Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@magnifique píše:
Znamená to, že místo domácího povídání jste na netu?
To už dámy proberte s Jíťou… Mějte se krásně. ![]()
@Prcek88 píše:
Vykašlete se tady na to a běžte si to spolu rozdat na udobřenou
Jo, ten bývá nejlepší.
@evill píše:
To je skoro na facebookovský status „Nuda v garsonce s uživateli @Dekarna a @Jitka1976“
Přesně
Beztak to tam už mají ![]()
@magnifique píše:
Znamená to, že místo domácího povídání jste na netu?
Já se bavit chtěla…vyjmenovala jsem všechny moje „důkazy“, že je nemožné, aby to byl někdo jiný a naboural se jemu i mě do PC…a NIC…ON TO PRÝ NENÍ…konec debaty…tak jsem se ZEPTALA TADY…řeší se tu různé partnerské věci…i takové, které se mají řešit mezi 4 očima…jak tu některé píšou…tak to tu řeším…
@Jitka1976 píše:
Já se bavit chtěla…vyjmenovala jsem všechny moje „důkazy“, že je nemožné, aby to byl někdo jiný a naboural se jemu i mě do PC…a NIC…ON TO PRÝ NENÍ…konec debaty…tak jsem se ZEPTALA TADY…řeší se tu různé partnerské věci…i takové, které se mají řešit mezi 4 očima…jak tu některé píšou…tak to tu řeším…
Ale, ty za nic nemůžeš, ty jsi chtěla poradit, spíš mi přijde divný, že se ti chlap kouká na tvoje emimino
Holky, je pravda, že Jitka to sem nepřišla řešit s tim svojim Bezambicem, ale s náma, to on se sem nacpal ![]()
@Jitka1976 koukám že tvůj je nejen BEZAMBIC ale taky kapánek BEZHRANIC co ![]()
@Regina Hero píše:
trochu drsný, co?
A proč…??? Já s ním debatovala…a nic…tak se ptám tady…a on se holt přidal…ty momentálně děláš co??? Debatuješ, že jo? No…podle počtu příspěvků některých holek tu nejsem jediná, kdo takto tráví večery…né noci, pozor!!! Což se u některých ( myslím všeobecně, ne tebe) říct nedá…tak nevím, proč „Trochu drsný?“
@Tarinka píše:
Holky, je pravda, že Jitka to sem nepřišla řešit s tim svojim Bezambicem, ale s náma, to on se sem nacpal
Jo…já se jen ptala, jestli je to jen MŮJ pocit, že to je ON..??? Nebo se to zdá divný i Vám…mohla jsem to jít psát na WC…ok…máme 1+1…trochu problém, no…Tak se omlouvám, za on line výměnu názorů mezi partnery…koho to urazilo, pardon…nebylo to plánovaný…
No tak, oba… Na světě je krásně… Tak se vyprdněte na virtualitu a šup do usmiřovací reality…
Vždyť je to prkotina, která nikomu neublížila, ale spíš ukázala, že vám na sobě záleží… ![]()
Tak šel na pivo…asi mám tichou domácnost…no, přehnala jsem to, vím…ale on mě taky naštval…je přece úplně jasný, že je to ON…proč to neřekne???
Jojo, já bych se na to taky vyprdla, zas tak nic strašnýho se nestalo ![]()
@magnifique píše:
No tak, oba… Na světě je krásně… Tak se vyprdněte na virtualitu a šup do usmiřovací reality…Vždyť je to prkotina, která nikomu neublížila, ale spíš ukázala, že vám na sobě záleží…
Odešel…na pivo…a asi dorazí hooodně pozdě…no…mám, co jsem zasela…že jo? ![]()
@Jitka1976 trochu drsné mi přijde to, že máš chlapa vedle sebe a přitom jste každý spíš jinde… na svém počítači, komunikujete přes internet než abyste byli spolu a povídali si „z oka do oka“ - to můj komentář na zmínku, že místo domácího povídání jste na netu…
Jo, já tu jsem… manžel je v práci, já jsem doma, trávím tu dost večerů, ale když mám chlapa doma, tak jsem s ním… jinak já momentálně dělám jeden náhrdelník, a sem tam juknu sem, pak zase na Fler a čekám, až manžel zavolá, protože si na tu dálku spolu každý večer nejméně hodinu povídáme… takže já na to pohlížím jinak… ![]()