jsem přesně čekal. Ne, triko rozhodně ne.
A to ostatní?
![]()
@alisekR píše:
Tak víme, kolik měříš, kolik ti měříale nenapsal jsi jaký typ hledáš. Dlouhodobou gazelu, či ustrelene kecky. Lentilky pod kobercem, či bujné vlnobití
Havraní vlasy či jako len. Oči jako uhlíky, chrpy, holubí šeď??
Uz davno vim, ze na fyzickym vzhledu vubec nezalezi, nemam rad povrchnost, hloupost a zavist
@alisekR píše:
A to ostatní?![]()
![]()
To ostatni samozrejme vzhledem k moji situaci je jasny ze jo
@Micaella22 píše:
Radsi bych znicila rodinu…
To ja ale nechci, mam svoje deti moc rad, a tohle jim udelat proste nemuzu.
Pochopím že hledáš milenku, ženská která nechce sex no, nechtěla bych to. Frigidní to je problém.
Ale nehledala bych milenku tady, vybral jsi si špatný místo na hledání. Zkus seznamku.
@J.O.V píše:
Pochopím že hledáš milenku, ženská která nechce sex no, nechtěla bych to. Frigidní to je problém.Ale nehledala bych milenku tady, vybral jsi si špatný místo na hledání. Zkus seznamku.
Seznamku jsem samozrejme zkousel, tam mam pocit, ze chlap nema zadnou sanci ![]()
@79 píše:
Uz davno vim, ze na fyzickym vzhledu vubec nezalezi, nemam rad povrchnost, hloupost a zavist
Ajaj, dobrý no. Jako hledáš milenku, ne matku Terezu. To že nechceš úplně tupou, to bych i pochopila…ale ta povrchnost je tedy názorový úlet. Vždyť ty hledáš povrchnost. Milenka je dost povrchní záležitost. Možná si jen chtěl, aby to vyznělo vzletně.
A závist? No to mi taky přijde v souvislosti s mým dotazem na fyzické vlastnosti adeptky divné. Ona by ti mohla závidět co? Tu asexuální manželku?
@79 píše:
Mám doma asexuální manželku. Vyzkoušel jsem snad všechno, ale bez úspěchu. K odborníkovi nechce, ji to problém nedělá.
Takže touto cestou hledám milenku, popř ženu, co má doma to same, nechce ale ničit rodinu. Pokud možno střední Čechy.Tom
Pokud s tebou tvoje žena nechce spat, není to pro tebe jako milence moc dobrá reklama. ![]()
Já na ni šla kdysi dávno a teda zoufalost, co fotka to tragédie
, ale když není příležitost jak najít, tak co. Jsem ráda že tohle mám z krku
@79
@alisekR píše:
Ajaj, dobrý no. Jako hledáš milenku, ne matku Terezu. To že nechceš úplně tupou, to bych i pochopila…ale ta povrchnost je tedy názorový úlet. Vždyť ty hledáš povrchnost. Milenka je dost povrchní záležitost. Možná si jen chtěl, aby to vyznělo vzletně.A závist? No to mi taky přijde v souvislosti s mým dotazem na fyzické vlastnosti adeptky divné. Ona by ti mohla závidět co? Tu asexuální manželku?
Povrchnost mela bejt ve smyslu povysovani se nad nekoho, souzeni, no to je jedno…
Ty píšeš, že je asexuální, ale asi jen s tebou, psal si že ti byla nevěrná a ne jednou ![]()
Hele taky bohužel nechci spát s mužem, ale já beru antidepresiva a bohužel to má vliv i na tohle. Ale v zájmu zachování rodiny s manželem spím tedy né tak často jak by chtěl ale spím, udělali jsme takový kompromis. A manželce jsi říkal, že si tedy milenku najdeš a i to jí je jedno?
@J.O.V píše:
Ty píšeš, že je asexuální, ale asi jen s tebou, psal si že ti byla nevěrná a ne jednou
Taky to tak mám sex mě baví pouze když sem zamilovaná, a není to mým mužem zkrátka to tak mám, to bude i případ zakladatele. Muž by se mohl přetrhnout, ale už ho tak znám, že mě to prostě nebaví. Pouze v zamilovanosti