Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dice píše:
On to nevydrží tak dlouho tutlat, prostě ho donut k tomu aby se aspon priznal a resili jste co dal.
Moje nej kamoska takto nasla v noci sedet s flaskou vina na zemi u sedacky v obyvaku pritele jak mluvi s nejakou babou evidentne milenkou a ona chvilku stala za dverma a poslouchala, pka tam vlitla on vydesenej atd ale doted tvrdi ze s nikym nemluvil a nic neni pravda!!Magor proste!!!!V haji no.....
Proste ho dus a dostan to z nej, pze tohle je hnus nejvetsi bylo by me z nej zle.
Tak ten je taky libovej ![]()
že?? A nic se prostě nedeje, jezdi si vsude mozne, lze silene porad a nikdo mu to nedokaze…ona ho pak jeste jednou sledovala na jednu akci a byl tam s ni, mela stejny jmeno takze ona a zase jak kdyby nic…je to mazec a je me z toho zle.
Ahoj.Je mi to líto,já takhle přišla na nevěru manželoj,akorát to měl v emailech
Měla jsem doma ročního kluka a bylo mě hrozně,dusila jsem to v sobě a nikomu to neřekla.Po nějakým čase tlačení na něj to přiznal.A věř,nikdy to nebude už fungovat,snad to ani nejde odpustit,mě z něj bylo na
Ale čas všechny rány zahojí a čeká na tebe určitě někde někdo lepší,kdo si vás bude vážit ![]()
Ono je fakt, že některé „jasné důkazy“ jsou vlastně nedopatření. A ráda bych byla opatrná a střídmá a nevolat na poplach. Jakože ono „zopakování“ - co si tak mohli zopakovat? Partii piškvorek???
Jakože se rád sprchuje?
Jakože mu furt někdo posílá esemesky a on o nich FAKT neví??? A že současně obědnávání dárku je takový kumšt (no, faktem je, že občas doručení zásilky koupené na netu je taky dílo hodné samostatné napínavé novely , neboť není jasné, jestli to náhodou neskončí vraždou
)???
Ale pokud se na to mám podívat jako každá jiná ženská a přestavit si, že jsem v tvé kůži - tak fakt ale hodně hloupě zapírá to, co je nad slunce jasný
![]()
Fuj, fuj a zase fuj! Znám to taky. Když už se člověk natolik sám před sebou ponížil a s třesoucíma se rukama našel v tlf „jasné důkazy“, tak dotyčný o ničem nevěděl a jen se hloupě smál… ![]()
Naštěstí jsem se debila zbavila včas, než jsme případně měli děti a byli manželé, uf!
Mělas mu ty SMS omlátit o palici hned v autě, když jsi to našla, já bych asi nevydržela. Pěknej dáreček ti teda dal, jen co je pravda… ![]()
Můj ex se bránil, i když jsem měla jasné důkazy, pořád tvrdil, že nic.. nakonec se odstěhoval, volala mi, jak trpí na ubytovně a přitom byl celou dobu u ní.
Radím, pozoruj jak se chová, časem to vyplave na povrch, chlapec nevypadá, že by to uměl tutlat.
Dice píše:
On to nevydrží tak dlouho tutlat, prostě ho donut k tomu aby se aspon priznal a resili jste co dal.
Moje nej kamoska takto nasla v noci sedet s flaskou vina na zemi u sedacky v obyvaku pritele jak mluvi s nejakou babou evidentne milenkou a ona chvilku stala za dverma a poslouchala, pka tam vlitla on vydesenej atd ale doted tvrdi ze s nikym nemluvil a nic neni pravda!!Magor proste!!!!V haji no.....
Proste ho dus a dostan to z nej, pze tohle je hnus nejvetsi bylo by me z nej zle.
Mně manžel dlouho dlouho tvrdil, že nikým nepsal, nemluvil…i v době,kdy jsem měla v ruce podrobný výpis hovoru a sms a věděla jsem komu to číslo patří.
Mě muž tvrdil, že jsem paranoidní a že je to jen kamarádka a on nemůže za to, že ho ona miluje.
U soudu tvrdil, že jsem ho tak dlouho podezírala z nevěry a byla žárlivá, až mě podvedl. ![]()
A můžu se zeptat co jsi pak dělala, pže ta kamoška už je nervově uplně totalně v haji…
pikola píše:
Mě muž tvrdil, že jsem paranoidní a že je to jen kamarádka a on nemůže za to, že ho ona miluje.
U soudu tvrdil, že jsem ho tak dlouho podezírala z nevěry a byla žárlivá, až mě podvedl.
To je prase
![]()
Dice píše:pikola píše:To je prase
U soudu tvrdil, že jsem ho tak dlouho podezírala z nevěry a byla žárlivá, až mě podvedl.![]()
![]()
![]()
Mě to před tím soudcem přišlo docela vtipný, jsem si říkala „ty jsi fakt debil“ ![]()
Jo to jsem nasla u sveho muze v emailech. Email pro jeho bejvalou, ktery psal, kdyz jsem byla ve 3.mesici tehotenstvi. „Ahoj zlato, miluji te moje nove cislo je xxx xxx xxx!“ Zjistila jsem to az po porodu nasi dcerky a bohuzel mi to zaprel, ale po case si s bejvalkou prestal psat a stykat se nemohli, protoze ona se odstehovala mimo mesto a on z prace chodil rovnou domu. A jelikoz pracuje nedaleko v kavarne, tak jsem ho mela pod kontrolou.
Dnes uz je to minulost. Ale myslenka, ze jsme se v te dobe na mimi spolu tesili a on ji napsal tohle, me hodne mrzi.
![]()
Dice píše:
A můžu se zeptat co jsi pak dělala, pže ta kamoška už je nervově uplně totalně v haji…
No nic. Co mi zbývalo.
Pak z něj vylezlo, že si jen volali a psali,nic spolu nemeli.
Ono pak když jsem přemýšlela neměl ani kdy. Byla to učnice od nich z práce.Tehda doma nějaké problémy, a neměl to prý s kým probrat.
No řekla jsem mu,at si vybere rodinu nebo ji. Odešl z práce, našel si jinou práci a dávali jsme vztah do kopy.
Dodnes nevím jestli spolu opravdu něco měli nebo ne, ale už nepátrám
holky ja jsem mu dala na vyber vud prizna barvu nebo od neho odejdu tohle uz je na me moc ale jeste je tu jedna moznost dneska jedem k jeho rodicum snad mam bet takova mrcha rict to pred nima on ma s jeho taty respekt a bobky tak nvim no