Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JayLee píše:řidítka echt krásný třebas ne?jemná mechanika kurník co to může být
Já na Aukru docela casto jsem a pravidelne obchoduju takze mozna doma nejaky tvuj vytvori i mam teda?Co konkretne tvoris?
@JayLee píše:
nech bejt řidítka v akci ze staré Jawy![]()
![]()
hele ja tipuju nejaky vlacky nebo auticka nebo elektronika nejaka
![]()
mozna i vibrator
![]()
![]()
jakože použitý vibroš na aukru?
![]()
@JayLee píše:
nech bejt řidítka v akci ze staré Jawy![]()
![]()
hele ja tipuju nejaky vlacky nebo auticka nebo elektronika nejaka
![]()
mozna i vibrator
![]()
![]()
My nesmíme ani naznačovat…
@Jura007 píše:
My nesmíme ani naz![]()
![]()
načovat…
@JayLee píše:
no ja treba taky ze jo no hýml![]()
a je to pro deti neco Jurko?
ikdyž ten vibroš z podpisem ten by musel být ve vitrínce ..
No něco vzdáleně podobného vyrobili moji bývalí kolegové pro kluky od marry… Říkejme tomu třeba MERKUR; i když on to MERKUR vlastně není.
Prostě jemná mechanika, no. Používá to jedna skupina chlapů, se specificky postiženým rozumem. Asi jako jsem já.
K vláčkům by to možná taky šlo…
@Jura007 píše:
No něco vzdáleně podobného vyrobili moji bývalí kolegové pro kluky od marry… Říkejme tomu třeba MERKUR; i když on to MERKUR vlastně není.
Prostě jemná mechanika, no. Používá to jedna skupina chlapů, se specificky postiženým rozumem. Asi jako jsem já.K vláčkům by to možná taky šlo…
Omlouvám se za OT,ale @saracenka čím,to je,že kam ty vlezeš tam se objeví sex?
Ty jsem schopná ho zamontovat i do diskuze o chůvičkách
![]()
@tetes píše:
Omlouvám se za OT,ale @saracenka čím,to je,že kam ty vlezeš tam se objeví sex?![]()
Ty jsem schopná ho zamontovat i do diskuze o chůvičkách
![]()
![]()
Příspěvek upraven 02.06.12 v 14:06
tetes: no ona je taková nevyskákaná..... V mém věku to lidi už tak nebere (většinou…
)
@Jura007 píše:
tetes: no ona je taková nevyskákaná..... V mém věku to lidi už tak nebere (většinou…)
hele nech bejt beztak jsi takovej ten jura co si taky rád zaskotačí ![]()
Juro ja tedy nemam jeste dite ve veku na krouzky
Ale kdyz jsem byla ja osobne mala, tak jsem na spoustu krouzku, ktere vedli chlapi, chodila. Treba na pocitace, na modelare… Vedle byli radioamateri. Tyhle krouzky prece zensky vest nemuzou
Tenkrat to divny nikomu neprislo, krouzek programovani vedl muj bracha a zenskou v te dobe nemel, proste ho to bavilo. Je to skoda, ze je ted jina doba. Na tyhle vedouci vzpominam nejradsi, protoze k tem cinnostem meli vazne vztah a ne jak nektery zensky-slepice. Ale chapu dnesni mamy, jak rikam je jina doba