Asistent pedagoga - mzda
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@sloninka tak pak ano, pokud bereš těchto 20 hodin a to, že to poloviční úvazek, ježe pak je vcelku výplata o ničem, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@EvulinkaH píše:
@sloninka tak pak ano, pokud bereš těchto 20 hodin a to, že to poloviční úvazek, ježe pak je vcelku výplata o ničem, ne?
Lehce přes 10 000,– hrubého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@EvulinkaH jenomže na většině škol jsou právě takové krátké úvazky, alespoň u dětí na 1. stupni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sloninka tak to bude asi víc než poloviční-u nás má AP se 100% úvazkem necelých 18000 hrubého ( a to má snad tu nejvyšší třídu, co může dostat)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka záleží na škole/řediteli/možnostech-někde přidávají hodiny v družině, někde odpolední školku, kroužky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@EvulinkaH píše:
@sloninka tak to bude asi víc než poloviční-u nás má AP se 100% úvazkem necelých 18000 hrubého ( a to má snad tu nejvyšší třídu, co může dostat)
/vazek 20 hod., 10 200,– hrubého. Ono definitivní zařazení záleží na ředitelce. Započítala mi celou praxi, i když jsem pracovala jako klasická uč. MŠ a ZŠ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevite jaka je mzda asitenta v 8.platove tride na plny uvazek?
Dohledala jsem tabulky ale kazda je trochu jina…
- Citovat
- Upravit
Mám kamarádku, která je v jedné malé třídě vesnické školy asistentka pedagoga a tá má 15.000 hrubého na plný úvazek. Ta práce ji baví a je za ni ráda i když je jasné, že kdyby jí přidali tak si nebude stěžovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
Plný úvazek, uznaná max. praxe, 8. plat tř., podle tabulek od září - bez pár korun 22 000,–.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam praxi do 1 roku, podle jedne tabulky jsem dohledala 12 tis hrubeho, podle druhe 15…Nemate odkaz?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ja mam praxi do 1 roku, podle jedne tabulky jsem dohledala 12 tis hrubeho, podle druhe 15…Nemate odkaz?
asi i podle vzdělání
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
asi i podle vzdělání
No docetla jsem se, ze vzdelani na to vliv nema, asistent jen s kurzem ma stejny plat jako asistent s VS…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
No docetla jsem se, ze vzdelani na to vliv nema, asistent jen s kurzem ma stejny plat jako asistent s VS…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, jelikož bych ráda změnila práci a věnovala se dětem a jelikož nemám pedagogické vzdělání a ani si ho nehodlám momentálně doplňovat, tak bych se ráda dělala asistenta pedagoga v MŠ popř. ZŠ. A mám rovnou několik otázek.
1. Mám VOŠ sociálně-právní(soc. pracovnice), nemám pedagogiku, je nutno dodělat kurz asistenta pedagoga, nebo mi má škola nestačí? Pokud ano, kurz platí škola a jak dlouho trvá?
2. Nemám praxi ani v soc. sféře ani co se týče dětí. Jediné, co mám, je cca 7 letá praxe v doučování dětí na úrovni ZŠ - dívka s SPU a chlapec (doučování od 1.-9. třídy).
3. Kdyby mi stačila škola a neměla bych ofiko praxi, jen to, co píši výše, do jaké budu spadat platové třídy, stupně?
4. Pokud bych měla - dodělala kurz asistenta pedagoga, a byla bez prxe, jen to, co píši výše, do jaké budu spadat platové třídy, stupně?
6. Ráda bych pouze HPP úvazek, vím, že většinou nabízí na částečný, takže se ptám na plat při HPP.
7. Jak je to s dovolenou u asistentů pedagoga? Počet týdnů a zda si mohou vybrat dovo i během roku - pár dní.
8. Je možné sehnat místo v soukromé MŠ, ZŠ..a kde by neplatilo výše uvedené (např. kurz asistenta pedagoga a jeho nutnost) a mít lepší mzdu?
Děkuji za případné odpovědi.
- Citovat
- Upravit