Ashermanův syndrom

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
132
26.2.22 14:42

@Zuz108 ahoj, tak to me moc mrzi :( já jsem tu nová a potřebuji vědět jak se AS projevuje, MS mám po revizi pouze 3 dny, krvaceni je slabsi ale normálně cervena a tmave cervena krev. Byla jsem s tímto probleme u gyndare a ten mi 3 dny před MS nameril sliznici 8mm a řekl ze nevidi žádný problem a ze AS známky na UZ nevidi :( ale ta slabá Ms me zarazí. Jaké jsi měla příznaky ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
26.2.22 18:10

@aria11 ja po revizi neměla zadnou MS, 8mm je krasa..me ted 10DC nameril 2mm…

Bohuzel AS malokdo na UTZ pozna…potvrdi se jen HSK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
26.2.22 18:14

@Zuz108 a ty 2 mm se mysli součet obou stran sliznice nebo jsi měla 2 mm na každé strane? Protože prý doktoři ty čísla rikaj jako součet obou stran tudíž v mem případě 4 mm na jedné a 4 mm na druhé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
26.2.22 20:03

@aria11 to teda netusim, vubec nvm jak to meri :nevim: rekl mi 2mm, tot vse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.22 06:54

Jsem tu stále

Ahoj, je to běh na hodně dlouhou trať, zkusit se má všechno, holky vřele doporučuji Mojžíšovu metodu, pokud máte možnost na ni někam chodit, určitě cvičte🙏.Jsou to série cviků, které se co týden zvedají, cvičí se 2× denně, ale fakt má to smysl. Pomaha to tělu a po psychické stránce uleví aspoň trošku, pouštim si relaxační hudbu a aspoň takhle opravdu na chvíli vypínám. Jasne, myšlenky, proc se nedaří otěhotnět mívala taky..Kdo nezažil, nemůže nás pochopit. V těle fungujeme normálně, ale Asherman a psychika nám to jaksi kazí..Držím všem pěsti a hodně zdaru. :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.22 07:09

Jo, Vy tady probirate sliznici, tak ta byla nízká po AS, ale takhle se moje mysl nemůže ubírat, to bych se sesypala ještě víc…Prostě jsem se v hlavě „nastavila“,nepřemýšlet nad tím. Mám jedno zdravé dítě a hotovo.
Co se týká menstruace tak u mě po AS 2-3dny.
Poslední dobou se něco v mém těle děje, až budu vědět víc, určitě napíši, MS jsem nedostala, těhotenský test byl zatím negativní, tak nevím na čem jsem, objednám se na gyndu.🙏 🤪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
27.2.22 08:19
@aria11 píše:
@Zuz108 ahoj, tak to me moc mrzi :( já jsem tu nová a potřebuji vědět jak se AS projevuje, MS mám po revizi pouze 3 dny, krvaceni je slabsi ale normálně cervena a tmave cervena krev. Byla jsem s tímto probleme u gyndare a ten mi 3 dny před MS nameril sliznici 8mm a řekl ze nevidi žádný problem a ze AS známky na UZ nevidi :( ale ta slabá Ms me zarazí. Jaké jsi měla příznaky ty?

AS nikdy na utz nepozná. Požádej o USK, protože to může potvrdit pouze HSK, 8 mm je parádní. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
27.2.22 09:16

@Maria37 ahoj mockrát děkuji, no, ta sliznice je asi nějak OK ale nechápu tu menstruaci, dostala jsem ji teď 25.2. slaba a 26.2. už defakto konec, vůbec to nechápu, pokud mám sliznici 8mm Jaktoze krvacim tak krátce a malo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
27.2.22 09:43

Uvidis pristi mesic, dle jedne menses se neda nic predvidat..sliznice 8mm pro ashermana nesvedci

@aria11 píše:
@Maria37 ahoj mockrát děkuji, no, ta sliznice je asi nějak OK ale nechápu tu menstruaci, dostala jsem ji teď 25.2. slaba a 26.2. už defakto konec, vůbec to nechápu, pokud mám sliznici 8mm Jaktoze krvacim tak krátce a malo :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
27.2.22 09:58
@aria11 píše:
@Maria37 ahoj mockrát děkuji, no, ta sliznice je asi nějak OK ale nechápu tu menstruaci, dostala jsem ji teď 25.2. slaba a 26.2. už defakto konec, vůbec to nechápu, pokud mám sliznici 8mm Jaktoze krvacim tak krátce a malo :,(

Snažíte se? Pokud by to nešlo, tak si řekni o HSK, protože divný to fakt je. Ale já měla u AS maximálně 4 mm a to do mě prali hormony a MS jsem neměla vůbec, jen bolesti. Gynekolog měl že mě srandu, ale potom to HSK potvrdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
27.2.22 10:22

@LadyEf děkuji za odpověď, jak jsem řekla nahoře, řekl mi 8 mm ale prý to na UZ meri jako součet obou stran..tudíž 4 tam a 4 tam…ale v papírech mám napsáno E 8 mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
27.2.22 10:24

@Maria37 ne nesnazime ale chtěli bychom na konci roku začít se snažit o druhé…jinak vy jste měla 4 mm tedy taky jako součet obou stran? Nebo 4 mm pouze jednu stranu?

Jinak me napada ze jsem tento cyklus pila hodně kontryhel - do ovulace…a je pravda, ze když jsem ho pila chvíli i Predtim tak mi přišlo ze mám MS taky o dost slabsi ale muže to byt jen náhoda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.22 07:38

Na me teda kontryhel asi taky působí spis opacne bych rekla 🤦 je mi divne, ze bych po léčbě u Mary hned dalsi mesic nemela MS…dle Mudr mam sliznici nizkou hodne…uvidime dale…

• Citovat
  • Upravit
132
7.3.22 10:49
@Anonymní píše:
Na me teda kontryhel asi taky působí spis opacne bych rekla 🤦 je mi divne, ze bych po léčbě u Mary hned dalsi mesic nemela MS…dle Mudr mam sliznici nizkou hodne…uvidime dale…

Ze? Přijde mi, ze když ho piju tak je Ms fakt hodně slaba :nevim: a vy ho pijete teda taky kvůli sliznici ze? Achjo mi neříkejte ze jsme zrovna my ty nešťastný na který to ma opačný efekt :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.22 12:04

Kontryhle

Ahojky, já měla MS hned slabou a teď co pijí čaj z kontryhele mám aspoň klidnejsi bezbolestivou ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí