Ashermanův syndrom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
365
27.3.13 13:01

No, jako číst poslední dny moje příspěvky musí být vážně lahoda pro třeba ne tolik zasvěcenou osobu, ale co naděláš.. Terezko, já se vážně moc a moc raduji, jsem za to strašně vděčná a jsem šťastná… myslíš že to třeba může i značit to že to děložní hrdlo jak jsi psala nemusí být zužené? je to teď poslední dobou taková trošíčku moje noční můřa.. :jazyk: :jazyk: a Botaska othulkovala jak rychle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ashermanka
27.3.13 13:06

Jé, že já ti to o tom hrdle vůbec psala… :D To vážně neodhadnu, to ti řekne MM u další HSK, jak to tam vypadá. Fakt to má v oku a řekne ti, jestli takhle má vypadat děloha prvorodičky.
Botasce to právě trvalo dlouho, myslím 3 roky po HSK, ale psala, že měla ještě jiné potíže, takže jí šanci na přirozené otěhotnění vyčíslili na nějaké desetiny procenta. A vidíš to!

• Citovat
  • Upravit
365
27.3.13 13:06

UŽ ABYCH BYLA TĚHOTNÁ A BYL TU ODEMNĚ KLID VIĎ? :D :D :D :zed: :zed: JÁ VÍM..=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ashermanka
27.3.13 13:19

Ne, to ne. Ale už abys byla těhotná a měla tohle za sebou, to jo. :)

• Citovat
  • Upravit
Andrea N.
27.3.13 13:25

Misko, neboj. Myslim, ze se velmi brzy dockas. Pokud vis presne, kdy mas ovulaci, tak se ti to s velkou pracdepodobnosti povede, co nejdrive po zakroku a srusty nebudou mit sanci se utvorit znovu. Navic jsi mlada, nembela si v minulosti problem otehotnet a vzhledebm k tomu, ze hodne menstruujes, tak sliznice tam bude. Good luck.

• Citovat
  • Upravit
365
27.3.13 13:29

Holky, kdybyste jen věděli kolik mi tohle psaní a tohle povzbuzování pomáhá…uplně se cítím dobře a díky Terce tomu fakt věřím že otěhulím hnedle..(až na to hrdlo :lol: :lol: :lol: :lol: ) qle ne, fakt v to strašně moc věřím a za poslední rok se oprvdu cítím nejlépe.. holky v práci říkaly i že mi to nějak moc sluší poslední dobou a že jenom zářím… a dokonce i můj Ondra mi obden říká jak mi to sluší a jen abych uvedla na pravou míru, neříkal mi to asi nikdy takhle moc, max jednou za 3 měsíce..=) cha cha..=))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ashermanka
27.3.13 13:30

Tak to víš, ta psychická pohoda se prostě na tobě odrazí. A jak probíhalo to imuno a kdy budeš něco vědět?

• Citovat
  • Upravit
365
27.3.13 13:42

To máš prvdu odvíjí a to moc, konečně jsem v pohodě a díky tim srůstům že se to tak táhlo jsem se nemola ani od toho posledního potratu odpoutat, pořád jsem myslela coby, kdyby a že možná bylo poslední a nemohla jsem se prostě vůbec hodi do klidu, ob den brečela, jednou ze stráty a jednou že už to nikdy nebude a pořád dokola takhle..no a s MM jakoby to pomaličku šlo pryč.. však jsem mu taky do jednoho z mejlů napsala že vím že si ho chválí každá druhá pacientka, ale že jsem mu to i já chtěla napsat že myslím že je člověk na svém místě, že knečně mám pocit že někoho zajímá můj problém a že mu neskutečně moc děkuju, napsal tenkrát že mi děkuje za milá slova a že si toho moc váží, od té doby když mu napšu do hodinky většinou odepíše a vždy mi píše i smajlíky a dá si tu práci aby mi vždy naspal na mé díky poslední e-mail a vždy zní:„není zač“ MM..

moc si toho člověka vážím a i jeho práce a až jednou to miminko opravdu mít budu jsem rozhodnutá mu dojet osobně poděkovat a ukázat zázrak na kterém má zásluhu.. myslím, anebo po tom všem vím že být dobrým lékaře a oprvdu lidem pomáhat dnes není samozdřejmností…
Ty samé díky ale patří i tobě Terko, protože kdybys mě tenkrát neobjevila a neotevřela mi oči, tak se v tom plácám dodnes a možná už bych byla i někde na psyndě z toho Dr a asi bych se utrápila že bych byla pořád „NEMOCNÁ“

TAKŽE TERKO.. :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrea N.
27.3.13 13:45

Je super ze ti podarlo se tak pozitivne naladit a namotivovat. To je klic k uspechu. Ja jsem Woody Allenovsky typ, nam nezbyva nic jineho nes se dat na buddhisticky meditace a nejak to pretrpet. Jeste jednou, good luck, damy.

• Citovat
  • Upravit
365
27.3.13 13:50

Woody allenovský typ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ashermanka
27.3.13 13:56

Jé, se budu červenat :mrgreen:
Ironií je, že ty jsi vlastně pro svého dr. byla naprosto zdravá… Nechápu to, tak jednoduchá diagnóza a naprosto samozřejmá! Revize - žádná MS - bolesti místo MS - Asherman! Co je na tom tak složitýho?
Já právě až po jednání s MM jsem zjistila jak moc je důležité aby dr. byl i lidský a měl citlivý přístup k pacientovi, že nestačí být jen odborník v daném oboru. Prostě jsem do té doby byla zdravá a po doktorech nikdy nechodila, tak mi to ani nedocházelo, že k doktorům taky patří pokora a úcta k lidem, že to, co řeknou není vždycky absolutní pravda a když instinkt napovídá, že není všechno v pořádku, že se vždycky vyplatí hledat druhý názor, byť bys měla dojíždět přes půl republiky. Proto jsem sem to info o něm dala, protože jsem věděla, jaký to pro mě znamenalo zvrat v celém Ashermanovi a kdyby to pomohlo i jedné jediné ostatní postižené, tak za to budu ráda.
A heleď nepatřím mezi ty, které v tobě živí tu falešnou naději jakože příští měsíc se to už podaří a neboj, miminko přijde, a tak (naopak - sama víš, že dokážu vlítnout do cizí diskuze a napsat co si myslím :lol: byť jsem se dlouho rozhodovala, jestli ti to o AS napsat, ale věděla jsem, že já bych to vědět chtěla, tak jsem to riskla. Sice se tam na mě holky moc netvářily, ale jsem fakt ráda, že jsem to udělala), ale u tebe a Andrejky si fakt myslím, že je to otázka pár měsíců. A doufám že i u Marsi, až narazí na pořádného dr. a bude jisté jak moc nebo málo je poškozená ta děloha. Moc vám holky přeju ten happy end!

• Citovat
  • Upravit
ashermanka
27.3.13 13:58

Andrej

Až budeš mít po HSK a budeš číst tu pozitivní operační zprávu, počkáš si na MM a on ti to ještě jednou vysvětlí, že ta naděje u tebe je veliká, tak tě to prostě nakopne a nějakej Woody Allen se může jít zahrabat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
365
27.3.13 14:01

Já vím Teruš, že jsi taková a právě proto si tolik toho vážím a oprvdu bez žádných okolek jsi pro mě v tomhle simyslu moc důležítá protože říkáš prvdu a mě to tak strašně pomáhá po té psychycké stránce že to po té fyzické nemůže být ani jinak..=)
Jsem strašně ráda že jsi to nakonec udělala a nedala ses, udělala bych teď to samé když je jasné že tenkrát mě to položilo a zhroutil se mi svět.. já to věděla že to v pořádku není, je to ten vnitřní pocit jak jsi psala tenkrát, ale strašně jsem tomu nechtěla věřit a prošla jsem uplně stejnýma stádijema jako ty než jsem to teda vůbec pochopila že ho vážně mám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrea N.
27.3.13 14:23

Ashermanka, dik za podporu…

• Citovat
  • Upravit
365
27.3.13 14:37

Co to tedy znamená woody Allenovský ty? já jsem mimo..=(

• načítám...