Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Janaweli píše:
Juchuuuu , tak to drzim palce, cakam na spravicku. Paraaaada a co vsetko beries za lieky?
já beru konský dávky lenzetto a estrimax + jsem si objednala arginin
@Maria37 píše:
já beru konský dávky lenzetto a estrimax + jsem si objednala arginin
@Janaweli píše:
Budem drzat palce, daj vediet, ci to klolo
děkuji, mám za sebou 2 potraty, tak snad se potřetí zadaří
ikdyž děloha není ve 100% kondici
Ja som to iste, prvy bol navyse v 5 mesiaci a uz 3 roky bojujem a teraz vidim konecne realne sancu. Drzim velmi palce a cakam na infosky ![]()
@Maria37 píše:
děkuji, mám za sebou 2 potraty, tak snad se potřetí zadaříikdyž děloha není ve 100% kondici
Ahoj holky, jsem 5+2 tt
držte mi palečky - krizový je pro mě týden 6+1 až 6+5
![]()
@Maria37 píše:
děkuji, mám za sebou 2 potraty, tak snad se potřetí zadaříikdyž děloha není ve 100% kondici
@Janaweli píše:![]()
![]()
![]()
![]()
supeeeer drzim velmi palce, cakam na dalsie infosky, si pre mna nadej. Ja dnes po ultrazvuku 5mm uz mam konske davky aj ja, v stredu znova kontrola. Tesim sa
děkuji, u mě bude rozhodující 6+0 až 7+6 - krizové období - potraty… tak uvidíme… držím palečky!
Ahoj holky, nevite nektera, jak dlouho ted asi trva objednani na konzultaci k Dr Marovi a pripadna hysteroskopie? Diky
@Pendula1 píše:
Ahoj holky, nevite nektera, jak dlouho ted asi trva objednani na konzultaci k Dr Marovi a pripadna hysteroskopie? Diky
Ahoj. Me vzal do 5 dnu - konzulatce stoji 3 000 kc. Hysteroskopii ti taky zaridi rychle.
Tak holky. I moje treti tehotenstvi skoncilo potratem - navic dost komplikovanym. V lednu jdu k marovi na hysteroskopii.
![]()
Ahoj holky, chci Vám dodat odvahu. Chodila jsem sem roku 2015, kdy mi zjistili Ashermana po revizi.
Absolvovala jsem zákrok u dr Máry a dnes už mám skoro měsíčního chlapečka.
Otěhotněla jsem přirozeně a vše bylo bez vážných komplikací. Přitom jsem i po zákroku měla MS slabší a sliznici jen 5,5 mm. Navíc byl proti mně i můj vysoký věk. No a nakonec to dopadlo, tak neklesejte na mysli ![]()
@Lorela píše:
Ahoj holky, chci Vám dodat odvahu. Chodila jsem sem roku 2015, kdy mi zjistili Ashermana po revizi.Absolvovala jsem zákrok u dr Máry a dnes už mám skoro měsíčního chlapečka.
Otěhotněla jsem přirozeně a vše bylo bez vážných komplikací. Přitom jsem i po zákroku měla MS slabší a sliznici jen 5,5 mm. Navíc byl proti mně i můj vysoký věk. No a nakonec to dopadlo, tak neklesejte na mysli
Tak to je super. Moc gratuluji… Ja jdu k Marovi v utery, ale rikal mi, ze mam spis pocitat stim, ze uz tehotenstvi nepujde…
@Maria37 Já si myslim, že ideální je „jet dvoukolejně“, tj. připravovat se na to, aby člověk zvládnul případně i život bez biologicky vlastních dětí, protože nikdy nemáme jistotu, že se to podaří.
Ale na druhou stranu to neznamená vzdávat se naděje, že může i tato věc do našeho života přijít. Může, i když nemusí… Moje gynekoložka prý měla případ ženy, která měla srostlou většinu dělohy a operatérka jí volala, že to nepůjde. IVF jí nevyšlo a nakonec otěhtoněla přirozeně.
@Lorela mas pravdu. Bohuzel u me uz hraje roli i vyssi vek. Mame pozadanoo o pestounku a uvidim, co Mara. Uz jsem z toho boje o dite, tak unavena, ze bere v uvahu obe varianty…
Ahoj, tak jsem i ja skoro mesic po odstraneni drobnych srustu v rozich delohy u MM. Pouzit gel, menstruaci jsem dostala za 8 dni jako normalne i pres 6mg estrofemu, ktera byla uz o neco silnejsi. Na druhou hystero me neobjednal. Skoro kazdy den me ted obcas krecovite picha v levem podbrisku. Myslite, ze je to temi srusty, ze jsou zpatky? Nemel jste to nekdo podobne?