Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@evill píše:
To víš, že to je divný. Buď to si to vymyslel, nebo se mu tam naboural ten tvůj tajný ctitel. Ale to by byl zase a jen např. můj dojem. Takže to nic neřeší. Nikdo jiný by zájem nabourávat se mu tam neměl. Myslím, že řešíte ptákoviny. Já bych toto řešila (na místě toho chlapa) pouze v případě, že by se mi do pc někdo opravdu naboural, přeci si sama nebudu něco posílat z pc partnera na svůj mail a říkat mu, že mi nějaký hacker poslal jeho konverzaci s milenkou a pak jí zase ten hacker smazal. To je hloupost. Takže buďto si to celé vymyslel, protože chtěl ať sama kápneš božskou co se v konverzaci skrývá, nebo mu jí poslal ctitel ze seznamky protože má na Tebe zálusk. Jestli zároveň i IT tak mu to teda možná i smazal (pokud by mu to za to stálo a má o tebe extra zájem, zas takový problém to není). Vyber si z toho co chceš. Já bych nečířila vody, tobě vadí pozdní návštěvy partnera v 1+1 jemu zase zřejmě vadí tvoje komunikace s jinými muži. Tak se nějak dohodněte jako rozumní dospělí lidi, a né jako tví žáčči ve školce
Jsme jako malý děti…já vim…
Holka je na táboře, tak byste měli užívat, na každej den nějakou procházku, večeři, když teda nechodí do práce, tak asi nebude moc žádný vyskakování, ale něco se podniknout dá
a i to emimino si stihneš o přestávkách prohlídnout ![]()
@Tarinka To už bych šla fakt do extrému…já vím a on ví…no…já si z toho odnáším novou zkušenost…on taky…snad se to nebude opakovat (oboustranně)
@Jitka1976 píše:
No, ale on je taky na PC…dost často ho otevře dřív než já…ale je fakt, že já s tím asi začala…ale já fakt nevím o čem si povídat…nebo spíš to mám tak, že TADY na emiminu NEMUSÍM MLUVIT…jen píšu…a jako učitelka v Mš jsem za celý den VYMLUVENÁ…prostě mi asi vyhovuje ten klid a ťukání do PC místo mluvení…se picnu…
No tak taky je rozdíl, jestli se Ti nechce mluvit s ním (ať už jestli Tě konverzace s ním nebaví nebo si s ním nemáš co říct) nebo jestli jsi prostě introvert, který nemluví a takovou si Tě i vybral. Někteří lidi opravdu nemluví. Řeknou základní věci a pak jen odpovídají na otázky, jinak si žijí tak nějak v tichosti.
To si musíš urovnat sama - jestli se s ním bavit nechceš, nebo jen nevíš o čem by ses bavila, nebo se nechceš bavit s nikým.
To vyčerpání témat se bude asi také odvíjet od toho, že nechodí do práce (tudíž má méně podnětů o čem by mohl mluvit on - ale zase jistě nesedí celé dny doma.) My se doma bavíme i o tornádech, přemnožených klíšťatech o nové sousedce, vtíravé tetičce atd atd. Vždyť pokud se s někým bavit chceš téma se vždycky najde.
@Regina Hero píše:
@Jitka1976 ale tak snad máte něco společného, co vás baví a co vás spojuje, ne? Tak o tom se dá mluvit, dělat to, plánovat to… navíc po roce, to jste ještě zamilovaní a láska s vámi musí mlátit ze strany na stranu…
Jo, baví…miluju procházky…jenže jsem revmatik a takhle odpoledne jsem hodně unavená (i to je důvod, proč nevyhledávám společnost), takže pokud mě nic nebolí a nejsem K. O. tak bych se šla ráda projít…akorát, že Péťa je spíš extrovert, baví ho teda procházky, ale vidím na něm, že by raději šel k někomu nebo na zahrádku…tady kamkoliv zajdeš, potáš někoho, koho on zná…takže zase hrozí, že to skončí posezením u někoho…a já introvert… ![]()
@Jitka1976 píše:Tak to bych nazvala: Nasraná krabička…
Dobrý…
Já jsem asi fakt vyšťavená ze školky…jsem tak trochu introvert, namíchaný s extrovertem…do společnosti se mi chodit nechce, ale když mě tam Petr dotáhne, tak se bavím…to jo…na mluvení moc nejsem…
Popravdě, pracovat s dětmi, kord takhle malýma, to by mi za chvilku hráblo a máš můj velký obdiv. Já jsem občas líná zvednout se z gauče, jít se obléknout, namalovat, sednout do tramvaje a jed do města se bavit. Ale když tam jsem, užívám si to a nechce se mi domů. Jsem od přírody líný člověk, ale když se rozhoupu, tak nevím, kdy přestat ![]()
@evill píše:
No tak taky je rozdíl, jestli se Ti nechce mluvit s ním (ať už jestli Tě konverzace s ním nebaví nebo si s ním nemáš co říct) nebo jestli jsi prostě introvert, který nemluví a takovou si Tě i vybral. Někteří lidi opravdu nemluví. Řeknou základní věci a pak jen odpovídají na otázky, jinak si žijí tak nějak v tichosti.To si musíš urovnat sama - jestli se s ním bavit nechceš, nebo jen nevíš o čem by ses bavila, nebo se nechceš bavit s nikým.
To vyčerpání témat se bude asi také odvíjet od toho, že nechodí do práce (tudíž má méně podnětů o čem by mohl mluvit on - ale zase jistě nesedí celé dny doma.) My se doma bavíme i o tornádech, přemnožených klíšťatech o nové sousedce, vtíravé tetičce atd atd. Vždyť pokud se s někým bavit chceš téma se vždycky najde.
No…spíš jsem unavená a vymluvená a kombinace s introvertem je smrtelná…víš co je zajímavý? že ve školce jsem extrovert…jako hrom…bavím děti, běhám, tancuju, blbnem…asi vydám energii tam a pak jdu domů jako vyždímanej citron…k tomu ty klouby (revmatoidní artritida)a mám vystaráno…a tady můžu jen ťukat do kláves…mám klid…ticho…už jsem asi cvok
@blorchi píše:
@Jitka1976 Tobe hodne chybi ta skolka, co?Resite kraviny, totalni.
Hele asi jo…
řeším strašný kraviny…vím…
@maritimka píše:
Popravdě, pracovat s dětmi, kord takhle malýma, to by mi za chvilku hráblo a máš můj velký obdiv. Já jsem občas líná zvednout se z gauče, jít se obléknout, namalovat, sednout do tramvaje a jed do města se bavit. Ale když tam jsem, užívám si to a nechce se mi domů. Jsem od přírody líný člověk, ale když se rozhoupu, tak nevím, kdy přestat
Jo, já se taky bavím, když už tam jsem…ale po odpoledni ve školce s prckama potřebuju…klid…prostě opak…tak sedím, mlčím a ťukám…opak toho, co dělám v práci…ale fakt to asi přeháním…jsem tu moc často…
Holky jdu spát…díky VŠEM, bez rozdílu názoru…vím, že řeším blbost, ale…někdy je dobrý dostat po hubě a uvědomit si to…dobrou noc… ![]()
Příspěvek upraven 17.07.13 v 21:49
To je roztomilý… Zvolit si přezdívku z mládí, já to říkám pořád, že chlapi jsou jen taková malá jednoduchá zvířátka… ![]()
Každopádně by mě pobavilo, že si myslí, že sem tak hloupá
kdyby chtěl být nenápadný tak si snad zvolí jinou přezdívku, ne?:)
@K9Girl Chlapi jsou zbytečná plemena a je nutno k nim i takto přistupovat ![]()
@Lizbeth jo…já vím, že to JE problém…zkusím s tím něco dělat…bude holt absťák…