Asi mě podvádí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
petruše08
29.9.11 14:07

Holmo,tak nějak s tebou souhlasím…ale to by bylo asi na dlouho se tu rozepisovat.no spíš bych potřebovala tu radu,jak to chodí v manželské poradně a kde jí hledat.Děti mám 3 a jsme spolu už vís jak 15let :oops: .

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.9.11 14:10

petruše08

v rodině plné ponižování, fyzického týrání jsem vyrůstala. Závidím těm, kteří měli krásné dětství, na mě se to mé znatelně podepsalo. Mám problémy v současném manželství, navštěvuji terapeuta. Strach z otce mě provází dodnes a to se jakž takž uklidnil.

Viděla jsem svou maminku s pořezaným zápěstím, s otřesem mozku, kdy ji tchýně zamkla s námi v ložnici, aby si nemohla zavlat pomoc. Jezdili jsme po sociálkách a málem nás odebrali. mamkla slíbila, že nás uchrání. Uchránila, ale pamatovat si, jak před námi otec matku bil, topil ve vaně, rozmlátil dveře, když se zamkla v koupelně…

Opravdu zvaž, jestli u vás manželský poradce pomůže. obecně tací lidé si vůbec nepřipouští, že mají nějaký problém a už vůbec nehodlají podstupovat nějaké povídání.

Jestli tvé děti mají strach, myslím, že by se musel hodně rychle změnit a radikálně, což asi není reálné.

Vím, že to asi víš, ale tvé děti neskutečně trpí, nenech to dojít tak daleko, aby ponižování přešlo ve fyzické násilí.

Omlouvám se za anonym, asi se to už bude plést,ale nemůžu tu vystupovat pod svým nickem.

Držím ti pěsti…

• Citovat
  • Upravit
petruše08
29.9.11 14:15

Když si to teď čtu,úplně se vidím nás.Včera přišla 10letá dcera o půl hodiny domů později a brečela mi tu,že až tatka vyleze z vany bude zle.Tak jsem jí uklidnila,že se nic zlého nestalo a at je v klidu.Manžel teda nic neřekl.ale dnes ,když mi z práce volal,tak jsem mu řekla,že takhle to nejde,že já snesu vše,ale děti ne,že holka plakala,řekl mi,že za vše můžu já,že já jsem ta špatná.Já si myslím,že jsem byla vždy pohodářka s hodně optimismem,ale nějak po jeho slovech se cítím,jako nicka,která je neschopná,nemá práci a jen se válí doma a tak aby se neřeklo se postará o ty tři děti…hrůza pro mě.

• Citovat
  • Upravit
petruše08
29.9.11 14:19

prostě mi připadá,že padám někam na úplné dno a nebejt dětí,že nevím co by se stalo.A to vám holky řeknu,že kdyby mi tohle dřív někdo povídal,nevěřila bych…jo,jo,život se dokáže změnit tak rychle,že to člověku nedojde a pak se diví,kde je ta láska,kde je ten milej člověk,který mě miloval,držel za ruku,když jsem mu porodila děti…najednou prázdnota,bolest v srdíčku a jen doufám,že se to snad zlepší a Já se polepším…

• Citovat
  • Upravit
3204
29.9.11 14:20

Petruško, nenech sebe a děti týrat, jestli můžeš jít k vašim, tak běž, i kdyby jen dočasně, ale něco udělej, on si nesmí myslet, že si do Tebe může kopat jak dlouho bude chtít :hug: Nejsi žádná nicka, mít tři děti a zvládat je i domácnost to není málo, jsi statečná a silná ženská, držím Ti palce, ať se dobře a co nejdříve rozhodneš :palec:
On ví, že víš o jeho nevěře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.9.11 14:23
petruše08 píše:
prostě mi připadá,že padám někam na úplné dno a nebejt dětí,že nevím co by se stalo.A to vám holky řeknu,že kdyby mi tohle dřív někdo povídal,nevěřila bych…jo,jo,život se dokáže změnit tak rychle,že to člověku nedojde a pak se diví,kde je ta láska,kde je ten milej člověk,který mě miloval,držel za ruku,když jsem mu porodila děti…najednou prázdnota,bolest v srdíčku a jen doufám,že se to snad zlepší a Já se polepším…

Máš pocit, že by ses měla zlepšit?
Jen ty víš, jak to u vás vypadá, co kdo dělá nebo nedělá, ale podle toho, co píšeš si myslím, že zlepšovat by se měl on. Nebo jsem něco blbě pochopila?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.11 14:23

Holky, já nejsem zase taková pohodářka, abych mu tolerovala xkrát za měsíc nějakou bokovku - to bych mu ho ufikla a pak šla od něj. Ale prostě se bohužel čas od času stane :-( (dost možná, že to má jako vzor z rodiny, protože jeho otec je neskutečný proutník :think: ). Ono je prostě někdy lepší nic nevědět a žije se mnohem snáz. Takže opravdu nemáme „volné manželství“. Já osobně nevěru nesnáším a nevím, jestli bych někdy byla schopna ho podvést (ale nikdy neříkám nikdy). Také jsem kdysi říkala, že bych nevěru nikdy neodpustila, ale postupem času a okolností, k tomu člověk získává jiný přístup. Asi bych k tomu měla jiný přístup, kdyby byl špatný otec a špatný manžel. Ale on nás fakt miluje a „umí“ rozlišit ten rozdíl mezi láskou a sexem - nechápu, neumím - ale pitvat se v tom nehodlám :think: .
Jenže si kolikrát říkám, že je lepší mít spokojené manželství i za cenu občasného úletu, než mít doma protivnýho bručouna, který řve na děti a ženskou mlátí, chlastá, hraje automaty nebo něco podobného. (Teri)

• Citovat
  • Upravit
46669
29.9.11 14:26

Teri, to je mazec! Vůbec si toto neumím představit. Jak to bereš v pohodě nebo se aspoň tak tváříš a hlavně, jak on to dokáže hrát na dvě strany. Fakt nechápu! 8-o
Tisíckrát jsem to viděla ve filmu, tohle je jako film…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.11 14:26

petruš08

ty se měnit nemusíš. Vidím tě jako svou mamku: lítaš kolem dětí, do toho uklízíš co jen stihneš a ještě se děláš s večeří, aby až přijde, neřekl, že je studená, nebo žádná.

To, že ti řekl, že je to tvůj problém, nebo tvoje chyba, není pravda! ty se nemáš za co omlouvat a jak polepšovat nebo měnit. Ty jediný co by jsi měla udělat je, vzít kufry, naházet do toho oblečení, nějaké hračky a ostatní potřeby, zavřít kufry, popadnout děti, zavolat mámě, nebo kamarádce, vysvětlit situaci, zařídit, ať tě někdo vyzvedne, pokud nemáš auto a nazdar. Nechat na stole vzkaz: Pro zbytek si dojedu.

Když s ním budeš chtít diskutvat a řešit problém, nebude to mít význam. Pro něj jsi ta špatná, která by mu ještě vzala děti, takže si myslím, že debata by byla k ničemu.

Takový typ lidí se velmi těžko mění, snad jen čas je dovede změnit a ani to nemusí být pravidlem.

• Citovat
  • Upravit
petruše08
29.9.11 14:30

asi ví,ale dělá ze mě vola…jako že je to služební volání,psaní a tak.Ale,já měla i jinné věci které ho odhalují.Ale nejhorší je,že já se dostala do takového stádia,že at si uleví,když má potřebu a nevadí mu to,ale to slovní ubližování je horší.Spousty přátel co jsme měli o nás díky němu nestojí,protože on každého poučuje jen on má pravdu a jinak je zle.Já jsem povl,který nemá práci,přitom práce by byla,ale nikam,kde jsou chlapy nesmím a nebo mi to vysvětlí tím,že s jednou ledvinou si kripla nikde nevemou a tak.Kolikrát jsem brečela,at neubližuje,že co jsi dodělal vysokou školu a pracuje na vysokém místě ho neopravnuje nám ubližovat…ALE.Holky,já bych napsala knihu,za ty leta.Ale tím vás tu nechci otravovat.Jen jsem mu chtěla dát ještě šanci,třeba má taky problém,ale spíš si myslím,že ho omlouvám,ale zase nechápu proč,s láskou to asi nemá nic společného.Jene ty děti,to mě trápí…

• Citovat
  • Upravit
petruše08
29.9.11 14:34

Anonymní,přesně,jak píšeš,kdykoliv s ním chci mluvit,tak nechce,je unavenej ,nemá čas a prostě na hovno…Kdybych mu řekla,že skočím z okna,tak mi ho snad ještě otevře :pocitac: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
3204
29.9.11 14:37

Petruš, jak jste spolu dlouho? A jak velký máte děti?
Když má vysokou školu, tak by právě měl mít rozum a umět se chovat ke svojí ženě a dětem, navíc, když jsi vlastně nemocná - jedna ledvina, to jsi asi zažila pěkný věci, viď. Je mi to všechno za Tebe moc líto, drž se holka, posílám hodně síly :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petruše08
29.9.11 14:37

A nemluvě o tom,že neví co děti probírají ve škole,co malej ve školce,kolik stojí chleba…kdy jsem vyžehlila košile.Prostě nic,příjde domů,je teda fakt,že s prckem jde ven,vykoupe ho,ale dvě jinné večeře jsou podmínkou…Jedna v 17h a pak v 19h…Ach jo…

• Citovat
  • Upravit
petruše08
29.9.11 14:43

Kaďule,jsme spolu od 18 let mejch teda…v 19 se mi narodil syn,neplánovanej,pak do dvou let dcerka plánovaná…a tím jsem chtěla dát konečnou.ale holt pěkná dovolená u moře a máme super draka 4letého.Pro všechny bych dejchala ,jsou to pro mě zlatíčka :-) .a malej kor,je to astmatik,atopickej ekzém a od mala jsem s ním po nemocnicích,kde do něj rvou kortikoidy.Ale je to pro mě samozřejmost,miluju svoje děti..Proto nevím,jestli se nesebrat a jít…ale co ženská po 30tce,rodiče 200km daleko…Je to těžké,to mi věř.

• Citovat
  • Upravit
petruše08
29.9.11 14:45

Jít k rodičům můžu,ale jen přechodné období…bojím se zůstat sama,bez příjmu.Proto jsem si říkala,že tu poradnu,musím najít práci a pak mazat hooodně daleko.Ale vyhrožování tipu,nemjsi nic,já mám postavení a děti ti vezmu…holky to je bolest největší…to by mě na to dno dotáhlo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky