Asistent pedagoga - mzda
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
NAsla jsem toto, tak bych si možna ani kurz nemuselůa delat: **
pro vyšší úroveň činnosti** – přímou pedagogickou činnost ve třídě, ve které jsou vzděláváni žáci se speciálními vzdělávacími potřebami, nebo ve škole s integrovanými žáky – musí mít asistent pedagoga střední vzdělání s maturitou a odpovídající pedagogické vzdělání (SŠ, VOŠ nebo VŠ zaměřenou na pedagogiku nebo alespoň kvalifikační kurz pro asistenty pedagoga);
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@heli111 jojo, to je to, o cem jsem mluvila.. Ja mam VOS soc.-ped. a kdysi po mne chteli kurz, tak jsem si nasla, ze mam vzdelani odpovidajici a na kurz jsem nesla… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terinkaa a ty delas AP? Pokud ani, tak jak jsi hledala praci? klasicky poslat zivotopis na par skol?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@heli111 uz ne, ale dva a pul roku jsem delala… ja jsem tenkrat mela stesti, ze mi to dohodila kamaradka, jinak bych koukala na nabidky prave od pracaku apod. Ne kazda skola o asistemty zada a ne kazda na ne dostane penize…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžu se zeptat? Teď řeším úvazek-buď budu učit nebo asistentka, tu jsem před mateřskou dělala, ale zajímalo by mě, kolik má asistent teď za těch 22 hodin týdně. Vím, že to záleží na řediteli, ale tak všeobecně, asistent u dítěte s SPU..Děkuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ewista asistentky mají málo, pokud máš na výběr jdi radši učit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brumdinka to vím, ale nic právě není jisté. Tohle mám v místě bydliště, jinak bych zase tak dva tisíce projela měsíčně. Navíc mám ještě rodičák, takže by to byl přivýdělek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ewista píše:
@brumdinka to vím, ale nic právě není jisté. Tohle mám v místě bydliště, jinak bych zase tak dva tisíce projela měsíčně. Navíc mám ještě rodičák, takže by to byl přivýdělek
no tak pak nevim co chceš slyšet ![]()
asistentka má tak cca 12 tisíc…ted´ od nás ze školy zrovna jedna odchází, jelikož jí v ústavu pro mentálně postižené děti nabídli o 4 tisíce víc a ta mi opravdu bude chybět, jelikož je to velmi dobrá kamarádka..avšak zůstala sama na dvě děti, tak její rozhodnutí chápu a podporuju…
kdyby si šla učit, tak se ti to zas počítá do praxe a časem budeš mít víc…na druhou stranu dojíždění taky není žádná sláva.. a měla bys min.15..dle úvazku samozřejmě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně teď nabídli 10 000,– za poloviční úvazek (20 hod.). Ale mám maximální možnou kvalifikaci a dlouhou praxi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brumdinka 12 tis. čistého? @sloninka tak já jsem asistentka pedagoga po maturitě, takže kvalifikovaná. Teď si dodělávám 1.stupeň.,takže pokud to půjde, tak určitě chci učit. Jen mě zajímalo, jak to teď je finančně ohodnocené
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ewista nejsem si jista, ale asi čistýho
za plnej úvazek né za půlku… ona to opravdu neni zrovna dobře placená práce, taky proto je asistentů pedagoga nedostatek…
Příspěvek upraven 26.04.16 v 19:35
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ewista u nás teda nemá asistentka jen 22 hodin-má tolik, kolik má ten žák+dozory+odpolední doučování
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nečetla jsem diskuzi, ale z vlastní zkušenosti - 20 hodin cca 6500…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od školního roku 2016/17 je slíbena vyšší podpora asistentů. Než dojdou prachy z EU, pak se děj vůle boží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit