Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@79 zvlastni
nechceš odejít od rodiny aby si jim neublížil a nevěrou to bude lepší? Jiný? Když to praskne ubliziš víc než když odejdes jako chlap. Jsou to jen řeči a omluva k podváděni.
@Anonymní píše:
Taky to tak mám sex mě baví pouze když sem zamilovaná, a není to mým mužem zkrátka to tak mám, to bude i případ zakladatele. Muž by se mohl přetrhnout, ale už ho tak znám, že mě to prostě nebaví. Pouze v zamilovanosti
V tom případě jsi divná
a říkám chudák chlap. Ale co, tak si prostě štrejchne jinde…
Takhle na přímo ti asi nikdo vážně neodepíše, počkej třeba se nějaká ozve do zprávy.
Moje situace je dost podobná té, jakou má autor této konverzace - proto nezakládám novou diskuzi, ale píšu rovnou sem. Partnerku mám, a určitě ji neopustím, ale po sexuální stránce mám mnohem větší apetit než ona…seznamky zkoušet nebudu a nechci, ale tady to klidně zkusím…hledám nějakou mladší ženu, kdekoliv ve zlínském kraji, (není problém abych přijel) která je v podobné situaci jako já. Měla by vědět že se nejedná o nic vážného. Pouze přátelství s výhodami ![]()
Ahojte, využiji i tohohle příspěvku a napíšu to stejné.
Přítelkyně je asexuální a stačí ji 1× měsíčně.
Proto hledám milenku 20 - 40 let Praha + okolí.
Ozvi se případně do zpráv a vyměníme fotky. ![]()
Já jsem chtěl jenom napsat, abyste se mnou nepočítaly. Žádnou milenku nechci, takže mi neposílejte do zpráv nabídky, nahaté fotky ani nenabízejte peníze za sex. Hlavně ty @Mango_Lassi ![]()
Příspěvek upraven 26.05.19 v 22:03
@divine woman píše:
@Prof. Farnsworth Neboj, ani já tě nebudu obtěžovat.
Děkuji, jsi hodná a citlivá žena. Takových už dnes mnoho není… ![]()
@Prof. Farnsworth Můžeme si pohovořit o sbírkách milostné poezie. ![]()
@divine woman píše:
@Prof. Farnsworth Můžeme si pohovořit o sbírkách milostné poezie.
Ano, na které sbírce šuk. š nejraději? ![]()
@Prof. Farnsworth Fráňa Šrámek - Splav. Chtěl bych tě potkati v lukách...…... ![]()