Asistent pedagoga - mzda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
TamaraAlmara
26.9.17 08:56

Také jsem o praci asistenta uvazovala, ale jako Mgr. za 8000 cisteho jsem pracovat nechtela. Sice je to jen 6 hodn denne max, ale uz se vidím jak skoncim ve skole a pobezim treba do fabriky si ty potrebne penize dovydelat. I manzel si mysli, ze je skoda vyhodit VS za 8000. Jsi lepe placene prace. K asistentovi bych musela jeste ucit a přidat třídnictvi, aby me to uzivilo. To bych radeji volila nezisk nebo úřad. Spec. pedagogove jsou hodne vitani i v DDU, VU, v ranne peci ci kdekoliv kde se pracuje s detmi s poruchami.

• Citovat
  • Upravit
6
26.9.17 19:33

Děkuju za info - Mgr mám z práva, ale nechci se tomu věnovat celý život..kurz si udělám, semestr pedagogiky taky a pak se uvidí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
26.9.17 19:41
@Dasyatis píše:
Děkuju za info - Mgr mám z práva, ale nechci se tomu věnovat celý život..kurz si udělám, semestr pedagogiky taky a pak se uvidí..

pak je možností některá ze středních škol- veřejná správa apod. Tam bude po právnících sháňka, bo za ty prachy to jen málokdo chce dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
4.10.17 10:54

Zajímalo by mě, v jaké platové třídě jste jako AP zařazeni? Teď se navíc mají zvyšovat platy, tak by si asistentky mohly snad polepšit. Je šance zařazení do 9.platové třídy nebo je to utopie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.17 14:50

@katharina25 Já mám 7., i s příplatkem celých 11.820,– hrubého za 0,75 úvazek. U nás je utopie i 8. platová třída.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.17 16:02

Mám osmičku, taky úvazek 0,75.

• Citovat
  • Upravit
19784
4.10.17 18:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
4.10.17 18:54

Mám osmičku, zatím poloviční úvazek (20 hod.),základ bez odměn cca 11 000,– hrubého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
4.10.17 19:21

http://kupnisila.cz/platy-ucitelu/

tady jsem našla namátkou platovou tabulku, mezi 7. a 8. třídou je velký rozdíl hlavně v nástupním platu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
4.10.17 19:22
@sloninka píše:
Mám osmičku, zatím poloviční úvazek (20 hod.),základ bez odměn cca 11 000,– hrubého.

jsi vzdělaná a stará :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
4.10.17 19:26
@matkabagristy píše:
jsi vzdělaná a stará :mrgreen:

Mám VŠ pedagogicko, řadu let jsem učila, ale stará se být necítím :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
4.10.17 19:29

@sloninka nic ve zlém, máš praxi, to je naštěstí v tarifu oceněno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
4.10.17 19:40
@matkabagristy píše:
@sloninka nic ve zlém, máš praxi, to je naštěstí v tarifu oceněno.

Neberu tvoji poznámku nějak osobně. A v podstatě máš pravdu, mladice už žádná nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.20 15:15

Ahoj holky,

chtěla jsem se zeptat, zda tady někdo z Vás pracuje jako Asistent pedagoga ve škole? Zajímalo by mě, zda se tedy svěříte, kolik si vyděláte a jakou platovou třídu máte? Počítali Vám jako praxi i rodičovskou? Děkuji :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.11.21 21:05
@Anonymní píše:
Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat, zda tady někdo z Vás pracuje jako Asistent pedagoga ve škole? Zajímalo by mě, zda se tedy svěříte, kolik si vyděláte a jakou platovou třídu máte? Počítali Vám jako praxi i rodičovskou? Děkuji :mrgreen:

Pozdě ale přece:

Slibovali mi osmou platovou, nakonec mám sedmou platovou třídu a jsem třetí stupen = praxi mi uznali i část rodičovské. Úvazek mám plný, reálně jsem ve škole 7:20-14:30 (někdy 15:00). Polední pauzu nemám, jedu nonstop. Někdy je to hodně náročné, mám dost náročné dítě (lehce energetický upírek).

Dělám za 22tis hrubého, čili 18tis čistého. Mívala jsem osobka, dokud nenastoupila jako AP sestra vedoucího, od té doby ani já a ani ostatní vychovatelky nemáme osobko. :nevim: Další školní rok chci asistenci položit a najít si práci jen jako vychovatelka v družině, tam je 9platová třída 8) A taky je tam více volnosti, jsem dost kreativní osoba a robotické plnění zadaných ukolů mě trošku ničí - dvojnásob, když to jde mnohdy hodně na silu, protože učitel hodně tlačí na pilu, ačkoli to to dítě nezvládá (což je učiteli jedno, protože se věnuje zbytku třídy). Ale už jsem byla i u učitelky, která mi dala velmi volnou ruku a nechala mě i vypracovávat písemné práce pro dítko - škoda, že tam pak už dítě končilo.

Anonym - moc osobní.

BTW: Docela by mě zajímalo jak jsou na tom ostatní asistentky. Protože co čtu na FB, tak vydělávají daleko, daaaaleko více a já se tam vždy cítím hrozně podhodnocená :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat