Asexuální manželka - proto hledám milenku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25897
26.5.19 22:12

@Prof. Farnsworth Fráňa Šrámek - Splav. Chtěl bych tě potkati v lukách...…... :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
26.5.19 22:13
@divine woman píše:
@Prof. Farnsworth Fráňa Šrámek - Splav. Chtěl bych tě potkati v lukách...…... :mavam:

To upravil cenzor v prvním vydání. V ručně psaném originále je „Chtěl bych tě šuk. ti v lukách…“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
26.5.19 22:19
@Prof. Farnsworth píše:
Já jsem chtěl jenom napsat, abyste se mnou nepočítaly. Žádnou milenku nechci, takže mi neposílejte do zpráv nabídky, nahaté fotky ani nenabízejte peníze za sex. Hlavně ty @Mango_Lassi :mrgreen:Příspěvek upraven 26.05.19 v 22:03

A ja to mam zrovna rozepsany, a i svou fotku ve spodnim pradle jsem chtela prilozit… No tak nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
26.5.19 22:26
@zakruta píše:
A ja to mam zrovna rozepsany, a i svou fotku ve spodnim pradle jsem chtela prilozit… No tak nic :nevim:

Psal jsem nahý fotky - že seš to ty a v prádle, tak ji pošli. Ale jen kvůli tobě a na fotce se ti budu koukat do očí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897

@Prof. Farnsworth Šrámek byl starý nestyda, ale nemohl se projevit úplně svobodně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76725

@79 mě by teda zase zajímalo, proč sis asexuální manželku bral? i ti ostatní muži, co sem napsali, proč si berete asexuální ženy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
29.5.19 21:13
@stinga píše:
@79 mě by teda zase zajímalo, proč sis asexuální manželku bral? i ti ostatní muži, co sem napsali, proč si berete asexuální ženy?

Když ptáčka lapají pěkně mu zpívají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
29.5.19 21:50
@pouzitychlap píše:
Když ptáčka lapají pěkně mu zpívají :)

Jo, dneska už ho za ptáčka nelapne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
29.5.19 22:54
@Prof. Farnsworth píše:
Jo, dneska už ho za ptáčka nelapne :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106266
29.5.19 23:56
@79 píše:
20/6

hergot :oops: a to mas zapotrebi hledat tady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106266
30.5.19 00:00
@79 píše:
Seznamku jsem samozrejme zkousel, tam mam pocit, ze chlap nema zadnou sanci ;-)

a napsal jsi tam ty sve miry?…tomu moc neverim, ze by se zadna nechytla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37064
30.5.19 00:12
@stinga píše:
@79 mě by teda zase zajímalo, proč sis asexuální manželku bral? i ti ostatní muži, co sem napsali, proč si berete asexuální ženy?

Např. proto, že původně asexuální nebyly. ;) Když ptáčka lapají… a jsou zamilované - zamilovaní. ;)… pardon, sem jsem nepsal… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76725
30.5.19 06:50

@M_Vladim no jo, ale ta postupná asexualita může být způsobena spoustou faktorů - těhotenství, porody, únava, hormonální změny, stárnutí, nemoci - možná někteří pánové doma vůbec nepomáhají a vše je na ženě, možná se chlap o sebe nestará, nemyje se, pije, kouří - takže nevoní zrovna vábně
tím nechci říct, že ženy jsou dokonalé, to určitě ne
ale možná by se některý ten z hledačů milenek mohl zamyslet taky sám nad sebou, co se dá ve vztahu změnit, než rozbije manželství s milenkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37064
30.5.19 09:00
@stinga píše:
@M_Vladim no jo, ale ta postupná asexualita může být způsobena spoustou faktorů - těhotenství, porody, únava, hormonální změny, stárnutí, nemoci - možná někteří pánové doma vůbec nepomáhají a vše je na ženě, možná se chlap o sebe nestará, nemyje se, pije, kouří - takže nevoní zrovna vábně
tím nechci říct, že ženy jsou dokonalé, to určitě ne
ale možná by se některý ten z hledačů milenek mohl zamyslet taky sám nad sebou, co se dá ve vztahu změnit, než rozbije manželství s milenkou
:nevim: možná
Otázka ale zněla : „Proč si berete asexuální ženy?“ Moje odpověď - nebereme (většinou). Ony v době svatby asexuální nebyly, nebo to tak nevypadalo (některé třeba jen chtějí děti a když je hotovo, tak to pro ně končí). 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76725
30.5.19 09:02

@M_Vladim ok, to máš pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie