Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Prof. Farnsworth Fráňa Šrámek - Splav. Chtěl bych tě potkati v lukách...…... ![]()
@divine woman píše:
@Prof. Farnsworth Fráňa Šrámek - Splav. Chtěl bych tě potkati v lukách...…...
To upravil cenzor v prvním vydání. V ručně psaném originále je „Chtěl bych tě šuk. ti v lukách…“ ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Já jsem chtěl jenom napsat, abyste se mnou nepočítaly. Žádnou milenku nechci, takže mi neposílejte do zpráv nabídky, nahaté fotky ani nenabízejte peníze za sex. Hlavně ty @Mango_LassiPříspěvek upraven 26.05.19 v 22:03
A ja to mam zrovna rozepsany, a i svou fotku ve spodnim pradle jsem chtela prilozit… No tak nic ![]()
@zakruta píše:
A ja to mam zrovna rozepsany, a i svou fotku ve spodnim pradle jsem chtela prilozit… No tak nic
Psal jsem nahý fotky - že seš to ty a v prádle, tak ji pošli. Ale jen kvůli tobě a na fotce se ti budu koukat do očí ![]()
@Prof. Farnsworth Šrámek byl starý nestyda, ale nemohl se projevit úplně svobodně. ![]()
@79 mě by teda zase zajímalo, proč sis asexuální manželku bral? i ti ostatní muži, co sem napsali, proč si berete asexuální ženy?
@stinga píše:
@79 mě by teda zase zajímalo, proč sis asexuální manželku bral? i ti ostatní muži, co sem napsali, proč si berete asexuální ženy?
Když ptáčka lapají pěkně mu zpívají ![]()
@pouzitychlap píše:
Když ptáčka lapají pěkně mu zpívají
Jo, dneska už ho za ptáčka nelapne ![]()
@79 píše:
Seznamku jsem samozrejme zkousel, tam mam pocit, ze chlap nema zadnou sanci
a napsal jsi tam ty sve miry?…tomu moc neverim, ze by se zadna nechytla
@stinga píše:
Např. proto, že původně asexuální nebyly.
Když ptáčka lapají… a jsou zamilované - zamilovaní.
… pardon, sem jsem nepsal… ![]()
@M_Vladim no jo, ale ta postupná asexualita může být způsobena spoustou faktorů - těhotenství, porody, únava, hormonální změny, stárnutí, nemoci - možná někteří pánové doma vůbec nepomáhají a vše je na ženě, možná se chlap o sebe nestará, nemyje se, pije, kouří - takže nevoní zrovna vábně
tím nechci říct, že ženy jsou dokonalé, to určitě ne
ale možná by se některý ten z hledačů milenek mohl zamyslet taky sám nad sebou, co se dá ve vztahu změnit, než rozbije manželství s milenkou
@stinga píše:
@M_Vladim no jo, ale ta postupná asexualita může být způsobena spoustou faktorů - těhotenství, porody, únava, hormonální změny, stárnutí, nemoci - možná někteří pánové doma vůbec nepomáhají a vše je na ženě, možná se chlap o sebe nestará, nemyje se, pije, kouří - takže nevoní zrovna vábně
tím nechci říct, že ženy jsou dokonalé, to určitě ne
ale možná by se některý ten z hledačů milenek mohl zamyslet taky sám nad sebou, co se dá ve vztahu změnit, než rozbije manželství s milenkou