Ashermanův syndrom

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9757
18.9.18 17:28
@Janaweli píše:
Juchuuuu , tak to drzim palce, cakam na spravicku. Paraaaada a co vsetko beries za lieky?

já beru konský dávky lenzetto a estrimax + jsem si objednala arginin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
20.9.18 20:16
Budem drzat palce, daj vediet, ci to klolo :palec:
@Maria37 píše:
já beru konský dávky lenzetto a estrimax + jsem si objednala arginin
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
21.9.18 10:04
@Janaweli píše:
Budem drzat palce, daj vediet, ci to klolo :palec:

děkuji, mám za sebou 2 potraty, tak snad se potřetí zadaří :) ikdyž děloha není ve 100% kondici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.9.18 10:58

Ja som to iste, prvy bol navyse v 5 mesiaci a uz 3 roky bojujem a teraz vidim konecne realne sancu. Drzim velmi palce a cakam na infosky :palec:

@Maria37 píše:
děkuji, mám za sebou 2 potraty, tak snad se potřetí zadaří :) ikdyž děloha není ve 100% kondici
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
5.10.18 12:20

Ahoj holky, jsem 5+2 tt :mavam: držte mi palečky - krizový je pro mě týden 6+1 až 6+5
:mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
5.10.18 14:08
@Maria37 píše:
:potlesk: :potlesk: :D :D :D supeeeer drzim velmi palce, cakam na dalsie infosky, si pre mna nadej. Ja dnes po ultrazvuku 5mm uz mam konske davky aj ja, v stredu znova kontrola. Tesim sa
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
8.10.18 10:46
@Janaweli píše: :potlesk: :potlesk: :D :D :D supeeeer drzim velmi palce, cakam na dalsie infosky, si pre mna nadej. Ja dnes po ultrazvuku 5mm uz mam konske davky aj ja, v stredu znova kontrola. Tesim sa

děkuji, u mě bude rozhodující 6+0 až 7+6 - krizové období - potraty… tak uvidíme… držím palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
25.11.18 10:15

Ahoj holky, nevite nektera, jak dlouho ted asi trva objednani na konzultaci k Dr Marovi a pripadna hysteroskopie? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
26.11.18 19:37
@Pendula1 píše:
Ahoj holky, nevite nektera, jak dlouho ted asi trva objednani na konzultaci k Dr Marovi a pripadna hysteroskopie? Diky

Ahoj. Me vzal do 5 dnu - konzulatce stoji 3 000 kc. Hysteroskopii ti taky zaridi rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
26.11.18 19:39

Tak holky. I moje treti tehotenstvi skoncilo potratem - navic dost komplikovanym. V lednu jdu k marovi na hysteroskopii. :? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
13.1.19 15:10

Ahoj holky, chci Vám dodat odvahu. Chodila jsem sem roku 2015, kdy mi zjistili Ashermana po revizi.

Absolvovala jsem zákrok u dr Máry a dnes už mám skoro měsíčního chlapečka.

Otěhotněla jsem přirozeně a vše bylo bez vážných komplikací. Přitom jsem i po zákroku měla MS slabší a sliznici jen 5,5 mm. Navíc byl proti mně i můj vysoký věk. No a nakonec to dopadlo, tak neklesejte na mysli :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
13.1.19 15:27
@Lorela píše:
Ahoj holky, chci Vám dodat odvahu. Chodila jsem sem roku 2015, kdy mi zjistili Ashermana po revizi.

Absolvovala jsem zákrok u dr Máry a dnes už mám skoro měsíčního chlapečka.

Otěhotněla jsem přirozeně a vše bylo bez vážných komplikací. Přitom jsem i po zákroku měla MS slabší a sliznici jen 5,5 mm. Navíc byl proti mně i můj vysoký věk. No a nakonec to dopadlo, tak neklesejte na mysli :kytka:

Tak to je super. Moc gratuluji… Ja jdu k Marovi v utery, ale rikal mi, ze mam spis pocitat stim, ze uz tehotenstvi nepujde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
13.1.19 23:04

@Maria37 Já si myslim, že ideální je „jet dvoukolejně“, tj. připravovat se na to, aby člověk zvládnul případně i život bez biologicky vlastních dětí, protože nikdy nemáme jistotu, že se to podaří.

Ale na druhou stranu to neznamená vzdávat se naděje, že může i tato věc do našeho života přijít. Může, i když nemusí… Moje gynekoložka prý měla případ ženy, která měla srostlou většinu dělohy a operatérka jí volala, že to nepůjde. IVF jí nevyšlo a nakonec otěhtoněla přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
14.1.19 07:06

@Lorela mas pravdu. Bohuzel u me uz hraje roli i vyssi vek. Mame pozadanoo o pestounku a uvidim, co Mara. Uz jsem z toho boje o dite, tak unavena, ze bere v uvahu obe varianty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
14.1.19 14:36

Ahoj, tak jsem i ja skoro mesic po odstraneni drobnych srustu v rozich delohy u MM. Pouzit gel, menstruaci jsem dostala za 8 dni jako normalne i pres 6mg estrofemu, ktera byla uz o neco silnejsi. Na druhou hystero me neobjednal. Skoro kazdy den me ted obcas krecovite picha v levem podbrisku. Myslite, ze je to temi srusty, ze jsou zpatky? Nemel jste to nekdo podobne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí