Asistent pedagoga - mzda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8850
17.1.17 18:17
@Anonymní píše:
Já pracuji jako AP na ZŠ. Mám úvazek 0,5, VŠ pedagogickou a plat 10 950,–.K tomu každý měsíc odměnu v rozmezí 2000,– - 8000,–.Prosím nechat anonym vzhledem ke konkrétnějším osobním údajům.

8o 8o 8o nepřidala sis tam nulu? každý měsíc? O takové škole s takovýma odměnama jsem ještě neslyšela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.17 18:19
@truelly píše:
8o 8o 8o nepřidala sis tam nulu? každý měsíc? O takové škole s takovýma odměnama jsem ještě neslyšela :nevim:

Já taky ne, kromě 3 měsíců před Vánoci jen holý základ, odměny byly poslední čtvrtletí, ale spíš symbolické.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.17 19:01
@truelly píše:
8o 8o 8o nepřidala sis tam nulu? každý měsíc? O takové škole s takovýma odměnama jsem ještě neslyšela :nevim:

Nepřidala. Jsem na třídě s paní učitelkou, která studuje a každý sudý pátek chybí a v tu chvíli za ní bez problémů učím (mám aprobaci na 1. st.).

• Citovat
  • Upravit
64956
17.1.17 19:11
@Anonymní píše:
Nepřidala. Jsem na třídě s paní učitelkou, která studuje a každý sudý pátek chybí a v tu chvíli za ní bez problémů učím (mám aprobaci na 1. st.).

takových, co bez problémů každou chvíli někde učí, je víc. Je to školou, máte dobrého ředitele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.17 21:47
@vokishka píše:
takových, co bez problémů každou chvíli někde učí, je víc. Je to školou, máte dobrého ředitele.

Máme, jsem si toho vědomá. Jsme malá škola a pokud se udělá práce navíc, tak ředitel přijde a poděkuje. Minimálně 1× měsíčně pořádá nějakou akci pro zaměstnance (večeře, bowling, divadlo). Taky ze školy nikdo neodchází.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.17 23:32

Prosim anonym. Na prvnim stupni ZS mi nabidli zarazeni do 8.platove tridy. Financne se asi vyplati asistovat spis na ZS nez v MS.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.1.17 00:26

No VOŠ nemám jen tak ledajakou..studovala jsem státní školu, ne žádnou rychlokvašku.. Bohužel nemá v názvu pedagogika, i když jsme pedagogiku měli jako hlavní předmět a to i speciální a dokonce jsem psala z této oblasti i diplomovou práci. Už jsem kdysi dostala nabídku na AP..s 10.000,– hrubého na 0,67 plus odměny snad 2000,–, jenže nakonec mi nabídka padla z mé strany z vážných důvodů. Ale taková částka při tomto úvazku už je dá se říct slušná. Kamarádka dělala cca před x lety AP pouze s touto školou, žádnou pedagogiku neměla. To samé má známá…ta má pouze pedagogické minimum a dělá VYCHOVATELKU VE ŠKOLNÍ DRUŽINĚ UŽ CCA 10 LET a to už je ve třetí škole a nikde s ním nemají zásadní problém. Dnes jsem se ptala té paní ředitelky, zda bych mohla dostudovat případně pedag. minimum a ona, že ne, že na vychovatelku musím mít už přímo obor vychovatelství. Dále mám známou, která též nemá žádnou pedagogiku, ale má vystudovanou andragogiku a dělá VYCHOVATELKU taktéž, žádný obor vychovatelství nemá, jen VOŠ, kde je částečně název pedagogická, ale nemá žádné vychovatelství a pak VŠ andragogika. Takže mi přijde, že je to velmi individuální, minimálně tedy ty platové podmínky. Známá mi říkala, že bych měla mít min. 8 třídu. To, že mi nezapočetli praxi, byť administrativní je taky sprosté, nejsem žádný absolvent, mám odpracováno 9 let a kus. Dle mého zkouší, co kdo veme a za jaký peníz. Byla jsem pěkně nasr.., neboť inzerát dokonce byl na plný úvazek a já se táhla takovou štreku, aby mi řekli, že mi dají 6 tisíc za poloviční.. Je to celé jen další výmysl, stejně tak, jako má kamarádka, která dělá dobrých 10 let laborantku a to má VŠCHT, musí dodělávat VOŠku zaměřenou na zdravotnictví. Trapárna… Neřeknu dodělat kurz, ale školu na tři roky a ještě nižší stupeň, než už má? No kde to jsme? Ale tak je to snad všude ve státní, ať se jedná o zdravotnictví, školy..atd. Budu holt hledat dál. Jejich 6 tisíc je směšných, to budu dál na podpoře..:D

• Citovat
  • Upravit
66798
18.1.17 08:17

Situace se vzděláním ve školství se změnila v roce 2015, od toho roku je vyžadována jistá kvalifikace.
Situace s financemi ve školství se příliš nezměnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
22.3.17 21:19

Poslední Anonymní: promiň, ale jestliže jsi se učila pedagogiku, tak musíš vědět, že andragogika JE pedagogická disciplína! Dále, tvá praxe se nezapočítala, protože není v oboru, to že máš 9 let jinde, pochopitelně nikoho nezajímá… Kdyby jsi byla IT pracovník a najednou chtěla dělat např. zdrav. sestru, také by se ti nepočítala a musela by sis doplnit vzdělání! To že tvoje kamarádky :D, promiň úplně mě to rozesmálo, pracují na místech, kde nově by je nevzaly, je jen tím, že mají pořádnou praxi, a nemysli si, že zákon i tak na ně netlačí, do tří let budou muset si vzdělání nim. nějaké kurzy také doplnit, a hlavně podle platových tabulek už tak neporostou jako dosud.. Zákony se mění, svět se mění, všichni chtějí všude samé,,odborníky,,, systém ale pouze reaguje na to, že je mnohem více vysokoškolsky vzdělaných lidí, nestavuje vyšší laťky.. A nemysli si, ředitelé také nejsou všemocní… přečti si první dvě stránky této diskuzní větve a pochopíš, pro jsou k tobě,, tak nespravedliví´´ Ono kdo kope zlato v pomáhajících profesích, ho asi moc nevykope.. :* to si raději dodělej něco jiného a začni podnikat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.17 23:05

Kdo pracujete jako AP, dodrzujete odpracovane hodiny, ktere mate ve smlouve? Jak resite, kdyz mate napriklad 0,6 uvazku a rozvrh ditete presahuje poctem hodin vas uvazek. Nebo naopak jste treba u prvnacka, mate 0,7,takze vam hodiny presahuji rozvrh. Jak se to resi na asich skolach?

• Citovat
  • Upravit
146
30.8.17 23:12
@Anonymní píše:
Kdo pracujete jako AP, dodrzujete odpracovane hodiny, ktere mate ve smlouve? Jak resite, kdyz mate napriklad 0,6 uvazku a rozvrh ditete presahuje poctem hodin vas uvazek. Nebo naopak jste treba u prvnacka, mate 0,7,takze vam hodiny presahuji rozvrh. Jak se to resi na asich skolach?

Tak zrovna dnes jsme o tom mluvili ze asistent pedagoga je k ruce pedagogovi, ze neni zcela vazan jen na to konkretni dite, takze jeho rozvrh neni smerodatny, osobni asistent uz by bylo neco jineho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.17 23:20

@svetylko83 jde mi o zkusenosti, jak to funguje jinde, ne o to, jak by to byt melo ;)

• Citovat
  • Upravit
5487
30.8.17 23:23

Naše asistentka má smlouvu na 40h týdně. Bez ohledu na docházku dětí. Viděla jsem to v papírech. Tak asi od 8 do 16h, je tam v tom i družina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
31.8.17 00:34

Mám jako AP úvazek 20 hod. Loni 1. tř., takže tam počet hodin odpovídal úvazku. Letos v 2. tř. 22 hod. týdně. Takže 2× týdně tam tu 5. hod. bude učitelka sama, končím prostě ve 12. Máme to tak u všech AP v naší škole, např. u čtvrťáků byla loni učitelka každou poslední hodinu sama, AP odcházela v těch 12. Ve 2. pololetí budeme chodit plavat a budeme se vracet až ke konci 5. hod. Takže to budu mít tak, že pondělí, kdy budeme plavat, budu ve škole 5 hod., ale další den budu končit po 3. hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64956
31.8.17 06:41

Pokud je krati smlouva nez rozvrh, tak se domluvite, kdy pujdete domu, pripadne treba prijdete pozdeji. Ale zazila jsem i situaci, kdy byla asitentka psana na urcite premety a musela ve skole treba hodinu nekde cekat na ten dany predmet. Ale to byl druhy stupen. Pokud je uvazek delsi tak je dany rozvrh prima prace, to daldi neprima atu muze clovek travit doma. Ale to je v pripaeze treba nejou dozory nebo ucitel nechce s necim pomoct. Priadne pokud reditel neurci, ze musi do druziny.
Ale ze to tak funguje na jedne skole neznamena, ze to tak bude i jinde. Neprimou praci urcuje reditel, takze pokud rekne, ze budete sedet ve skole, tak tam musite byt. I to jsem zazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat