Ashermanův syndrom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ashermanka
25.3.13 21:25

Jinak ještě s tou prostorností dělohy - MM to pozná už od oka, jestli kouká na dělohu bezdětné, nebo už vícerodičky :lol: Jinak poznají měřením na UTZ jaké má rozměry.

• Citovat
  • Upravit
Marsi-mar
25.3.13 21:28

Ashermanko koukám na to jak tele na nové vrata 8o 8o, fakt tady hlatám každý písmenko, takže omluv můj následný dotaz - vím, že nejsi odborník, nevíš jak na tom jsem - ale přesto bych ráda znala Tvůj názor. Jaké podle Tebe máme šance?? Vím, že se na to takhle odpovědět nedá, to chápu, ale třeba jen Tvůj osobní názor… :?

• Citovat
  • Upravit
ashermanka
25.3.13 21:35

Ty jo, tak to si vůbec netroufnu ani odhadnout… To ti neřekne ani odborník, to je fakt ve hvězdách, ať děláš co děláš. Navíc když nevíme, jestli tvůj dr. měl s tím nálezem pravdu.
Jako co se týká mě, tak můj vnitřní pocit, už od té doby, co se to zjistilo je, že to miminko ještě mít budu a není to jen, že bych si to hrozně přála a namlouvala a snažila se myslet pozitivně, ale tak nějak si myslím, že to prostě bude. Jen teda doufám, že ne až za 10 let :) Z příběhů, které jsem četla, bylo fakt hodně ženských, které otěhotněly i po naprosto příšerných nálezech (jako totální srůst dělohy, 95% dělohy vyplněné srůsty, 4mm sliznice), dokonce i takové, které otěhotněly a donosily dítě i přes srůsty, že tam byly v té děloze zapasované mezi srůsty, chuďátka. Rozhodně čím víc srůstů a čím víc jich je v horní části dělohy, tím se šance snižuje, ale nulová teda není, to rozhodně ne, proto mě tak nadzvedlo to doporučení, že jediná tvá šance na biol. dítě je náhradní matka. Jako do tohohle fakt nikdo nevidí a žádný doktor si to netroufne odhadnout.

• Citovat
  • Upravit
Marsi-mar
25.3.13 21:43

Moc děkuju… mě právě také odradilo to co mi řekl po jediné HSK. Nečekám zázraky, ale když jsem to tak vše pročítala, tak třeba to tělísko opravdu k něčemu bude, aspoň zabrání těm srůstům a pak se uvidí. Nečetla jsi náhodou otom, jak dlouho ho tam nechávají?? Mě řekl max. 3 měsíce, ale četla jsem, že ho nechávají pro jistotu i dýl. No myslím, že stejně chytřejší budem až to vyndají a bude zpráva o další HSK. Ale i tak si vážím Tvé odpovědi… já se také snažím bojovat s psychikou - ta je mocná, takže se utěšuju a zároveň i bojím vůbec doufat. Chce to čas a hlavně trpělivost a především " zkušené ručičky "… takže uvidíme co mi řekne a pak do třetice se kdyžtak stěhuju k MM :jazyk: :pankac: :pankac:..
Díky moc, letím spát, jinak ráno nevstanu… paa :hug:

• Citovat
  • Upravit
ashermanka
25.3.13 21:48

Já bych déle než tři měsíce nenechávala, to už mi přijde zbytečné. Mně řekli 3-6 měsíců podle nálezu. Tak dobrou..

• Citovat
  • Upravit
Marsi-mar
25.3.13 21:53

Tak dobrá zpráva na konec - já se bála, že přijdu a řekne " tak se stavte za rok ", tak aspoň v květnu se budu mít na co těšit, děkuji mocinky moc…

• Citovat
  • Upravit
365
25.3.13 22:08

JÉÉÉÉÉÉÉÉ, TEDA HOLKY, TDY SE TO ROZJELO A JÁ HNÍPALA V PRÁCI…=DD NICMÉÉNĚ PÍŠU VELKÝMA PÍSMENKAMA, MÁM OBROVITÁNSKOU RADOST…

CHVILKA NAPĚTÍ…

DOSTALA JSEM MĚSÍČKYYYYYYYYYYYY… :-O :-O :-O :-O

alespoň teda myslím, od 3 hod mám plnou vložku ale je prvda že od té HSK jsem ležela v podstatě jen doma, tak možná je to že to i ještě z té HSK, já nevím, nicméně je to oprvdu ošklivá hnědá krev…můžou to být měsíčky??? Terezko??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ashermanka
25.3.13 22:13

Miško,

já už musím běžet, ale jo, proč by ne, pokud to na dny plus mínus vychází. Třeba je to špinění jen jak se to rozjíždí a zítra už bude červená! Tak si je užij :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
365
25.3.13 22:18

No, intenzitou by to souhlasilo, protože tohle špinění už vážně není, ale spíš mě zaráží ta barva, proto se tak hloupě ptám.. jéééé, já mám takovou radost… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: moje poslední MS byli v květnu 2012.. jinak na dny to právě sedí uplně přesně jak jsem měla spočítané, dle ovulky atd..=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrea N.
25.3.13 22:27

Gratuluju, misko. Tak at se ti poradne menses rozjede :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Andrea N.
25.3.13 22:32

A zavidim ti Misko, ze uz to mas za sebou a vis z te HSK na cem ses, uz chci utery a byt po zakroku… :?

• Citovat
  • Upravit
365
25.3.13 22:32

Děkuju Andrej.. tak jsem četla že už jsi v čr.. :lol: PARÁDA..=)máš tu i manžílka nebo sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrea N.
25.3.13 22:43

Zatim sama, ale manzel prijede na zakrok :) jsem ted u rodicu. Zajimalo by mi, jak si zjistujes ovulaci, protoze ja si nejsem jista, zda ovuluju, bricho mi boli porad stejne a nijak to nemerim :think:

• Citovat
  • Upravit
365
25.3.13 22:48

Tak měř kočko..já jí mám ověřenou jednqk od Dr, rostoucí folíky-vajíčka, volná tekutina po ovu a MM potvrdil na UTZ i žluté tělísko.. pak jsem zkoušela i ovu testy, mám plodný hlen a taky si měřím BT..=D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrea N.
25.3.13 22:52

Diky :) budu se muset na to pak zamerit. Jedina vec, co mi gynekolog nove potvrdil byla cysta :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex