Asi moc přemýšlím - muž jako vedoucí kroužků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nesinka
2.6.12 13:50

Juro ja tedy nemam jeste dite ve veku na krouzky :-D Ale kdyz jsem byla ja osobne mala, tak jsem na spoustu krouzku, ktere vedli chlapi, chodila. Treba na pocitace, na modelare… Vedle byli radioamateri. Tyhle krouzky prece zensky vest nemuzou :-D Tenkrat to divny nikomu neprislo, krouzek programovani vedl muj bracha a zenskou v te dobe nemel, proste ho to bavilo. Je to skoda, ze je ted jina doba. Na tyhle vedouci vzpominam nejradsi, protoze k tem cinnostem meli vazne vztah a ne jak nektery zensky-slepice. Ale chapu dnesni mamy, jak rikam je jina doba :(

• Citovat
  • Upravit
saracenka
2.6.12 13:50
@JayLee píše:
Já na Aukru docela casto jsem a pravidelne obchoduju takze mozna doma nejaky tvuj vytvori i mam teda? :think: Co konkretne tvoris? :jazyk:
řidítka echt krásný třebas ne?jemná mechanika kurník co to může být :think: :think: :think: :think: :think:
  • Citovat
  • Upravit
saracenka
2.6.12 13:54
@JayLee píše:
nech bejt řidítka v akci ze staré Jawy :cert: :cert: :mrgreen: hele ja tipuju nejaky vlacky nebo auticka nebo elektronika nejaka :think: :nevim: mozna i vibrator 8o :roll: :mrgreen:

8o 8o 8o 8o jakože použitý vibroš na aukru? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
18305
2.6.12 13:55
@JayLee píše:
nech bejt řidítka v akci ze staré Jawy :cert: :cert: :mrgreen: hele ja tipuju nejaky vlacky nebo auticka nebo elektronika nejaka :think: :nevim: mozna i vibrator 8o :roll: :mrgreen:

My nesmíme ani naznačovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
2.6.12 13:57
@Jura007 píše:
My nesmíme ani naz :cert: :cert: :cert: načovat…
:cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: doprkna zrovna bych si ho třebas koupila,kdyby tam byl třeba tvůj podpis
  • Citovat
  • Upravit
saracenka
2.6.12 14:00
@JayLee píše:
no ja treba taky ze jo no hýml :cert: :cert: a je to pro deti neco Jurko? :nevim:

ikdyž ten vibroš z podpisem ten by musel být ve vitrínce ..

• Citovat
  • Upravit
18305
2.6.12 14:03

No něco vzdáleně podobného vyrobili moji bývalí kolegové pro kluky od marry… Říkejme tomu třeba MERKUR; i když on to MERKUR vlastně není.
Prostě jemná mechanika, no. Používá to jedna skupina chlapů, se specificky postiženým rozumem. Asi jako jsem já.

K vláčkům by to možná taky šlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
2.6.12 14:04
@Jura007 píše:
No něco vzdáleně podobného vyrobili moji bývalí kolegové pro kluky od marry… Říkejme tomu třeba MERKUR; i když on to MERKUR vlastně není.
Prostě jemná mechanika, no. Používá to jedna skupina chlapů, se specificky postiženým rozumem. Asi jako jsem já.K vláčkům by to možná taky šlo…
:think: :think: :think: :think: :think:
  • Citovat
  • Upravit
1710
2.6.12 14:05

Omlouvám se za OT,ale @saracenka čím,to je,že kam ty vlezeš tam se objeví sex? :mrgreen: :mrgreen: Ty jsem schopná ho zamontovat i do diskuze o chůvičkách :mrgreen: :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
2.6.12 14:06
@tetes píše:
Omlouvám se za OT,ale @saracenka čím,to je,že kam ty vlezeš tam se objeví sex? :mrgreen: :mrgreen: Ty jsem schopná ho zamontovat i do diskuze o chůvičkách :mrgreen: :mrgreen: :palec:
:think: :think: :think: :think: to je asi tim ,že mi chybí :nevim: :think: :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:a jako to řekla jay ,že vibroš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 02.06.12 v 14:06

• Citovat
  • Upravit
18305
2.6.12 14:06

tetes: no ona je taková nevyskákaná..... V mém věku to lidi už tak nebere (většinou… :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
2.6.12 14:07
@Jura007 píše:
tetes: no ona je taková nevyskákaná..... V mém věku to lidi už tak nebere (většinou… :mrgreen: )

hele nech bejt beztak jsi takovej ten jura co si taky rád zaskotačí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
18305
2.6.12 14:08

No hladina hormonů s věkem klesá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
2.6.12 14:10

My máme takový fušerský spolek. Každý občas něco přihodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
2.6.12 14:10
@Jura007 píše:
No hladina hormonů s věkem klesá…

mě ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...